sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Valokarnevaalit 2018

~Koulun penkillä saarnattiin,
Mut mä kirjotin pulpettiin,
Hei, älä koskaan ikinä muutu~
-Ollie - Villi Sydän-

Mooi!
Torstain postaus vain jäi tulematta, koska meitsi passitettiin töihin torstai illaksi. Joten meitsi päätti korjata tilanteen tällä sunnuntailla. Nimittäin mä kaipaan sitä tahtia, että tuli postaus torstaina sekä sunnuntaina. Mutta ainakaan tässä ykkös periodissa ei kyllä ollut yhtään ylimääristä aikaa. Nyt tulevalla viikolla mulla on virallinen tenttiviikko, vaikka tenttineitsyyden menetinkin jo tällä viikolla keskiviikkona. Tentti ei mennyt todellakaan hyvin, yliajattelu ei todellakaan toimi tenteissä! Nyt otan uuden lähestymistavan tenteissä ja en ala yliajattelemaan, koska teen itse itselleni hallaa sillä yliajattelulla... Sitten alkaakin uusi periodi. Todella outoa, että mulla on jo 8 viikkoa takana yliopisto elämää ja eka periodi on jo kohta ohi! 
Joululoma lähestyy, jee!
Tässä postauksessa kurkistetaan mun Linnanmäen valokarnevaalien kuvasaldoon...

Aloitetaas...

 - Käytiin Steffen kanssa keskiviikkona ihailemassa Linnanmäen valokarnevaalien valoloistoa. Porukkaa oli yllättävän paljon, vaikka oli keskiviikko eikä mikään avajais- tai päätöspäivä. Steffe ei ollut koskaan valokarnevaaleilla käynyt ja mäkin olen ollut viimeksi vuonna 2016 tyttöjen kanssa. 


 - Oma lempparini oli ehdottomasti Hurjakurun valaistus, mutta vahvalla kakkossijalla on tuttu ja turvallinen Vuoristoradan valaistus. Steffen lemppari oli kuulemma myös Hurjakurun valaistus. 


- Päämissiona oli siis käydä katsomassa valoja, ottaa kivoja kuvia ja käydä syömässä jotain herkkuja. Meitsi osti hattara ja sitä hattaraa saikin kyllä jonottaa pitkään. Mutta jonottaminen ei haitannut, kun sää oli juuri täydellinen. Ei satanut, tuullut tai ollut kylmä. 
 

- Valot olivat  hienommat kuin muistin ja tulihan niitä kuvia räpsittyä ihan riittävästi. Kerrankin jaksoin raahata myös polaroid kamerani mukaan, koska halusin hienon kuvan maailmanpyörästä hienoilla valoilla... Noh, onnistuiko ne? Lopputulokseksi muodostui kaksi kuvaa. Toisessa Rinkelin nimeksi muodostui Rinli ja toiseen kuvaan muodostui nimeksi inkel, että hyvin taas meni tämän ajoituksen kanssa. 


- Tällainen kuva saldo tältä vuodelta tuli koottua. Toivottavasti tykkäsit ja jos vaikka ensi vuodelle laittaisi tavoitteeksi käydä Linnanmäen Iik week:llä. Koska se on jäänyt kokonaan kokematta! 
Se olisi sitten ensi viikkoon! 

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti