perjantai 20. maaliskuuta 2015

~Do you need me?~

~I like your smile,
I like your vibe,
I like your style,
But that's not why I love you~
-Avril Lavigne - I Love You-

~By: Arska~

Mooi!
Viikot vaan vähenee ja koht jo koulu on ohi! Kunnon loppu paniikki on jo alkanut sekä motivaatio on lähtenyt kesälomal. Sen takia juurikin paniikki, kun laiskuus on niin pahast iskenyt nyt jo, vaik pitäis viel nää 10-9 viikkoa vetää täysillä! Yks päivä just puhuttiin Aapon kans, et mitä kaikkee on viel tehtävä koulun suhteen ennen kauan odotettua 9lk:n loppumista. Mul on aivan järkyttävä lista kaiken maailman kokeita, esseiden palautuksia, esitelmiä jne. Pienet paineet... Ku kattoo mun kalenterii täl hetkel nii tuntuu, et joka päivä on oikeest jotain! Esim. jos vaik nyt kattoo tätä tän kuukauden loppua, niin tulee sellanen olo, et jaahas! Ens viikol mul on luokan kans Fazerille meno, kampaaja, taloustietokilpailu, matikan koe, silmälääkäri ja joku ihmeen vaikuttamo. Et on tätä menoo melkeen viikon ajalle tungettu ihan tarpeeks! 
Mut tänään mä e käsittele tulevaa vaan mennyttä eli viime viikkoo. Saatte nimittäin nähä, mitä mu viime viikkoon sisälty kännykkäkuvien kautta.
Alotetaan!

 |Sunnuntai 8.3.|
1. Puoli tuntia dösärillä istuskelua ja treeneihin menoa. 2. Luontokuvailuu dösärille kävellessä. 3.Treenien jälkeen kotona kuvailua. 4. Myös venyttelyy ja tanssimista.

 |Maanantai 9.3.|
1. Päättötyön aloittaminen, teen siis oman päättötyöni valokuvaten <3 Ja mun mallina on Roosa! 2. Koulun jälkeen paistoi aurinko ja oli lämmin. 3. Roosan ja Ainon kanssa vähän kevät shoppailuu. 4. Lasit nykyään tällekkin tytölle on lukemista varten suotu. 5. Iltakahvilla Roosan kanssa, tai no Cokiksel ja jääteel. 6. Shoppailun lopputulos. Neljä ihanaa paitaa! GinaTricot, Bikbok, Bikbok ja Carlings.

 |Tiistai 10.3.|
1. Päivän asu: Paita~GinaTricot, Housut~Carlings ja Kaulakoru~Aapolta. 2. Kävelemäs Keilarantaan projekti päivää varten. 3. Toimistorakennus. 4. Mun asunnon pohjapiirrustus. 5. Ruokatauko, meil meni vähän lujaa taas vaihteeks tyttöjen kesken. 6. Roosan oppitunnilla Arska jatkoi syömistään. 7. Roosan oppitunti... 8. Kotiin päästiin lähtee 14.30 ja mun tuuril mul meni dösä ohi ja jouduin istuskelee sateessa. 9. Vietin iltapäivän ja illan Heinin kanssa pitkästä aikaa ja mä siivosin ja snäppäsin Pousselle ja Heini sit mu kännyl snäppäili joillekkin.

 |Keskiviikko 11.3.|
1. Toinen päivä ArchiCad-projektissa alkoi aivan ihanalla dösämatkalla. 2. Pakkohan tällänen ryhmäselfie oli ottaa siin pihal keskellä autojen kääntöpaikkaa. 3. Vessassa sain kuunnella Roosan, Iikun ja Ainon juttuja. 4. Mun talon lopputulos, tässä kuvas on olkkari lattiatasost. 5. Hississä ryhmäselfie ruokatauol. 6. Kauniit maisemat oli plussaa ja auringon paiste<3

 |Torstai 12.3.|
1. Fysiikan tunnin hiketys ja kokeeseen kertaust. 2. Tein Aapost Starter packin, joka mu mielest ainakin kuvastaa Aapoo aik osuvast! 3. Näit snäppien mystorei must ja Roosast... 4. Koulun jälkeen menos näkee Aapoo pitkäst aikaa! 5. Pihlan lahjan viimeistelyy, kortin tekoo ja paketointia.

 |Perjantai 13.3.|
1. Päivän asu: Paita~Carlings, Housut~Carlings. 2. Matikan tunnin taiteilut by Maija. 3. Lounas eli mun nykyinen rakkaus riisikakkujen lisäks, lihapasteijat. 4. Lettipää selfie with Arska bilsan tuntii ennen. 5. Kiipeilemäs Roosan, Arskan ja Pihlan kans eli Pihlan synttärit, joista on erillinen postaus TÄSSÄ. 6. Kiipeilemäs! 7. Arskan juoman haku hetki. 8. Syvällisii keskusteluja. 9. Kello 0.51 keskellä autotietä tanssimista.

 |Lauantai 14.3.|
1. Veden juontii ja dataamist. 2. Äitiltä saatu yllätys.

|Sunnuntai 15.3.|
1. Lettien avaaminen ja hipiltä näyttäminen oli kivaa. 2. Treeniä, treeniä! 3. Treeneis meni itteltäni lonkka, kun paiskauduin tolppaan/lattiaan väärällä tavalla, hups! Ja olkapää meni takaperin kuperkeikas, kun piti vetää olkapään kautta. Mut perus tanssijan vaivoja! 4. Treeneist himaan, omat venyttelyt ja piruetti harjoitukset. 5. Illalla huomasin ittelläni kivat mustelmat kummassakin jalassa. Oli kyl kipeet, mut ei onneks suuret!

Tällänen viikko mul oli tällä kertaa, ehk pikkusen toiminnan täyteisempi ku normaalist, mut pakko alkaa tottuu tähän toiminnan täyteisempään viikkorytmiin ainakin näiks loppu kuukausiks koulun takia. Mut toivottavasti tykkäsitte ja nyt ens postaukseen!
Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti