maanantai 30. huhtikuuta 2018

Kampaus kriisi

~On siis kevät, 
Kuljen Hakaniemen rantaan,
Tuuli ei tuule mutta sade kyllä jaksaa,
Kevät, pystynkö mitään enää antaa,
Konkurssin koin, en haluu enää maksaa~
-Adi L Hasla ft. Pihlaja - Kevät-

Mooi!
Tällä taas tyttö, joka tällä kertaa lukemisen sijaan stressaa ylioppilasjuhlista! 
En edes vielä tiedä pääsenkö ylioppilaaksi, mutta alustavien pisteiden mukaan kyllä, joka vuoksi juhlien stressaamiselle voi antaa jo vähän aihetta. Onneksi mä en sentään stressaa niin paljoa kuin mun äiti! Pari kertaa on jo joutunut painamaan sen stressiautossa jarrua kovemmalla kädellä. Mä tiedän jo ja olen henkisesti valmistautunutkin siihen, että mitään erityisen kauniita papereita mä en tule saamaan. Se on ihan okei. Koska nyt, kun miettii olen ihan tyytyväinen syksyllä kirjoittamiini tuloksiin, vaikka biologia kaihertaa edelleen! (Ehkä se nousee?) Samoin olen ylpeä itsestäni, että jaksoin kirjoittaa viisi ainetta nyt keväällä (yritin korottaa kemiaa ja biologiaa), vaikka olinkin aivan tajuttoman loppu ja pääsykokeetkin jo kuumottelivat pääkopassa. 
Tein itselleni tuossa vähän aikaa sitten niin sanotun huolien listan, johon olen kerännyt kaikki ne asiat, jotka ovat hoidossa ja ne jotka eivät ole vielä hoidossa.

Huolien lista:
- Tulokset 
 - Lakki ✔︎
- Mekko ✔︎
- Kengät 
- Korut ✔︎
- Meikki ✔︎
- Tarjoiltavat ✔︎
- Kutsukorttien teko tarvikkeet ✔︎
- Kutsukortit 
- Kampaus

Tänään me paneudutaan tuohon viimeiseen kohtaan, nimittäin kampaus kriisiin. Mulla on tavallaan 4 vaihtoehtoa, mutta valinnan vaikeus.

Aloitetaas...

1. Kuva: Pinterest
- Ylioppilasjuhliin on vielä tässä aikaa noin aikalailla kuukausi. Tiedän olevani jollain tavalla ajoissa tämän kampauksen suunnittelun suhteen, vai olenko? Ainakin mitä Roosaa ja Heiniä on tässä haastatellut, niin heillä on aivan selkeät sävelet jo kampauksen kanssa. Itselläni ei... 

2. Kuva: Pinterest
- Mä olen ihminen, jolla ei ole varmaan koskaan ollut juhlissa hiukset kiinni. Todennäköisesti sitä ihmettä ei tule vieläkään tapahtumaan, vaikka olen jo lievästi lämmennyt idealle. Mulla on aina ollut hiukset vain kiharalla tai piikkisuorina. Poikkeuksen mä tein vanhojen tansseissa, silloin mun hiuksista osa oli vesiputousletillä. Sama kampaus on taas vakavassa harkinnassa! Mutta toisaalta, onko tyhmää pistää samaa kampausta uudestaan?

3. Kuva: Pinterest
- Mutta entä, jos tällä kertaa tekisi poikkeuksen ja laittaisi hiukset nutturalle? Mutta ajatus siitä, että päivä menisi kokonaan pilalla sen takia, että kampaus ei natsaa, ei kyllä houkuttele! Mä en näköjään pysty päästämään irti yhden mun rakkaan kaverin sanoista, jotka hän joskus tokaisi 7lk:lla ruokapöydässä, että "Milla, sulla on on tuollainen pallopää". Vaikka se onkin jollain tasolla totta, itse näkisin pääni olevan enemmän viiskulmio. Ajatus siitä, että olisin koko päivän pallopää hirvittää aika paljon, koska nuttura ei näy etuprofiilista. Kiharoilla saisin peitettyä puolet kasvoistani ja puolet pallopäästäni. 

4. Kuva: Pinterest
- Toisaalta mietin, että onko kiharat mun osalta jo nähty... Tyyliin silti tyydyn niihin. Jonkun lettivirityksen tai jonkun muun viritelmän mä niihin hiuksiin haluan, koska en halua mennä kampaajalle asti vain kiharruttamaan mun hiukset, vaikka sekin on jo oma projektinsa! Nimittäin hiuksia tästä päästä löytyy eikä mun hiukset ole maailman helpoimmat. Nimittäin mulla on aika itsepäiset hiukset, jos ne on päättäneet sojottaa ylöspäin, niin ne sitten sojottaa ylöspäin... Toivotan jo nyt onnea mun kampaajalle, jos edes tietäisin kuka hän on.


 5. Kuva: Pinterest
 - Sitten tullaankin seuraavaan ongelmaan! Mikä on sitten tämä lettiviritys yms, jonka vuosi sinne kampaajalle menen. Vesiputousletti on omasta mielestäni todella kaunis, samoin kiepsautus systeemi (kuva 4.) ja lettien yhdistyminen (kuva 5). Taas ollaan valintojen äärellä. Toisaalta haluaisin soveltaa, mutta pelkään, että en osaa selittää sille mun kampaajalle mitä halua, jos mulla ei ole tästä mun sovelluksesta mitään kuvamateriaalia. Ja vaikka olisi kuvamateriaalia niin ei voi olla varma tuleeko siitä samanlaista tai edes saman tyylistä, koska kaikilla hiukset ovat niin erilaiset...

6. Kuva: Pinterest

 - En tiedä teenkö kärpäsestä härkäsen... Kuitenkin se ylioppilaslakki peittää suurimman osan hiuksista ja se itse kampaus näkyy vain takaa, paitsi jos on juuri hiukset auki tai jollain sivunutturalla yms. Tälle sivu jutulle mä en ole lämmennyt, mutta uskon että se sopii monelle muulle todella hyvin! 

Tällaista tällä kertaa ja tällaisia pohdistoja mulla liittyen ylppärikampaukseeni. Saas nähdä mitä mä keksin ja mille hulluuden partaalle mä joudun, kun tuijottelen viikosta toiseen näitä kampauksia. Onneksi tässä on juuri tämä noin reilu kuukausi aikaa...  Toivon, että en saa mitään hetken päähänpistoa ennen sitä kampaajaa silloin valmistujaispäivän aamuna! Näätte sitten mahdollisessa ylioppilasjuhliin liittyvässä postauksessa juuri kampausta ja mekkoa yms. jos lakin saan syvälle päähäni tänä keväänä painaa.
#Ylioppilaskevät2018
Se olisi sitten ensi viikon torstaihin.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti