perjantai 29. toukokuuta 2015

~Seisoisin omilla jaloilla~

~Asfaltoitu koulun piha aivan autio,
edessäni seisoo kesken jäänyt lukio.
Sen kellot näyttää vanhaa aikaa~
-Antti Tuisku - Mun Elämää-

Mooi!
Tää viikko meni aivan tajuttoman nopee ja paljon kaikkee on tapahtunut. Uusii tuttavuuksii, vuosipäivää, retkeä, kirkkoa, näyttelyn purkua ja pesistä! Huomenna päättärit, jotka vähän jännittää, koska pelkään et e osaakkaan yhtäkkii kävellä noil mu 12cm korkusil korkkareil. Sillä se lattia on sellast pehmeet portaissa, kun kävellään alas sellasist yläovist ja siin meijän istumapaikkojen kohalki o sellast ns pehmeet lattiaa, nii huojuin ainaki harkois iha huolel. Tuntu tosi epätodelliselt, kun tänään perjantaina kävelin viimeisen kerran ehkä koskaan Viherlaakson parakkikouluun. Ylipäätään yläkouluun. Huomenna meil o juhalt aivan muualla, kun omassa koulussa sillä parakkikoulus ei oo juhlasalia ja vanhan koulun puoli ei oo käytössä, vaikka siellä on kaksi salia, koska home! Mutta nyt on kaikki peruskoulun osalta ohi, siis aivan kaikki. Ei tunnu todelliselta, tuntuu ku joku olis heittänyt jonkun läpän, et koulu loppuis. Oon niin kauan odottanut kesälomaa, nii nyt ku se alkaa huomenna nii asia ei tuu luonnostaan vaan vähän sillee: mitää? En tajuu itteeni... Kyl se lomafiilis tulee varmast sit sen intensiivitanssi ryhmän hakukokeen jälkee. Oon päättänyt, et nyt kesälomal treenaan omatoimisii todella ahkerast, koska haluun olla hyväs kunnos jos vaik jotenki pääsisin siihen intensiivi ryhmään ja jos en pääse siihen, niin parempi tasosessa ryhmässä johon kumminkin siirryn niin haluun olla hyväs kunnos! 
Mut alotetaan tää postaus, eli tän viikon tapahtumat!
Aloitetaas...

|Maanantai|

 Maanantai starttas 10.15 aamulla! Eli sain nukkuu "myöhään" ja sit aamul kuuntelin ihan huolel noit Benjamin kolmee uutta biisiä, koska toi jätkä osaa oikeest laulaa. Vika viikko siis alko lepposis ja ilosis tunnelmis, koska tiesin et siit maanantaist tulis kiva.



 Meil oli lauluharkat sit ennen ruokaa, jossa vaan jauhettiin tätä meijän päättäjäis biisii, joka me esitetään 8 ja 7 luokkalaisille. Biisinä on siis Suurlähettiläiden kappale Kun Tänään Lähden. En nyt tiiä kuvastaakse mitenkää meijän ysei, mut meneehän toi. Olis kyl kelvannut ehk, joku parempikin biisi. Koska esim. viime vuonna ysti laulo sentään Haloo Helsingin kappaleen Maailma On Tehty Meitä Varten eli vähän tuoreemman, kun meijän Suurlähettiläiden biisi... Mut kyl toi menee, ainaki osaan sanat ulkomuistista, koska lapsuus.

 Mul oli sit ruuan jälkeen pieni keskustelu tuokio kuraattorin kanssa, josta ei sen enempää oli aik jäätävää, mut kyl se ehk jotenki helpotti. Oltii päätetty Maijan kans mennä moikkaa yhes Venlaa ja niinhän me tehtii heti, ku pääsin Sellol koulust, missä muut mu luokkalaiset oli. Lähettiin sit Sellol Google Mapsin avul suunnistaa kohti puolituntematonta, mut hyvin me selvittiin vaik mentiin melkee väärään paikkaa. Meil oli sika kivaa, kuunneltii Antti Tuiskuu ja muit hulvattomii biisei. Maija terrorisoi hänen mekkoaan eli otti sinisen aivan järkyttävän kukan pois hienosta mekostaan ja mä sit pelasin pasianssia. Vens sit siin sääs jotaa ja juteltii sit siin. Pelattii myös Singstarii ja en oo pitkään aikaan laulanut niin järkyttäväst, kun tuolloin! Mut kivaa oli. Kerettiin jopa Maijan kans kiitos kiltin bussikuskin niin aikaisempaan bussiin, kun lähdettiin himaa kohti. Muuten oltais taas jouduttu seikkailemaan omiamme. 



|Tiistai|

 Tiistainakin koulu alkoi 10.15 ja tää päivä oli Viherissä julistettu retkipäiväksi eli kaikki luokat meni johonkin. Meijän luokal oli aluks kolme ideaa (Linnanmäki, Superpark & Helsingissä hengaaminen) No eihän me päästy yhteisymmärrykseen millään, ku kaikki halus jotain aivan muuta, joten kuka kieltäytyis ruuasta. No mä taisin ehottaa, et mennään syömään? Sori jos vein nyt jonkun muun kunnian, mut must se olin mä joka ehotti sitä. Mut kumminkin päädyttiin kaikille sopivaan ratkaisuun nimeltä Rax. Pihla teki varauksen 22 ihmiselle Helsingin yhteen Rax ravintolaan ja sinnehän me sit mentiin.









 Oltiin valmiita Raxissa ehk joskus puol yks, koska meijän varaus oli alkanut jo puol kaheltoista. No sit vähän ennen yhtä opemme päästi meidät menemään, joilla oli lupa siihen. Mentiin sit kaupan kaut Sirun, Pihlan, Arskan ja Maijan kans istumaan Narikkatorin laidalle. Jossa sitten kikatettiin ja tehtii tyhmyyksiämme. Siihen meidän seuraan liittäytyi sitten Maijan frendi Joonas! Meil oli sika hauskaa ja mä yritin saada Joonasta puhumaan ja lopult se onnistu. Sit kolmen jälkeen Aapo ja Aapon frendi tulivat hakee mut sitten ja menti sit menojamme Aapon kans. 



 Nähtiin sit samal, ku Satin Circus lämmitteli 17 alkavaa esitystään. Mut mä e nähnyt sitä niitten esityst, mut Maija ja nää näki, epää!





|Keskiviikko|

 Keskiviikko lähti käyntiin perinteisellä Viheri vastaan Kartzi pesispelillä. Sekä perinteiseen tapaan Viheri hävis, heh! Tai en kyl tiiä häviskö poikien osuus, ku e kauheest seuraillut, mut tyttöjen jengi hävis 9-0. Mut ei voi mitään! Me ei siis keksitytty melkee lainkaan, hups! Mut me sit juteltiin omiamme Roosan, Ainon ja Iikun kans sekä snäppäilin vähän kaikil.



 Pesispelin jälkeen saavuttiin koulul takas ja meil oli taas lauluharkat, ku puolet ei laula ollenkaa. Mä e vaa tajuu, mitä helvetin noloo siin on, et ees availee suutaan jos ei ääntä lähe! Mä e vaa voi käsittää näitä pikku lissuja ja pikku koviksia, se on vaan se saatanan 2min korkeintaan, mitä siin lauletaan. Et vois sen aikaa ees esittää laulavansa tai laulaa oikeest kunnolla. Ei mee mun kaaliin, mut mä ainaki laulan, koska juhlas meijän A luokan rivin takana on suoraan 8 tai 7 luokkalaisii kattomas eli voisko sanoo me joudutaa laulaa suoraan meijän takana istuvalle ihmiselle. Tosi kiva...



 Koulu loppu yhelt 8lk vastaan opettajat  norsupallo peliin, joka oikeest päätty kai oppilaiden voittoon, vaikka opet väitti voittaneensa. Meit taaskaan ei kiinnostanut yhtään, joten me vaa taas höpötettiin tyttölaumamme kesken.



 Koulun jälkeen linnottauduttiin Roosan pihalle pienelle piknikille. Kävin vaan eka Roosalla suihkussa, koska meil oli kodinhoitohuone remppa niin suihkuun ei päässyt ja vesi mikä raanoist tuli niin oli aivan jääkylmää, koska lämminvesi varaaja otettiin pois seinäst pariks päiväks. Onneks nyt se on ohi ja pääsee suihkuun! Meil oli just jees Roosan kans, juteltiin, kuunneltii musaa ja syötii, kunnes mun piti ennen 17 häippästä takas koululle.







Koululla sitten oli vähän mega-tukari juttui. Kattokaa kui siistin mukin Jenni mulle teki!

|Torstai|

 Torstai 28.5. oli mun ja Aapon vuosipäivä. Nyt ollaan sit vuos oltu yhes, eikä ees tunnu et oltais oltu niin pitkään jo! Tuntuu, et vasta eilen me tutustuttiin, mut siitkin on koht kaks vuotta ku ollaa tunnettu. Huhhuh, ku aika menee nopeest. Torstaina oli myös sitten päättäri harkat, joiden jälkeen mentiin purkaa meijän näyttely Sellon kirjastost. Sit jäätiin aluks Roosan kans kahestaan Selloon, mut sit Iiku pöllähti takas paikalle, joka oli tosi mukava juttu, et jakso viel takas raahautuu, ku oli just sielt lähteny! Ennen Iikun tuloo käytii Halosel ihailee Roosan kans ja vähän kokeilee Wanhojen tanssi mekkoja, en jaksa oottaa kun saan ittelleni ton prinsessa päivän 627 päivän kuluttua, heh! Mut sitä odotellessa voi ihailla noit mekkoi. Sit Iiku tulikin ja pyörittiin kauppoja ympäriinsä. jolloin Vero Modasta löydettiin Venla ja Elina, jotka liittäytyivät mukaamme. Sit pyörittiin johonkin kolmeen asti Sellos.













Illan kulutinkin tyyppien kans jutteluun ja musan kuunteluun. Toi biisi joka tos kuvas näkyy on ehdoton mun kuluttamin biisi täs parin päivän aikana samoin biisi Pakistan joka on Antiserum & Mayhem:n biisi? 

|Perjantai|

 Perjantai päivä lähti käyntiin kello 8.45 alkavalla LV-tunnilla ja sitä seurannella ruokailulla (puuroo, ihan tosi? Vikan päivän ruoka ja vedetään puuroo...) jonka jälkeen oli joka vuotinen kevät kirkko. Kevät kirkko oli iha ok, en mä nyt nää sitä tärkeeks, mut jopa mielummin siel olin, ku olisin ollut koulul. Kirkon jälkeen lähettiin sit frendien kans Ainolle. Kerkesin hengaa Ainol hetkisen, kunnes lähin kampaajal. Sain onneks kampaajan ennen huomist, koska mul oli jäätävä juurikasvu ja muutenkin ketaseks menneet hiukset. 









Kampaajal mul vaalennettiin tyvi, tehtiin raidotus ja Olaplex-hoito mun hiuksille. Näist mu hiuksist tuli paremmat, ku osasin kuvitella. Kampaaja oli mukava ja eikä ollut tylsää.
Menin sitten kampaajan jälkeen Sellolle vielä, jonka jälkeen tulin sit himaan ja lainasin Heinille kiharrintani, ku sillä raukalla on näköjään paineet huomisista hiuksistaan. Mut nytpä sai kihartimen.


Tuollaiset hiukset tuli, must tosi kivat!

Nyt on pakko mennä nukkuu, koska huomen 5.00 herätys, koska hiukset! Ja muutenkin juhla alkaa 8.30 mut 9lk pitää olla jo 8.00 siel nii voi kettu... Mut mä meen täst nukkuu, joten toivon että tykkäsitte.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti