torstai 21. kesäkuuta 2018

Toukokuu 2018

~Välitan sust vielkin,
Iha sama mitä mietit,
Vaikka kauan se kiellettiin,
Ettei meidän yhtälöä toimii saa,
Niin joskus se on rakkautta et luovuttaa~
-Pete Parkkonen ft. Etta - Kävi niin kävi näin-

Mooi!
Mä saatan olla selityksen velkaa tälle kahden viikon tauolle... Selitys on yksinkertaisesti työt. Mulle soitettiin 9 päivä perjantaina, että voitko aloittaa työt jo maanantaina keskiviikon sijaan. Sehän mulle kävi ja arvatkaa pystyinkö vain jännittämään koko sunnuntain, jonka takia tämän päivän postaus julkaistaan vasta tänään 21.6. Mulla oli viime viikolla 5 päivää töitä eli ma-pe ja olin aivan loppu, jonka takia ei tullut postausta ja sunnuntaina kävi klassinen unohdin, no yritetään uudestaan torstaina. Tällä viikolla mulla on neljä vuoroa ja alkaa olla jo oppinut kaikki toiminta tavat yms niin ei ole niin rankkaa kuin viime viikolla, jolloin käytti kaiken energian siihen, että yritti muistaa kaiken oppimansa. Hyvällä motivaatiolla eteenpäin!
Tänään aiheena olisi siis Toukokuun 2018 suosikit. Olisin keksinyt varmaan 15 suosikkia, mutta keräsin niistä 5 ja ehkä pari saattaa tulla kesäkuullekin, koska ne suosikit ovat pysyneet toukokuusta kesäkuulle ja tulee todennäköisesti pysymään heinäkuullekin.

Aloitetaas...

 
| 1. Korvakorut - Ted Baker |
- Tässä on minun ylppärilahja itse itselleni. Mainitsinkin tuossa maaliskuussa julkaisemassani "Kevään Must Have Asusteet"- postauksessani samaan sarjaan kuuluvasta rannekorusta. Tarkoitus oli alunperin ostaa kyseinen rannekoru, mutta se oli todella kapeaan käteen suunniteltu ja venyttämällä siitä tuli todella oudon näköinen, joten ajatus rannekorusta päättyi samalta istumalta, kun näin vitriinissä nämä maailman ehkä suloisimmat korvakorut. Nämä korumetallia ja hopean sävyiset korvakorut olivatkin osana ylioppilasjuhlieni asua. Nämä nimittäin sopivat aivan täydellisesti mun toiseen käsikoruun, jonka sain ylppärilahjaksi äidiltä ja tietenkin kihlasormukseen. Ainoa miinus on se, että nämä ovat aika painavat eli jos haluaa, että noi korvikset ei roiku niin aika tiukkaan saa lukon laittaa. Plussaa tulee maailman suloisimmasta paketoinnista.

| 2. Punapää |
- Toukokuun lopussa kävin toista kertaa kampaajalla värjäyttämässä mun puna/gingerpääni. Sama homma kuin tammikuussa eli taas sävyinä toimivat Kc Color Luximan Toasted honey & Honey bunny. Ainakaan tähän mennessä ei ole ikävä blondia ja rakastan tätä sävyä yli kaiken! Ja kampaaja yllättyikin positiivisesti, kun väri oli kestänyt todella hyvin 4kk, koska hän oletti, että mun hiukset tulisivat olemaan blondit, kun tulisin seuraavan kerran hänen penkkiinsä. Koska pitkään blondatun hiuksen päälle värjäyksessä voi kuulemma käydä niin, että blondi puskee edelleen läpi. Vaikka minullakin vähän blondi yritti puskea läpi, niin Color maskilla sävyllä Toffee sai sitä todella hyvin taitettua takaisin punaisempaan.

| 3. Ylioppilaslakki - E.R Wahlman |
- Mä olin yksi niistä about ehkä 5%, jolla oli jonkun muun merkkinen lakki kuin Fredrikson:n. Mun lakki oli ehkä turhankin kallis ostos, mutta äiti vaatimalla vaati, että lakin pitää olla hieno. Mulla on tossa mun lakissa 16mm kokoinen lyyra ja lyyra on vaaleamman kullan sävyinen verrattaessa Fredriksonin lakin lyyraan. Lakkiin on myös painettu nimikirjaimeni. Tämä lakki on varmaan kalleinta mitä olen päähäni pistänyt, mutta olihan se mukava päässä ja lämmin! Itse en kuitenkaan teknilliselle hakenut tai tuskin tulen hakemaankaan jatkossa, joten ylppärilakki on varmaan ainoa lakki, jonka tulen opiskelun aikana saamaan, jos en sitten tohtoriksi itseäni joskus väittele, sitten hommaan silinterin! Suosittelen lämmöllä ensi syksyn ja ensi vuoden ylioppilaille E.R Wahlmanin lakkeja.

| 4. Kukkakuosinen hellemekko |
- Ei ole vieläkään kietaisumekot mun kaappiin matkanneet kaupasta, mutta kaksi mitä ihanampaa hellemekkoa kylläkin! Olen ostanut tämän valkoisen kukkakuosisen hellemekon Bikbokista ja täsmälleen saman mallisen, mutta mustana ja päiväkakkarakuosilla, myös Bikbokista. En olisi ikinä uskonut, että mä ihan mielelläni pukisin jotain noinkin v-kaula-aukkoista päälleni, mutta näin on päässyt käymään. Ehdottomasti kesän paras löytö, vaikka olikin aika hintava 27€ taisin maksaa tästä silloin kun sain alennusta opiskelijakortilla. Nämähän tuli aleihin aikalailla viikkoa myöhemmin, joten kokoaja saattaa olla rajallinen määrä.

| 5. Thirteen Reasons Why - kausi 2 |
- Me katottiin Steffen kanssa heti ykkös kausi, kun se tuli ja aika hyvin oltiin kaikki siitä unohdettukin, koska kun tämä kakkos kausi julkaisiin, niin jouduttiin katsomaan ykkös kausi uudelleen alusta loppuun. Omasta mielestäni ykkös kausi oli parempi, mutta tässä kakkos kaudessa oli omat hyvät puolensa. Kolmos kautta odotellessa... Minusta koko sarja olisi voinut hyvin loppua kakkos kauden loppuun. Koska se kolmas kausi ei voi mitenkään liittyä enää Hanna Bakeriin, koska ei vain voi! Suosittelen katsomaan, jos tykkää teinidraamasta ja haluaa katsoa 13 otteeseen alun puheen, jossa kerrotaan hakemaan apua, jos on murheita tai itsetuhoisia ajatuksia.

Biisit:

&

Tällainen postaus tällä kertaa! Toivottavasti tykkäsitte, vaikka tulikin super super myöhässä. Tämä on nyt vähän tällaista, kun työt alkoivat ja pitää käyttää 110% prosenttia energiasta oppimiseen ja siihen, että tekee parhaansa. Se olisi sitten sunnuntaihin.
Hyvää juhannusta! Mä vietän sen töissä.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti