sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

~Joten anna mennä~

~Mut älä unohda,
että nyt lopultakin on sun vuoro taas,
ja mä voi luvata,
ettei se satuta kun kaiken pudottaa~
-Kaija Koo - Kaunis rietas onnellinen-

Mooi!
On pienehkö tauko tähän taas kertynyt. Oon ollut kipeenä ja kouluki pääsi myös jo loppumaan. Joten hyvää kesälomaa kaikille. Itelläni on vielä matikka 4 kurssista P-merkintä, joka pitäisi saada ennen ensi viikon torstaita muutettua joksikin numeroksi. Sen jälkeen pitää vielä 16 päivä tätä kesäkuuta käydä kolme tuntia häsäämässä koululla tutor-juttuja ja sitten kaikki kouluun liittyvä on tauolla elokuuhun asti. Itselläni ekan lukio vuoden jälkeen keskiarvo lukuaineiden suhteen oli 8.86, mutta siihen ei ole vielä laskettu matikkaa, koska mikäli saan 9 tästä nelos kurssista niin matikan kurssien keskiarvo nousee, joka nostaa kokonais keskiarvoa. Mutta itselläni henkilökohtaisesti ei tippunut lukuaineiden tai kaikkien aineiden keskiarvo lähes ollenkaan. Sillä silloin kuin 9lk pääsin niin keskiarvoni oli tasan 9.0. Ykkös vuosi meni siis todella hyvin ja on ehkä korkea aikakin mun hellittää koulun suhteen. Aion nauttia kesästä täysillä voimilla, vaikka onkin töitä jne.
Tämän päivän postauksen aiheena on Summer Bucket List vuosimallia 2016. Totesin jo viime vuoden perusteella, että tämä on jollain tavalla ihan hyödyllinen, koska itse koen ainakin, että jos ei ole minkäänlaisia suunnitelmia kesäksi niin se kesä menee pirun nopeasti ohi! Ja sitten voivottelee elokuussa koulussa matikan tunneilla, että menikö se kesä oikeesti siihen, että istuin himassa katsomassa Youtubea. Joten katsotaanpa, mitkä 10 kohtaa olen saanut väsättyä täksi vuodeksi kasaan. 
Aloitetaas...


Kuva: weheartit.com
1. Kiipeä katolle kuvailemaan


Kuva: weheartit.com
2. Lue lääketieteellisen pääsykokeisiin tai YO-kirjoituksiin alustavasti


Kuva: weheartit
3. Päädy jonkun mökille 


Kuva: weheartit.com
4. Piirrä asfalttiin liiduilla


Kuva: weheartit.com
5. Järjestä jotkut juhlat jollekin toiselle henkilölle kavereiden kanssa


Kuva: weheartit.com
6. Pidä täydellinen tyttöjen ilta


Kuva: weheartit.com
7. Saa kaikki spagaatit pohjaan


Kuva: weheartit.com
8. Tee Bean Boozled haaste


Kuva: weheartit.com
9. Osta täydelliset mustat korkokengät


Kuva: weheartit.com
10. Mene yökävelylle kaverin/kavereiden kanssa

Tälläinen postaus tällä kertaa! Toivottavasti tykkäsitte ja katsotaan sitten, kun koulu taas alkaa että kuinka monta kohtaa tuli tehtyä.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti