perjantai 6. maaliskuuta 2015

Helmikuu

~Mun viimeist viestii,
ku pakko sulle ilmoittaa,
mitä sit ku mä en oo enää tääl.
Mikä on se juttu,
mitä pään sisäl pelätään,
tää on vaan elämää,
mikä pia ohi on~
-Mikael Gabriel ft. Diandra - Viimeisen Kerran-

Mooi!
 Viikko on mennyt suht hitaast ja oon tosi iloinen, että nyt on viikonloppu alkanu! Aamullakin olin ihan tuskissani, ku herätys pärähti soimaan. Huomenna saa sentään nukkuu pitenpään, ku vain vähän yli kuuteen aamul. Mä en vaan todellakaan oo aamuihminen. Tän viikon ainoa koe oli englannin koe, joka meni parhaiten koko mun englannin opiskelun aikana! Et toivottavast tulee hyvä numero, koska muuten mä e keksi enää mitään keinoo opiskella englannin kokeisiin. Mul on nyt onneks periaattees vähän alle kahen viikon tauko kokeista. Seuraava koe o fysiikan koe, johon alan jo koht puolin lukee. Haluun siit 10! Mikää muu numero ei kelpaa! Herranjumala nää mun tavotteet, mut mä oon ihan hyvä fysiikas, et tuskin se voi ihan perseelleen mennä. 
Mut oli täl postauksel taas kerran järkeväkin aihe, eikä mun kokeista paasaust. Mutta siis taas vaihteeks, ku kuukausi o vaihtunut niin kuukauden suosikkei.
Aloitetaas...


 |1. Selfie-tikku + kameranjalka|
Sain siis Roosalta 16w synttärilahjaks ton selfie-tikun, jolla on kyl ollut käyttöö! Mut mä hyvin fiksuna aattelin, et toi osa johon laitetaan puhelin niin irtoaa pyörittämällä tost tikku osast. No mä sit ihan tohkeissani pyörittelin sen irti tost ja kiinnitin tohon mun mini kameranjalkaan, jota käytin viimeks sillon, ku kuvailin viel pokkaril. (Nykyään pokkari homehtuu mun teknologia laatikossa) Mä olin ihan yllättynyt, että toi puhelin osa meni tohon kameranjalkaan, nyt mun ei tarvii pitää tota tikkuu kädes, jos haluun ottaa kauempaa kuvia. Iha loisto keksintö!



 |2. Harja|
Aino kävi ulkomail hiihtolomal ja se ei tienny mitä ostaa mulle. Väitti, et mulle o vaikee ostaa jotain? Ja tota samaa loruu oon kuullut Iikun ja Roosan suust montakin kertaa, mut en tajuu, et mitä vaikeet siin o verrattuna esim. jos ostaa Roosal jotaa? Mut iha sama! Täst harjast o tullut mun ylivoimainen suosikki, sillä toi teksti on bueno! Ja toi ei revi hiuksii! Ehk lähes täydellist, koska mä vihaan sitä, et mult lähtee suurinosa mu hiuksist aamul, ku nää mu hiukset o niin takus, niin ton avul ei ees lähe niin paljoo hiuksii, ku mu vanhoil harjoil. Kiitos, kiitos Aino tää oli just täydellinen tuliainen!



 |3. Christina Aguilera-hajuvesi|
Niinku viime postauksesta ehk tarkkasilmäiset huomas, et mul o tätä samaa hajuvettä kolme kappaletta. Joo, kaks niistä on tyhjiä, mutta sain kummitädilt myöhäseks synttärilahjaks, ku äiti oli vähän vinkkaillu sille, et olin inissy, et vanhat o loppu niin uuden. Tää on huomattavast mun lempihajuvesi. Tää vaa tuoksuu niin ihanalt, käykää toki tuoksuttamas! (Hyvä suomenkieli ja niin, heh!)



 |4. H&M;n Soft Nudes- luomiväripaletti|
Tää kyseinen paletti näkyy mun arkimeikissä joka päivä. Varsinkin toi keskimmäinen o kovassa käytössä, mutta se ei siltikään kulu millään! Et aik riittoisii nämä H&M:n luomivärit, mitä mul on ja laatu on tosi hyvä, vaik ei ehk uskois. Ite tykkään todella paljon, koska noi pysyy tosi hyvin koko päivän luomil.



 |5. Villasukat|
Mä oon siis ainoo täs kämpäs, joka palelee ihan koko ajan. Äitin ja muun perheen mukaan tääl o ihan tajuttoman kuuma ja mä oon ihan jääs kumminkin! Mä siis ain, ku tuun koulust himaan nii eka asia melkee mitän teen niin on, et vaihdan sukat villasukkiin. Koska muuten oon aivan jääs. Tulis vaan se kesä jo, et ei tarvis olla kylmissään.



 |6. Treenihousut|
Mä oon täs kuus treenannut kotona enemmän, ku koskaan ennen! Koska äitini luuli, että olen hakemassa tanssilukioon, jonne en omasta tahdostani ollut haluamassa. Mutta äiti sitten laitto mut kotona harjottelee sooloo ja piruettei. Ainakin piruetit nykyää luonnistuu ihan tost vaan.
 Mä en ikinä himas treenaa pitkis housuis, joten noi oikeanpuoleiset shortsit on aivan mahtavat, ostettu Piruetti nimisestä kaupasta. Ihan treeneis vedän noil mu juoksuhousuis, joissa o paljon mukavampi tanssii, ku jossain lökäreissä. 

 |7. DrDenim farkut - Plenty~LightSky|
Nää farkut ei varmaan ikinä oo ollut niin montaa kertaa pääl mul yhen kuukauden aikan, ku täs kuus! Mul o näit farkkui kahet, koska toisis o sauma jotenkin revennyt, mut niit en käytä. Ehk parhaimmat farkut ikinä, samaa mieltä olen myös mun mustista DrDenimeist! Jos oikeest tarvii kunnolliset farkut niin kannattaa ostaa, vaik maksaakin vähän enemmän, ku jotkut H&M:n tai Ginan farkut. Suosisttelen todellakin ostamaan! Itse oon siis ostanut OneWay:st ja Carlingsist.



 |8. Abercrombie-huppari|
Kyseinen huppari on ostettu ulkomailt ja ehk yks mun lämpimimmist huppareist. Mä vaan niin rakastan tota värii, ku ei oo ihan punanen, mut ei oo mikää pinkkikään! Tykkään myös täst hupparist sen pituuden takia. Mul yleensä hupparit o aik "pitkiä", mut tää on ainut mu huppari, joka on vähän lyhyehkömpi. Mä oon niin rakastunut tähän huppariin ja ollut suht kovas käytös nyt helmikuun ajan.



|9. Harry Potter-mukit|
Nää kaks on mun lemppari mukii, koska 1. noi on sellasii, johon oikeest mahtuu juotavaa, eikä tarvii koko ajan ravaa keittiön ja oman huomeen välii, et hakis lisää juotavaa. 2. Kuka nyt ei rakastais Harry Potteria! Nää on ostettu joskus ikuisuus sitten, ku tokavika se Harry Potter-leffa tuli elokuvateattereihin niin Makuunista. Mä ite oon aina ollut aikastmoinen HP-fani ja tykkään niist leffoist ihan sikana ja niist kirjoista! Nii ei mikää ihme, et miks Harry Potter-mukit on täydellisii! Ihme ettei mul mitää Harry Potter tekstillä painettua paitaa, niinku kaks Twilight-fanipaitaa, jotka mulla on vielkin kaappini perällä. 

|10. Canon EOS 1200D|
Tää kamera on yhtä täydellisyyden kanssa! En olis ikinä voinut kuvitella, että tulisin rakastuun johonkin kameraan niin paljoa, ku tähän. Tos pari päivää sitten keskiviikkon mä otin ton mun pikkuisen hänen kameralaukustaan ja laitoin sen päälle. Ette oikeest usko kuin paljon mä säikähdin, ku kamera ei tarkentanut eikä ottanut kuvaa! Mä menin aivan paniikkiin ja itkin ihan huolel, et nyt jo hän kuoli! Mutta sitten pitkän turhan googlailun jälkeen otin kamerasta akun ja muistikortin veke ja laitoin takas, niin kamera toimi aivan täydellisest! Et mitä ihmettä? Mut täysi rakkaus vikoineen kaikkineen häntä kohtaan minulla on. Kiitos äitil ja isäl, ku ostivat ton mulle synttärilahjaks. Ette tekää enää joudu kärsii aivan järkyttävän laatusist kuvist. 

Biisit:

Tää oli mun soolobiisinä, kunnes äitille tuli selväks, että yhteishaussa en laittanut koko tanssilukioo vaihtoehdoks! Ja ette arvaakkaan kui addiktoitunut oon tähän biisiin nyt, ku oon koko kuukauden tätä kuunnellut monta, monta kertaa peräkkäin ja osaisin vaik unissani sen mun olemattoman sooloni.

Axwell /\ Ingrosso - Something New
Tähänkin biisiin mä oon ihan koukussa! Kukaan ei voi tajuu kuinka paljon mun tekisi mieli tanssii tän tahtiin ain, ku kuulen tän.

Mut tälläsii suosikkei mul täs kuus, me nähään ens postauksessa!
Nimittäin mun blogilla on huomenna synttärit niin katotaan, mitäs tapahtuu ;)
Moikka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti