sunnuntai 24. elokuuta 2014

~Two Princesses~

~Kun taivas laulaa,
meidän sielussamme soi.
Kun taivas itkee,
lohdun helmet pisaroi.
Kun taivas hymyilee,
meidän naurussamme kaipuun kaiku ilmoille kai soi.~
- Juha Tapio-Väsyneet Maan -
Venla on laulanut tästä mulle ihanan cover version <3

Moi!
Mä oon koko kesän sillee odottanut, että kenen kaverin rippijuhliin pääsis. No eilen (lauantaina 23.8.) pääsin itse vieraaksi Julian ja Venlan konffikseen. Oli tosi jännää istua muiden vieraiden joukossa, kun muisti vain sen oman konffiksen kesäkuulta, jolloin itse istui eturivissä ja kaikki tuijotti juuri sinua sekä muita riparilaisiasi. Tuli kyllä jotenkin ihmeellinen kaipuu siel kirkossa istuessa ja kylmät väreet meni, kun rippikoululaiset alko laulaa. Mutta yksi juttu oli yhtä pahaa, kun viime kesäkuussakin! Nimittäin ehtoollinen... Hyi, se viini maistu samalta tai jopa pahemmalta ku viimeks. Se maistu siltä samalta "tervan" ja laimentamattoman mehun yhdistelmältä, hyi yök! Kahen viikon päästä sit taas uusiks.
(Postaus on sitten aika kuvapainotteinen)

Ite heräsin aamulla 7 aikoihin ja jo puoli yhdeksän katosin kotoa.
Itselläni asuna oli:
Mekko: Vero Moda, Kengät: Kookenkä, Käsikorut: mummilta ja ukilta & laivalta, Kaulakoru: rippiristi

Venlan ja Julian lahjat sekä ruusut.

Ensiksi oltiin kirkossa se noin 2h. Jossa istumapaikoilt sai ihan jees kuvii, mutta laatu ei kyllä oo mikään paras, kun piti zoomata niin paljon.

 Venla on tuo tyttönen, jolla on tuo vaalea nuttura. Juliasta näkyy vain otsa, heh!


 Kirkon jälkeen riparilaisille jaettiin rippikoulu todistukset sateessa ulkona... No onneksi siinä kohtaa ei vielä onneksi satanun ihan kaatamalla!

 Menin eka Julian juhliin jonne onneksi pääsin Julian kyydillä, koska bussilla olis ollut aik ikävä mennä, ku olis eka pitäny kävellä kirkolta jollekkin dösärille, josta olis mennyt dösä heille ja muutenkin silloin jo satoi kaatamalla!

Päätiin kahentoist jälkeen Julialle ja Julia oli ihan kettuuntunut, kun kaikki ottivat kuvia. Mulle se sentää jakso hymyillä, heh! Kepakin pääsi osaksi kuvaa.

Julia oli kyllä kaunis, kuin prinsessa! Julian mekko oli mittatilaus työnä tilattu samasta kaupasta, mistä oli munkin rippimekko oli eli MinnaLisasta. 

Julialla ruoka oli todella hyvää, kuten samoin kakkukin.


Julia hienosti aloitti kakun ja leikkasi itselleen oikein hienon palasen (Siis oikeest sitä kakkuu tippu pöydäl jne, heh!)


Vähän vaille kolme lähdin sitten kipittämään pois Julialta, koska Venlan juhalt olivat seuraava kohde! 
Julian juhlat oli itseni mielestä ainakin hienot ja onnistuneet. Toivon, että Juliallakin oli kivaa omissa juhlissaan ja kattokaa noita Julian syötävän sulosia korkkareita, mä oon ihan in love noihin kenkiin!

Päädyin Venlalle puoli neljältä ja harhailin hetken, kun en muistanut osotetta, mutta tavallaan onneksi Venla ja Elina oli ikkunassa ja kertoivat mistä pääsin sisälle. Mutta kyllä mä säikähdinkin, kun yhtäkkii vaa kuuluu pään yläpuolelt: "Milla!" 

Venlalla oli jo suurin osa vieraista lähteneet, kun saavuin Venlalle. Mutta se johtui siitä, että menin Venlalle "aika" myöhään. Venlalla sitten syötiin kakkua ja naurettiin, kun Elina yritti suostutella Venlaa lähtemään hänen kanssaan kuokkimaan jonkun toisen rippijuhliin. 

 Kakku oli Venlallakin todella hyvää!

Me nyky nuoret, heh! Ei me pystytä edes juhlis olemaan ilman puhelint. Myönnän, en mäkää pysty olee ilman puhelint hetkeekää, pitäis varmaa joskus kokeilla olla päivä ilman puhelint (Ei tulis varmaa mitään, mutta kumminkin) Mutta mun perustelu sille, että esim olen joskus juhlissakin puhelin kädessä, koska mä otan kuvia puhelimella sekä kameralla! Aivan mahtava perustelu jne, heh!

Mentiin sitten kuvailemaan ulos. Venlakin näytti ihan prinsessalta! Toi mekko on aivan ihana ja sopii Venlalle täydellisesti, en muista mistä Venla tilas mekkonsta, mutta sekin kai oli mittatilaus työ? Ja saapui tänne Suomeen, jostain kaukaa?

Tää kuva on mun omasta mielestä ainakin oikeest, aivan ihana! Mä en osaa sanoin kuvailla kuin ihana kuva tää on, heh! Ja ainakin mulla oli todella hauskaa, kun otettiin Venlan kans näit kuvii, toivottavast Venlallakin oli ihan kivaa, vaik mä vaikutinkin seonneelta mankalta, jolla oli jäänyt sama levy soimaan koko ajanksi eli juuri se nauramis kohtaus, heh!
Koko kuvaus session loppuhuipennus oli se, että ruvettiin tanssimaan valssia keskellä pihaa! Jooh, voi kuulostaa pikkusen ihmeelliselt, mut se oli kyl hauskaa, koska kumpikaan ei muistanun askelia, heh.

Lähdin sitten Venlalta kuuden jälkeen kotiin. Mulla oli hauskaa Venlankin juhlissa ja toivon kovasti, että Venlallakin oli kiva juhlapäivä! Itselläni oli tosi kiva päivä tuo lauantai ja olinkin kyllä ihan loppu, kun pääsin kotiin. Kahden viikon päästä on vuorossa Ainon ja Pihlan rippijuhlat ja niistä tulee varmasti myös yhtä kivat, kun oli Julian ja Venlankin juhlat! Silloin ainoa tavoitteeni on se, että kirkossa me istutaan Roosan ja Iida-Marian kanssa ihan  edessä, että saan hyvii kuvia Ainosta ja Pihlasta. 
Kiitos vielä Julialle ja Venlalle juhlista ja tarjoiluista tällee julkisestikkin, heh <3

Mutta nyt moikka ja ens postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti