sunnuntai 5. elokuuta 2018

Milloin?

~Koita mieleesi tää painaa,
Sä et ole saari, 
Irti mantereesta,
Irti jokaisesta,
Saari tarvii vettä,
Mä oon luonas että,
Voisin suojaa antaa, 
Kun käy tuulemaan~
-Pete Parkkonen - Mun-

Mooi!
Täällä taas, erittäin pitkästä aikaa.
On tullut paljon töitä tehtyä ja se selittää 70% hiljaisuudesta tai ainakin sen piikkiin olen kaiken laittanut, koska mulla oli todella paljon iltavuoroja ja mä en saa itseäni kirjoittamaan näitä postauksia koskaan päivällä. Joten jos olen illassa, niin se vuoro saattaa loppua joko 23, 00 tai 01 tai aamu 06, jos on yövuorosta kyse. Mä olin tämän kesän ajan sellainen työntekijä joka pystyi työskentelemään minävain päivänä, mihin tahansa kellon aikaan. Joten kaksi yövuoroa napsahti meitsin niskoille sitten tuossa heinäkuussa ja ne kaksi yötä olivat ehkä elämäni työläimmät yöt! Mutta en valita, koska mä oikeastaan vain siivosin ja opin ihan hirveästi kaikenlaista ja aamu kuudelta kotiin bussilla puksuttaminen ei ollut todellakaan niin pahan auringon noustessa kuin voisi kuvitella. 
Tänään kuitenkin haluan kertoa lisää mun kuulumisia.
(Kuvat ovat pikkuveljeni 18-vuotis syntymäpäivä illalliselta HARALD nimisestä ravintolasta, nauttikaa)
Aloitetaas...

- Tuohon otsikon yksinkertaiseen kysymykseen voin kiteyttää koko elämäni tällä hetkellä. Milloin palaan blogin puolelle? Milloin aloitan ensimmäisen opintopisteeni suorittamisen? Milloin alan ottaa iisisti? Milloin kaikki kaverisuhteeni räjähtää käsiin? Milloin sitä ja milloin tätä... Syksylle on tiedossa todella monta uutta asiaa enkä todellakaan tiedä olenko innoissani, kauhuissani vai vain jännittynyt. Moni asia tulee muuttumaan ja tavallaan tiedän olevani niihin valmis, mutta toisaalta muutos aina pelottaa. 

- Tällä hetkellä olen ollut blogista tauolla kuukauden. Oikeastaan olen vain tahallani jättänyt asian pois päiväjärjestyksestä. Nyt, kuukauden tauon jälkeen haluan takaisin. Niin kuin aina, tämä on mun harrastus. Rakas sellainen, mutta kuitenkin otan tästä liikaa painetta? En tiedä, että miksi... Tällä hetkellä haluan edelleen pysyä kaksi kertaa viikossa postaustahdissani (torstai & sunnuntai)! Se tulee kuitenkin muuttumaan syyskuun alussa tai puolivälissä. Nimittäin silloin palaan kerran viikossa systeemiin. Ihan oman pääkoppani selkeyden vuoksi.

- Nimittäin syyskuussa mulla alkaa yliopisto-opiskelu, joka samaan aikaan tuntuu niin oikealta ja väärältä. Olen niin valmis kuin voin vain olla, mutta silti mulla on olo, että tulen olemaan edelleen se lukiolainen aikuisten seassa... Ei se valkolakki musta aikuista tehnyt, mutta se todistus musta silti teki luonnontieteiden kandidaatin! Samaan aikaan niin hienoa ja outoa.

- Syyskuussa mulla alkaa myös viikonlopputyöt, joita jollain tavalla jopa odotan. Nimittäin tällä hetkellä mulla on mennyt viikko siitä, kun aloitin oman lomani. Eli olin kesätöissä täyspäiväisesti arkisin sekä viikonloppuisin kesäkuun alusta heinäkuun loppuun. Otin lomaa, jotta saan järjesteltyä kaiken syksyä varten ja saan vähän hengähtää ennen opiskeluja ja viikonlopputöitä. 

- Tähän opiskelujen, viikonlopputöiden sekaan pitäisi vielä sovittaa yksi iso mahdollinen elämän muutos, josta en halua vielä sen enempää mainita. Samoin tähän soppaan pitäisi vielä saada mahdutettua parisuhde, liikunta, nukkuminen, blogi, perhe ja kaverit. Jonkun korvaan tää vois kuulostaa äkkikuolemalta, mutta oikeastaan alan pikkuhiljaa tottua ajatukseen, että viikolla opiskelu ja niiden lomassa kaikki tuo mahdutettava osuus ja viikonloppuisin mahdolliset työt, jotta saa vähän rahaakin opiskeluiden ohessa kerrytettyä. Jos jokin osa-alue alkaa kärsiä, niin jostakin on pakko nipistää ja mutta toivon ja uskon, että kaikki menee oikein hyvin! Kunhan saan tuon yhden elämän muutoksen varmaksi ja opiskelut rullaamaan niin loppu sujuu toivottavasti kuin unelma. 

-Arvaattekin varmaan kenen jälkiruoka tämä viimeinen oli, no tietenkin mun. Ei mitään outoa tai mitään mille olisin ihan huippu allerginen. Oon nimittäin tässä kesän aikana todennut, että mulle ei sovi mikään muu jäätelö kuin mehujäät... Laktoositon jäätelökin aiheuttaa mulle jonkinlaisen allergisen reaktion... 
Tällainen postaus tällä kertaa! Toivottavasti tykkäsit, vaikka kuvat olivatkin pikkusen random verrattuna aiheeseen. Toivon, että nyt tämä ihme taukoilu loppuu ja tekisin postauksia vaikka talteen nyt kun olen lomalla, ettei taukoja pääsisi tulemaan. Toivottavasti sä olet edelleen siellä ja edelleen jaksat lukea ja selailla mun tekstejä ja kuvia. Kyllä mä tämän hiljaisuuden käännän vielä voitoksi! 
Se olisi sitten torstaihin.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti