perjantai 27. huhtikuuta 2018

Lukupäivä

~Ja on se molemmille rankkaa,
Mut aina vaa jotenki sä skarppaat,
Ja kun mä hajoon sataan osaan rikki,
Sul on taika niistä kasaa mosaiikki~
-Elastinen - Supervoimii-

Mooi!
Täällä kirjoittaa erittäin väsynyt tyttö, jonka kirjoituksesta ei saa varmaan mitään selvää. Mutta lue nyt sentään, kun tänne asti raahauduitkin. Tällä viikolla on kyllä tullut luettua peppu ihan puuduksiin asti. Mietin jo tossa tänään päivällä, että pitäiskö kohta vaihtaa asentoa tästä kyyryssä istumisesta vaikka seisomiseen, tangosta roikkumiseen tai sängyllä makaamiseen, jotta jokin muukin paikka puutuisi kun vain peppu. Tällaista tämä nyt vielä hetken on ja sitten saan hengittää pikkusen keveämmin.
Tänään postauksen aiheena olisi mun keskiviikko päivä, joka kuvastaa aika hyvin suurimman osan mun arjesta tällä hetkellä. 
Aloitetaas...

8:15 - Heräsin aivan järkyttävään paniikkiin siitä, että olen myöhässä pääsykokeista. Kunnes tajusin kellon olevan vähän yli 8 ja, että pääsykokeisiin on vielä 19 päivää aikaa. Jatkoin uniani.

10:11 - Herätyskelloni alkoi soida! Heräsin, sammutin herätyksen ja nukahdin uudelleen.

10:55 - Herään ja säikähdin (taas), että olenpas (taas) nukkunut pommiin aikataulustani. Ei ole ihan ensimmäinen kerta tämän lukuloman aikana... Nousin ylös ja tein normaalit aamu puuhani eli hain lasillisen vettä ja yleensä syön, jos on nälkä (tällä kertaa ei ollut nälkä) ja otin tietokoneen sänkyyn. 

12:00 - Ryhdistäydyin ja puin päälleni (Abihuppari ja mustat verkkarit). Petasin samalla sängyn ja valmistauduin päivän koitokseen eli lukemiseen. Keskiviikkona lukusuunnitelmaani kuuluivat biologian bioteknologia ja fysiikan liikkeen lait. Avasin jo vähän biologian kirjaa.

 13:15 - Jäätävä nälkä iski! Pidin samalla tauon biologiasta ja keskitin ajatukseni Uuden Päivän kesäuusintoihin. 

14:00 - Alkoi tosi touhu! Nimittäin fysiikan lukeminen. Fysiikka ei ollut todellakaan koulussa mun lempiaine ja mun oli tarkoitus kai jollain asteella lopettaa se 3 kurssin jälkeen, mutta se lopettaminen venyi ihan loppumetreille, nimittäin 7 kurssi on ainoa kurssi, jota en ole fysiikasta käynyt ja 8 kurssin kokeeseen en osallistunut, mutta kaikki tunnit mä sentään lusin. Nyt tässä pääsykokeisiin lukiessa olen alkanut tykkäämään fysiikasta ja nyt vähän harmittaakin, että miksi ei tullut sitä kirjoitettua.


16:45 - Tauon paikka ja kaupan kautta. Nimittäin teki aivan tajuttomasti mieli jäätelöä. Lempi jäätelöihini kuuluu Oreojäätelö, jota ei saa meidän lähikaupasta. Joten teen sitä itse. Eli ostan Oreoita ja vanilija jäätelöä. (Nuo pojan kengät ovat sitten pikkuveljeni)

17:10 - Jatkoin fysiikan lukemista ja muistiinpanojen tekemistä.
 
17:40 - Fysiikka oli keskiviikon osalta ohi ja päätinpä syödä siinä vaiheessa iltaruuan, jonka jälkeen palkitsin itseni jäätelöannoksella. 

18:15 - Ruoka/Youtube-tauko oli ohitse ja biologian ihana bioteknologia kutsui minua. Mulla on jäänyt tuosta kyseisestä 5 kurssista aivan järkyttävät traumat ja esimerkiksi kammosin sitä kurssia niin paljon kirjoituksissakin, että en vastannut yhteenkään bioteknologiaan liittyvään kysymykseen paitsi 1 tehtävässä...

20:30 - Lopetin lukemisen ja tein päivän treeni osuuden. Vaikka moni ei sitä uskoisi, niin kyllä mä olen alkanut taas pitkästä aikaa tekemään treeniä tanssin lisäksi kotona. Pitäisi vielä saada itsensä niin motivoituneeksi, että kykenisi lähtemään lenkille...

21:00 - Yhdeksältä alkaa yleensä mun lukupäivien vapaa-aika. Paitsi jos on pitänyt jossain kohtaa liian pitkän tauon, niin saatan kympin jälkeen lukea vielä tunnin. Mä luen mielummin illalla kuin aikaisin aamulla, koska olen ns. iltavirkku ja mulla jää paremmin asiat mieleen ennen nukkumaan menoa. Kuitenkin keskiviikkona kello 21:00 alkoi mun vapaa-aika, joka tarkoitti suihkua ja Temptation Island:n katsomista.

21:30 - Laitan savinaamion ja voin lämpimästi suositella tuota Vichyn savinaamiota. Itse olen ainakin pitänyt erittäin paljon kyseisestä tuotteesta! Tuli samalla katsottua äitin kanssa "Pitääkö olla huolissaan" nimistä ohjelmaa ja se jos joku saa ainakin mut joka kerta nauramaan ihan hillittömästi. Samalla tuli syötyä vähän iltapalaa.

22:00 - Illan kohokohta! Nimittäin Temptation Island. Jakso oli odotettua tylsempi, mutta itse tykkään muutenkin enemmän torstain jaksoista. Joo, mä olen juuri se tyyppi jolla ei ole Ruutu+ ja seuraan niinkin vanhasta kapistuksesta kuin TV:stä kyseistä sarjaa.

 23:00 - Tein kaikki iltatoimet ja raahasin taas läppärini sänkyyn. Siitä sitten lähti päivän aikana tulleiden Youtube-videoiden katselu ja musiikin kuuntelu. 

2:00 - Hyvää yötä, tällee normaalia myöhempään! Yleensä menen nukkumaan siinä kello 1 aikaan, mutta tällä kertaa uni tuli tunnin myöhässä, joka kyllä näkyi sitten torstaina heräämisen ajan kohdassa...


Tällainen postaus tällä kertaa! Aina päivät ei ole niin tapahtuman täyteisiä. Varsinkaan mulla ennen 18.5.2018. Näin mä vietän noin 5/7 päivästä viikossa, varsinkin nyt kun pääsykokeisiin on enää se noin 19-21 päivää. Ja myös sen takia, koska Steffellä on edessä kolmet pääsykokeet niin näin annan hänellekin rauhan lukea, kun itse luen päivät pitkät. Toivottavasti tykkäsitte. Nähdään sunnuntaina!

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti