sunnuntai 19. lokakuuta 2014

~Nouset ylös voittajana~

~Et suuta auki saa,
jäät sivuun katsomaan,
kun maailma huutaa hulluuttaan.
Mut jos huudat lujempaa,
saat äänes kuulumaan,
ja voimaa päivään seuraavaan.~
-Haloo Helsinki - Kiitos Ei Ole Kirosana-

Mooi
Syysloma loppuu tänään ja huomen olis niinku kouluun meno... Jippii... No onneks alkaa vast 11 ja pääsee jo pois 12.45, jes! Mut itelleni olis kyl kelvannu viel ainaki pari päivää lomaa, mut ei voi midää. Mu loma oli mahtava! Mul ei varmaa oo ikin ollu syysloma 1. näin toiminnantäyteinen 2. näin hauska! Mul oli syysloma periaattees keskiviikost nyt sunnuntaihin. Keskiviikkon oli siis täksvärkki, mut mä käytin sen päivän Aapon kans oleskeluun, ku siivoomiseen tai muuhun "työhön". Torstaina vietin aikaani Roosan, Kallen ja Aapon kans, perjantaina olin jälleen Aapon kans. Lauantain tuhlasin Roosan ja Heinin kans oleskeluun, heh! Käytiin eka Starbucksis ja sit tultii meil ja katottiin koko ilta leffoja, Paranormal Activity 2 ja Paranormal Activity 4. En oo ikin pelännyt mitää kauhuleffaa niin paljon, ku noit kaht, heh! Tänään oli sit vaa treenit, jois saatii Roosan kans tietää meijän tanssiesityksen biisi ja koreografia, joka ainakin järkytti mut ja sai mut tosi vittuuntuneeks... Mutta ei voi mitään, pitää elää tämänkin pettymyksen kans. Mutta mennäänpä siihen viralliseen aiheeseen...
Mä oon taas shoppaillut vaik lupasin ittelleni periaattees, että en ostais mitään Hullujen Päivien jälkeen, (ostos täs postaukses) mutta mites kävikään... Taas o tullu kumminkin shoppailtuu, joten näytänpä ne sit nyt täs postaukses!


 Iphone kuoret: Teknikmagasinet ja 7.95€

Luomiväri (sävy: A83?): Stockmann, M*A*C ja 18.50€ (Ainoa ostokseni Hulluilt Päivilt, eikä ees ollut Hullujen Päivien mikää tarjoustuote)


Kengät: Vans ja 85.00€

 Sormus: Ginatricot ja 5.95€

 "Iso" villapaita: Ginatricot ja 19.95€

Tuubihuivi: Ginatricot ja 9.95€

&

Kangaskassi: Lamina ja 10.00€
Sukat; Carlings ja 4.95€/kpl mutta 3x oli 9.95€
Farkut (Plenty, Black): Carlings ja 49.95€
Farkut (Plenty, Light Sky): Carlings ja 49.95€

Ens postaukseen ja moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti