maanantai 25. joulukuuta 2017

~Jouluaatto 2017~

~Lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa,
Järven aalto jäätynyt talvipakkasessa.
Varpunen pienoinen, syönyt kesäeinehen,
Järven aalto jäätynyt talvipakkasessa~
-Suvi Teräsniska - Varpunen Jouluaamuna-

 Mooi!
Taas tällaisen vahinko viikon tauon jälkeen. Olen varmaan kolmatta viikkoa kipeänä, flunssa ei malta hellittää. Sain myös lauantaina kieleni turpoamaan hillittömällä tavalla ja tällä hetkellä huuleni on yhtä turvonnut kuin olisin laittanut jotain täyteainetta huuleen tasan yhteen kohtaan ja sitä ei olisi edes yritetty tasoittaa! Kyllä minä vain aina onnistunut... Viime viikolla piti tulla torstaina postaus, mutta koulun joulujuhla olikin niin myöhään etten vain enää jaksanut enkä muistanut vääntää postausta. Sunnuntain postaus tulee tänään, koska halusin viettää jouluaaton rauhassa kameran ja perheen kanssa enkä istua koneella monta tuntia. 
Tänään postauksen aiheena olisi "päiväni - jouluaatto edition". 
Aloitetaas...

 - Huomenta päivää! Tuli päivä aloitettua heräämällä kymmeneltä ja syömällä riisipuuroa.

 - Tuli sitten uppouduttua olkkarin sohvaan ja katsottua toista tuntia putkeen telkkaria. Välissä nukahdinkin allergialääkkeen voimasta, jonka otin aivan turhaan! Tuli ensiksi katottua joulurauhanjulistus sitten joku Rölli leffa ja sen jälkeen vielä Niko-Lentäjän poika. Jouluna saa lapsettaa 18-vuotiastakin. 



 - Meidän perheen tapaan joulusaunassa käydään ennen ruokaa ja lahjojen jakoa, joten suuntana oli leffojen jälkeen sauna. 

- Saunan jälkeen nopea meikkaus ja vaatteiden valinta. Tein saman meikin kuin pikkujouluihin, josta teinkin postauksen viikko sitten. Postaukseen pääsee tästä.

 - Paita - H&M -
- Hame - H&M -
- Pehmosukat - Roosalta joululahja -

 - Ruokaa, vaikka itse en jouluruuasta niinkään välitä! Äiti onneksi oli keittänyt mulle perunoita, kun muut söivät laatikoita. 


 - Ruokailun jälkeen meikä leikki pientä tonttua, joka paketoi pari viimeistä lahjaa vielä viime hetkellä. Tämän jälkeen olikin lahjojen availun vuoro! Pakko kyllä sanoa, että osuvimmat lahjat tuli kyllä tänä vuonna. Ja olen niin kiitollinen kaikista lahjoista, joita sain!

 - Esimakua siitä, mitä sain joululahjaksi. 

- Loppuilta menikin viltin alla uusi Vansin pipo päässä katsoessa Napapiirin sankarit 2.  En edes muistanut, kuinka hauska leffa toi ees on! 


- Nukkumaan maltoin mennä vasta kahden pintaan. 

Tällainen joulu mulla. Normaalista poiketen olin kipeenä ja aika väsynyt koko päivän allergialääkkeen ja kipeyden voimasta. Muuten leppoisa ja rauhallinen jouluaatto. Toivottavasti tykkäsitte! Postauksia pitäisi tulla vielä kaksi ennen vuoden vaihdetta. Toinen torstaina ja toinen sunnuntaina niinkuin "normaalisti". Toivottavasti teilläkin oli kiva ja rauhallinen joulu! 

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti