sunnuntai 10. tammikuuta 2016

~Tahdotko mennä vanhaan vai uuteen?~

~Kävin kasarin flipperis,
sit ysärin glitteris,
millenium meni,
mitähän sitä sit tekis~
-JVG - Paluu tulevaisuuteen-

Mooi!
Ehkä vihdoin aika herättää vuosi 2016 täällä blogin puolellakin! Mun uudenvuoden aatto meni tosi mukavasti ja vuosi 2016 lähti heti ensimmäisestä minuutista hyvin käyntiin. Itse henkilökohtaisesti päätin jo viime vuoden puolella, että vuodesta 2016 pitää tulla ikimuistoinen sillä viiminen vuosi alaikäisenä. Muutenkin halusin aloittaa periaatteessa puhtaalta pöydältä, jos sen voi niin sanoa? Esimerkiksi uuden aikakauden näkee mun blogin ulkoasusta. Silloin kun mä aloitin bloggaamisen vuonna 2012 niin mä päätin, että mun blogista ei ikinä tule valkoiseen väriin painottuvaa ulkoasun suhteen. Mä silloin alkuaikoina toimin esim. blogin nimeltäni I Love You:na ja ulkoasu oli vaaleanpunainen. Siihen ei toivottavasti ikinä ole tarve palata. Sitten tämä blogi oon ollut pitkään ulkoasun suhteen vaaleansininen ja nimi oli You Are Beatiful. Viime vuonna kumminkin yksi positiivinen asia tämän blogin suhteen, nimittäin nimen vaihdos. Miten musta tuntuu, että Arska liittyy enemmän tai vähemmän mun blogin ulkoasuun, koska hänen idea oli uusi nimi eli juurikin tämä Daydreamer ja tämän uuden ulkoasun osalta Arskan käden jälki näkyy siten, että blogin tuona taustareunoina toimii Arskan piirustus. Jota ei kylläkään puhelimella näe? Mutta koneella kylläkin! Vielä tällee julkisesti kiitoksia Julialle, koska mun blogin ulkoasu olisi vielä se karmea vaaleansininen.... 
Toinen uusi asia on se, että postaustahdista tulee tiheämpi. Tästä päivästä lähtien postauspäivät ovat keskiviikko ja tämä perus sunnuntai. Paria poikkeus keskiviikkoa lukuunottamatta, sillä koeviikolla en aio postausta tehdä, paitsi jos seuraavana päivänä eli torstaina ei ole koetta niin silloin teen. Mä haluan todellakin nähdä onnistunko tässä postaustahdissa, mutta se jää nähtäväksi. Motivaatio on blogin suhteen korkealla. Motivaatio koulun suhteen on ainakin korkeampi kuin loppusyksystä, mutta kyllä mä varmasti löydän sen samanlaisen motivaation kouluun kuin tähän blogiinkin. Eilen illalla mä suunnilleen itkin, kun en keksinyt mitään postausideoita, vaikka motivaatiota kirjoittaa ja toteuttamiseen olisi! Kumminkin yön aikana keksin monta hyvää suunnitelmaa ja oon suunnitellut tyyliin maaliskuuhun asti postaukset jo nyt, hups! 
Kumminkin alku jaarittelut sikseen nimittäin mä oon keksinyt 22 asiaa, mitä pitäisi toteuttaa vuoden 2016 aikana. Vähän niin kuin "Summer bucket list" mutta koko vuodelle. Haluan nähdä saanko nämä kaikki toteutettua! Mennään postaukseen.
Aloitetaas...


∞ 1. Myy kaikki turha kirppiksellä ∞

∞ 2. Tanssi kaatosateessa ∞


∞ 3. Käy luistelemassa ∞

∞ 4. Käy laskettelemassa ∞


∞ 5. Paista vaahtokarkkeja nuotiolla ∞

∞ 6. Räjäytä vesimelooni (Pitää tapahtua Ainon kanssa) ∞


∞ 7. Ole kuukausi käymättä pikaruokapaikoissa ∞

∞ 8. Pidä ripsariton kuukausi ∞


∞ 9. Hanki ja saa kesätöitä ∞

∞ 10. Julkaise vuoden aikana ainakin 100 postausta ∞


 ∞ 11. Kerää ja lue kaikki tähän mennessä tulleet Yön Talo-kirjat ∞

∞ 12. Katso kaikki Harry Potterit putkeen ∞


∞ 13. Osta kynähame tai täydellinen kukkahame ∞

∞ 14. Ota lävistys ∞


∞ 15. Käy Robinin keikalla ∞

∞ 16. Mene festareille ∞


∞ 17. Toteuta unelmiesi hiukset ∞

∞ 18. Opettele tekemään itsellesi hollantilaiset letit ∞


∞ 19. Käy ulkomailla (Viro olisi kiva nähdä tämän vuoden puolella, kun en ole koskaan käynyt...) ∞

∞ 20. Hyppää benjihyppy, vihdoinkin ∞


∞ 21. Saa ruotsin kurssista 10 ∞

∞ 22. Opettele lukemaan pistekirjoitusta ∞


Tälläinen postaus tällä kertaa! Toivottavasti kaikilla on lähtenyt tämä uusi vuosi hyvin käyntiin. Toivottavasti tykkäsitte.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti