torstai 5. helmikuuta 2015

Tammikuu

~Daydreamer
With eyes that make you melt
He lends his coat for shelter
Plus he's there for you
When he shouldn't be
But he stays all the same
Waits for you
Then sees you through~
-Adele - Daydreamer-

Mooi!
Mul on mennyt viikko ihan sivusuun. En muista ees mitä täl viikol on ees tapahtunut. Ainoo asia, joka o jäänyt tält viikolt mieleen niin on epäonnistuneet ruotsin sanakokeet ja tosi huonosti luettu yhteiskuntaopin koealue ja siitä seurannut epäonnistunut koe! Tai no en tiiä meniks se oikeest niin huonosti, kun luulen, mutta siltä ainakin tuntuu. Yks ihan positiivinenkin asia jäi kyl mieleen, joka liittyy tähän blogiin! Nimittäin oon pitkään miettinyt, että mua häiritsee tän blogin nimi, joten päätin pyytä frendeiltäni apua uuden nimen kanssa keskellä fyken tuntia. Tästä huomaa hienosti, että keskittyminen 10+. Pakko taas löytää motivaatio takas ja varmaa pakko alkaa menee nukkuu kello 21, koska tän hetkisel unimäärälläni en ainakaan selvii päivääkään ilman sitä hetkeä, että nukahdan melkein pystyyn tai istualteen bussiin... Mutta ei mun tarvinnut, ku ääneen sanoa, että keksikääs mu blogille uus nimi, niin Arskan suusta tuli heti aivan täydellinen nimi ehdotus, jonka aijon pistää tän blogin nimeks täst eteenpäin. Nimittäin: Daydreamer.
 Täs ulkoasus ja banneris tulee tapahtuu nyt lähiaikoin kai muutoksia! Koska tän hetkinen banneri, jonka väsäsin niin ei oo oikee minkäänlainen, mutta se tulee nyt muuttumaan tässä jossain vaiheessa, kun koululta kerkeän! Tuntuu välil, et aika ei riitä koulun, kavereiden, blogin ja oman aijan välil. Mut kyl se symbioosi (Arska, sienisymbioosi ;) ) täs viel taas luontaisesti syntyy! Pitää vaan ensiks saada oma jaksaminen kuriin, ainakin nukkumisen ja syömisen suhteen, koska energia ei tunnu riittävän mihinkään!
Mutta tän postauksen aiheena ei ole mun jaksaminen tai muu valitus vaan tän kuukauden suosikit! Varmaa eka kerta, et sain sillee suht nopeesti noi kymmenen suosikkia ja biisit kasaan, vaikka aluks näyttikin huonolta, kun en keksinyt kahta, mut onneks loppujen lopuks keksin.
Aloitetaas...



 1. Lökärit
Ensimmäisenä mul on nää Cubuksen ihanat lökärit! Tähän samaan lökärit ryhmään kuuluis myös mun joululahjaks saadut Superdryn pinkit lökärit, mut ne on tällä hetkellä pesussa. Mutta mä en siis ikinä oo kotona farkuissa, paitsi no aamul, ku lähen kouluun ja viikonloppun, jos oon lähös jonnekkin. Mutta muuten oon aina kotona lökäreissä tällee talvisin, ku on kylmä tai no mul on kylmä. Äiti valittaa aina, et mun huoneen patteri on liian kovalla teholla, kun tääl mu huonees o muka niin kuuma, vaikka mun mielest tääl mun huonees o kokoajan jäätävän kylmä!



 2. Aapolta saatu kaulakoru
Toisena on mulle todella tärkeeks tullu koru. Nimittäin tää Aapolt saatu Kalevala koru. Tää on mul voi melkee sanoo, et aina kaulassa, tän tammikuun aikan ainoastaan kahtena päivänä ei oo ollut! Mut muuten on kyl joka päivä ollut kaulas ja niinkun asu kuvissa on täällä blogin puolella nähty.



 3. Fjällräven kånken-reppu
Kolmantena on mun koulureppu, josta en aluksi oikein tiennyt tykkäänkö vai enkö? Mutta mieli on nyt muuttunut pysyvästi, nimittäin toi on ehk paras koulureppu, mikä mul ikinä on ollut! Mä luulin sillon joskus 6lk, et "juu" laukku on paljon parempi, kun reppu jne. Mut onneks nyt oon lopullisesti päässyt laukuista irti, koska oikeest mun niska oli niin, niin kipeä, kun mul oli se mun beige laukku, koulu kirjat oikeest painaa aik paljon! Ja nyt, kun on reppu ja sitä pitää kahel olal, nii ei se satu todellakaan niin paljoa olkapäihin, ku sillon ku oli laukku. Mä sillon ennen, ku ite ostin ton niin herjasin koko repun ihan kauheeks ja ei sovi mulle plääplääplää. Mut voin sanoo, et vedän sanani takas, nimittäin toi on aivan ihana! Väri on täydellinen ja kyl tohon mahtuu ihan hyvin, mut must tuntuu, et se o kutistunut joululoman aikan jotenki, ku ei se ennen ollut noin täyn, jos sinne tunki neljän aineen kirjat! Tai sit mä vaan kuvittelen.



4. Ted Baker-penaali
Neljäntenä on mun Ted Baker:n penaali. Tällee koulu teemal mennään, koska kouluhan alko nyt tammikuus, vaik mun mielest kouluu olis jo mennyt ikuisuus tän kevään kohal, mut sitä on oikeest mennyt vast vähän päälle kolme viikkoo... NOUH! Mutta tää penaali on aivan ihana! Ei vain sen takii, et se on Ted Baker:n vaan sen takii, et se on pysynyt muodossaan ja et sinne mahtuu oikeest aik hyvin! Mä kuvittelin, et ei mun terotn mahu sinne, mahtupas. Ja sit mietin, et viivotin ei mahu, no ei se mahtunutkaan, mut pienel viilauksel niin se mahtuu aivan täydellisesti. Tykkään niin paljon myös tost värist, vaik alunperin oli tarkotus ostaa vaaleenpunanen, niin nyt oon tyytyväinen, et ostin ihan ton pronssin värisen! Hinta laatusuhde siis on totaallisesti yhteen.



 5. MAC-puuteri
Viidentenä on mun aamujen pelastus. Mä en varmaa enään ikinä tuu löytämään parempaa puuteria, kun tämä! Tän ihme puuterin takia mun ei tarvii käyttää meikkivoidet ja se on tosi hyvä juttu, koska sillon, ku lopetin meikkivoiteen käytön niin aattelin, et ei täst tuu mitään, ku kaikki punaset näppylät ja tälläset näkyyy, koska ei puuteri pysty peittämään niin hyvin! No mun mielest ainakin tää Mac:n puuteri peittää mul ainakin suurimman osan mun punasista kohista mun kasvoissa, ei tää tietenkää kaikkia peitä, mut häivyttää kumminkin sit punaisuutta. Tää on todellakin tullut tarpeeseen!



 6. Maybelline New York, The Rocket Volum Expres-ripsiväri
Kuudentena mul on mun uusin ripsiväri, jonka kanssa mul on viha rakkaus suhde. Nimittäin mä en tiiä tykkääks mä täst vai vihaanks mä tätä mielumminkin. Tää on siis todella hyvä ripsiväri! Mutta tää ei lähde mun silmistä millään pois. Vaikka kuinka kaikilla meikinpuhdistus aineilla yrittäis ottaa pois niin sellanen muovinen pinta jää kumminkin ripsiin. Mut ei se sinäänsä haittaa, mut niih. Kyl jos haluu pitkät ja tuuheet ripset niin must tää on todella hyvä ripsari siihen! Esim. Roosal on tää sama ripsiväri ja must näyttää ain, et Roosal olis tekoripset, ku sil on tätä ripsiväriä, vaikka ei sil mitään tekoripsii just sillon oo. Joten suosittelen, mut suosittelen samal ostamaan, jonkun todella tehokkaan meikinpuhdistus aineen.



 7. Ceralan-perusvoide
Seitsemäntenä mulla on Ceralan:n perusvoide, koska talvella mun iho kuivuu todella nopeasti ja esim. mun kaulan iho ei kestä ollenkaan tota pakkasta! Niin tää voide on saanut ihon ees näyttämään pikkusen paremmalt, koska muuten näyttäis varmaa silt, et olisin viillellyt koko kaulani auki, jos en hoitais tätä ihoo! Tätä saa apteekeist ja  sopii just kuivaihosille ja atoopikoille eli suoraan sanoen tehty just mulle, heh!

8. Goldwell:n-hoitoaineet
Kahdeksantena mulla on kaks hoitoainetta, jotka paljastaa sen miks mun hiukset laskeutuu sillee, miten ne laskeutuu. Vasemman puoleinen on keltaisuutta vähentävä hoitoaine eli kun mul on raidotetut hiukset niin tää estää sen, että ne mun vaaleet raidat ei muutu kellertäviksi. Mul on tähän myös se shampoo, joka on myös aivan täydellinen. Oikean puoleinen on hiusten katkeilua estävä hoitoaine, joka on tarkoitettu kuiville ja rasittuneille hiuksille. Ja niinkun purkin kyljessä lukee, että eron huomaa ekan käyttökerran jälkeen niin se pitää täysin paikkansa! Mut siis mä käytän noit joko erikseen tai sitten sillee et sotken kumpaakin keskenään. Oon itse ainakin todennut, et sillee toimii mun hiuksiin tämä hoitoaine sotku parhaiten! Itse oon aina ostanut Sokokselta, et sielt ainakin saa ostettua näit ja kampaamoista.


9. Syke
Yhdeksäntenä on mun lempi tvsarja! Mä en oo ikin kattonut niin hyvää sairaala sarjaa, ku tämä! Kaikki kunnioitus tän ohjaajalle ja käsikirjottajalle, sekä näyttelijät on tosi hyvii. Mä voisin vaa hehkuttaa tätä sarjaa maasta taivaisiin. Mä en kyl tuu kestää sitä, kun tää sit jossaan vaihees loppuu, koska mun tv:n katselust lähtee sitten kokonaan keskiviikko illoista ilo! Mut tää on kyl iha ykkös sarja, suosittelen todellakin kattomaan, jos kiinnostaa kaikki tälläset sairaala jutut.

10. Escada, Burn In Paradise-hajuvesi
Viimeisenä mutta ei vähäisinpänä mun lempihajuvesi täs kuussa. Elikkäs tää Escadan - Burn In Paradise, jonka sain nimipäivä lahjaks mun tädilt viime vuonna. Mut toi tuosku on aivan ihana ja ain, ku mul o tätä koulus niin Roosa huomauttaa, et mul on tosi hyvän tuoksust hajuvettä, heh! Toi tuoksuu aik makeelle ja samaan aikaan trooppiselle. Mut mä vaan rakastan tätä tuoksuu yli kaiken! Tykkään myös siit täs hajuvedes, että tää pysyy ainakin koko koulupäivän tuoksussaan eli ei tarvitse lisäillä. Suosittelen todellaki!


Biisit:

Sia - Elastic Heart

Aste - Himalaja

~Tälläsii juttui täs kuus~

Ens postaukseen, moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti