lauantai 18. huhtikuuta 2015

~Vaikeinta on itsensä voittaa~

~Heittäydy täysii,
mitä ikinä teetkin,
ja elä nyt,
 missä ikinä meetkin~
-Robin ft. Elastinen - Kipinän Hetki-

Mooi!
Mä en siis itse tajua mihin tää koko päivä on mennyt. En mä ees kauaa tehnyt läksyjä tai mitään ja nyt on jo ilta? Musiikin kuuntelu ja angstaus vie näköjää mu päiväst enemmän aikaa, ku kaiken järkevän tekeminen. Mut kumminkin, mul o ollut aik ihmeellinen viikko. Ei tapahtuma rikas tai sillee, mut tunteet o jossaan ihme vuoristoradas. Mä oon niinku mu pääs onnellisuuden ja surullisuuden sellases välikohdassa ja mu tunteet ei osaa päättää oonks mä onnellinen vai surullinen? Oonks mä vaan outo vai onks jollakin muulla ollut joskus tällänen tunne? Kyl tää varmast koht helpottaa jotenkin. 
Mut mul oli viime viikon englannin valtakunnallisen kuuntelu ja kirjottamis osuus... Voi jeesus, ku tein tyhmiä virheitä siin kirjotus jutus ja siit kuuntelust en edes ala avautumaan, koska silloin tää postaus käsittelis vaan mun vitutusta, heh! Mut ens viikol olis edes bilsan koe, johon oon tänään lukenut, matikan tasokoe osa 1 ja osa 2 ja englannin valtakunnallisest viel luetun ymmärtämisen osuus. Ei paineit kyl oo muun asian suhteen paitsi ton bilsan kokeen, koska haluun 10! Tohon tavotteeseen on todella, todella pienet mahdollisuudet, koska meidän ope on niin pikkutarkka. Mut yritän parhaani. Onneks ens viikol on myös pajapäivä, joka on sinäänsä tosi kiva, koska ei normi kouluu, mut toisaalt aivan perseest. Koska Iida-Maria joutu eri pajoihin mun, Ainon ja Roosan kans, jotka päästiin kaikki samaan, et tosi huono tuuri taas kerran! Kyl mä silti uskon, et Iiku selvii yksin, en sit tiiä selvitääks me kolme ilman Iikuu, mut onneks meil o sentää ruokailu ja leffa samaan aikaan kaikil neljäl.
Mutta nyt siihen viralliseen aiheeseen, joka on mulle nykyään todella läheinen.
Aloitetaas...

 Elikkäs tänään päätin esitellä teille mun uudet kauniit lukulasit ja tänään kotiin saapuneet aurinkolasit.


 Toi on linsseille tarkoitettu puhdistusspray, liina ja tosi cool jakoavain, jossa on kaks sellaist ruuvaus päätä. Äiti sano sitä, et jos ruuvi lähtee laseist niin saan tol näppäräst sen takas.

 Nää pienokaiset mul on ollut jo pari viikkoo ja ovat olleet mun pelastus lukemisen suhteen. Merkiltään noi mun kehykset on Guccin ja olivat aikast kalliit. Tai no en mä mitään kunnollist laseist tiedä, niin en osaa sanoa maksoks nää mitenkää normaalist pikeavast paljookaan enemmän? Mut kumminkin mä maksoin ne itse, miettikää minä itse! Linssit noissa on kummassakin +1.75, koska mun vasen silmä olin näöltään paljon, paljon heikomassa hapessa verrattuna oikeaan silmään, joka olis tarvinnut vaan +0.5, jos ihan oikein ymmärsin.  



Tähän mennessä lasit ovat olleet todella hyvät ja oon onnellinen, et nyt en enää joudu kärsii niist järkyttävist päänsäryist, kun yritin lukea jotakin. Suuri apu on siis näist laseist ollut ja nyt, kun mietin niin olis pitänyt sanoo niist päänsäryist ja tekstin karkaamisest aikasemmin, niin lähinäkö ei ehkä olis näinkään huono, kun nytten. Ne pääsäryt ja teksin karkaamiset ja sanojen katoaminen alko jo 7lk, mut sillon se ei niin paljoo häirinnyt ja pysyin elää sen kans jotenkin, kunhan ei tarvinnut lukee ääneen. Mut mä ite huomasin ehk niin sellaisen hälyttävän tekijän, jonka jälkeen sanoin äitille, niin oli joko joululomal tai hiihtolomal? Mut kumminkin, ku puhelimel yritin korjaa, jotain mun postaust just tänne blogiin, niin se oli täyt tuskaa! Teksi vaan lenteli ja e nähny puoliakaan sanoist täl valkoisel pohjal, siinä hetken tuskailtuani, niin sain Roosalt hänen lasit lainaan niin kaikki vaan selkeni! (Makasin siis silloin, ku korjasin sitä tekstiä niin Roosan lattialla) 



 Silloin pari viikkoa sitten, ku käytiin hakemassa noi mun Guccin lasit niin katottiin äitin kans aurinkolaseja. No minähän näihin kyseisiin Michael Kors:n laseihin ihastuin. No hinta oli silloin 169€ niin jätettiin kaupaan sitten siltä kertaa. No sitten viime viikonloppuna käytiin frendien kans Instrumentariumissa, jossa näin nämä lasit tarjouksessa ja olin aivan kettuuntunut, kun rahat ei riittänyt, kun en ollut varautunut, että tulisin ostamaan silloin juuri aurinkolaseja! Koska nää oli -40% alennuksessa, joka oli aik hyvin alku summasta. No mä menetin toivoni aivan täysin näiden aurinkolasien suhteen. No sitten tänään äitini kävi itse Instrumentariumissa katsomassa itselleen laseja ja huomasi nää lasit, mitä olitiin sillon pari viikkoo sitten katseltu. Ne oli yhä tänään alennuksessa, joten osti ne mulle. Tai no mä niinku ne maksoin, ku äiti makso ne mun tilitä, mutta kumminkin. Mun ilme ja reaktio oli kuulemma aivan iloa pursuava, nimittäin mä halasin äitii varmaa jonkun 20 minuuttia. Hyvä et äiti sai ees henkee, ku halasin niin onnellisena.



 Nyt mulla on oikeesti kunnon aurinkolasit, en siis ostanut näit merkin perusteel vaan sen perusteella, että LAATU! Mul oli vähän tän tyyliset aurinkolasit ostettuna Glitter:st niin ne vähän niinku hajos, koska ne linssit vaan lähti niist... Nii nyt on lasit, joiden uskoisin pysyvän kasassa ja linssienkin pysyvän kehyksissä kiinni. Mä ainakin tuun pitämään näit aurinkolasei kuin kukkaa kämmenellä.


Mut tälläistä tällä kertaa!
Moikka ja ens postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti