sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Huhtikuu 2017

~Otan mukaani nyt eri naisen,
Sinä rakastit musta tällaisen.
Sulle palautan sormuksen,
Ja lausun kiitoksen~
-Irina - Kiitos kaikesta-

Mooi!
Mulle kuuluu sika hyvää. Eilen tuli puoli vuotta Stefun kanssa täyteen ja koko viime viikko oli ihan täydellinen sää! Harmi vaan, että mun vakkari valokuvaaja naikkonen oli New Yorkissa, eikä täällä ottamassa mun kanssa asukuvia! Syyllistän sua Roosa ihan hirveästi nyt tästä menetyksestä! 
Viime viikon sunnuntaina ei tullut postausta. Syyt siihen: olin lievästi kipeä, ei ollut idean poikastakaan, todella väsynyt ja oli vappu! Mun vappu oli vähän niin ja näin. Oli vähän liian kylmä mun makuun ja kun olin jo valmiiksi kipeä niin ei ollut niin hyvää fiilistä. Mutta mä voin tällee kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että vappua ei vaan ole mulle niin suuri juttu kuin monille muille. Mä vasta viime vuonna tein jotain "kunnollista" vappuna. Joten en ole tottunut sen juhlimiseen niinkään. 
Tänään postauksen aiheena olisi joka kuukautiseen tapaan top 5 kuukauden suosikkia. Tällä kertaa vuorossa huhtikuun suosikit.
Aloitetaas...

 | 1. Luomivärit |
- Huhtikuu oli mulle kunnon luomivärien kanssa leikkimis kuukausi. Ja kuvassa näkyykin mun ehdottomat neljä lemppari sävyä! Vasemmassa ylänurkassa NYX:n luomiväri sävyssä: Heat Chaleur, oikeassa ylänurkassa NYX:n luomiväri sävyssä: Bad Seed Rebelle, Vasemmassa alanurkassa NYX:n luomiväri sävyssä: Lol ja oikeassa alanurkassa MAC:n luomiväri sävyssä: Gleam.
Mä en tiedä, mikä ihmeen inspiraatio mulle on tullut väreistä punainen, oranssi, keltainen ja kulta. Mutta varsinkin tuon Gleam:n ja Lol:n yhdistelmästä tykkään todella paljon! Mua jopa vähän pelottaa, että meneekö kesällä kaikki mun rahat luomiväreihin, jos tämä meno jatkuu...

 | 2. Setting Spray - NYX |
- Mulla on varmaan ollut jokaiseen NYX:n tuotteeseen ainakin aluksi viha-rakkaussuhde, paitsi luomiväreihin. Ja tämä setting spray ei tee poikkeusta. Mä nimittäin aluksi ajattelin, että ei voi toimi! Miten veden ruiskiminen auttaa mitään? No mä sitten päätin, että ostan ainoastaan wanhoja varten tämän kyseisen setting spray:n. Koska en halunnut maksaa maltaita mistään Urban Decay:n setting spray:sta. Koska oletin, etten tule tykkäämään koko tuotteesta. No wanhojen tanssien jälkeen sitä alkoi kumminkin kulumaan ja tuli lähes jokaisen aamuisen meikkauksen yhteydessä kyseistä tuotetta käytettyä. Mutta vasta viime kuussa myönsin vihdoin itselleni, että eihän tämä tuote ihan turhakaan ole. Sillä mulla loppui mun luotto pohjustusaine ja kirosin maasta taivaaseen kaiken sen suhteen, että nyt ei ainakaan mikään meikki pysy mun naamassa edes puolta tuntia. Mutta kyllä mä koen, että on toi NYX:n Matte Finish tuonut, jonkin sorttisen pidon mun meikkiin. Vaikka ei olekkaan pohjustusainetta käytössä.

 | 3. Hajuvesi - Victoria's Secret |
- Mä olen henkilö, joka vaihtelee tyyliin joka kuukausi hajuvesiään. Koska mä kyllästyn todella nopeasti samaan tuoksuun itselläni. Joten viime kuussa kovassa käytössä oli pitkän tauon jälkeen Victoria's Secret:n Angel-hajuvesi. En tiiä, miksi ihmeessä olin tämän kyseisen hajuveden niin tyystin unohtanut. Johtuen varmaan siitä, että silloin kun viimeksi tätä ahkerasti käytin, niin sitä tuli oikeasti käytettyä aivan liikaa!

 | 4. Tangle teezer |
- Mä sain viime jouluna kummitädiltäni tämän kyseisen Tangle Teezer:n. Mä en koe, että toi olisi harjana sen kummallisempi kuin mikään muukaan. Mutta se on maailman kätevin siinä suhteessa, että se on niin pieni eli juuri sopiva laukkuun. Samoin maailman kätevin nukutusvempain. Ja siinä on se tappi, joka pitää irronneet hiukset siinä harjassa! Ennen nimittäin kannoin mun ikivanhaa sellaista perus Tangle Teezer:ä mun repussa/laukussa. Maailman ärsyttävintä siinä oli se, että 1. se vei oikeest suhteellisen paljon tilaa? 2. siitä lähti niitä hiuksia ympäri reppua. Oli tosi mukava ottaa matikan kirja repusta + tuhat ja yks hiusta. 

| 5. Autokoulu |
- Viime kuussa se sitten tapahtui. Mä nimittäin aloitin autokoulun. Minä, jolla olisi voinut olla ajokortti jo viime tammikuussa lähtien. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tällä hetkellä olen käynyt kolmella ajotunnilla ja olen suorittanut kaikki teoriatunnit. Joten seuraava etappi olisi teoriakoe, jonka kylläkin suoritan vasta koeviikon jälkeen. Sekä edessä olisi vielä 15 ajotuntia ennen inssiä. Olisin ihan pirun ylpee itsestäni, jos mulla olisi ajokortti viimeistään kesäkuun lopussa! Olen ihme ja kumma oppinut jo kääntämään autoa (oli mulle ylitse pääsemätön asia aluksi) ja parkkeeraamaan takaperin (joka on mulle helpompaa kuin etuperin parkkeeraaminen). Ensi viikolla mä pääsen jo liikenteen sekaan tai no mun on pakko mennä sinne liikenteen sekaan. Joten pyydän jo anteeksi kaikilta niiltä keiden autoihin tulen kolhaisemaan...

Tapahtuma:
- Viime kuussa tuli käytyä myös leffassa Roosan ja Iikun kanssa. Kaunotar ja hirviö kuuluu yhtiin mun lapsuuden lempi prinsessa leffoihin! Se jakaa ykkössijan prinsessa Ruususen kanssa. Itse tykkäsin tästä näytellystä versiosta tosi paljon. Ehkä lievästi häiritsi se, että oli aika paljon laulamista ja ne suomennokset niihin lauluihin oli suuri HYI EI! Sieluun sattuu! 
Muuten koko leffa oli tosi hyvä ja seura oli kyllä samaa tasoa!

Biisit:
&

Tällainen postaus tällä kertaa. Toivottavasti tykkäsitte. Ei enää montaa viikkoa niin lukion toinen vuosi on ohi! Olisin jo valmis lomalle.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti