torstai 16. helmikuuta 2017

Wanhojen meikki

~Kun valot sammuu niin sä kaiken näät,
kun valot sammuu niin sä valvomaan jäät.
Suljet silmät ja hengität,
kyllä kaikesta sä vielä selviät~
-Haloo Helsinki! - Hulluuden Highway-

Mooi!
Tällä hetkellä jännittää aivan tajuttomasti! Kädetkin tärisee. Kampaajalla on käyty ja seuraavaksi olisi vuorossa meikki. Jonka jälkeen kuuluisi pukea mekko päälle ja lähteä tanssahtelemaan. En olisi uskonut, että tämä päivä tulisi näin nopeasti. Ja varsinkin, kun olin jo luovuttamassa koko vanhojen tanssien suhteen päälle neljä kuukautta sitten... Onneksi asioilla on tapana järjestyä! 
Tänään aiheena olisi mun vanhojen meikki. En ole ammatikseni meikkaaja, joten tämä menee aivan Millamaiseen tyyliin! Pahoittelen jo valmiiksi kuvien väri eroja. En voinut pilville ulkona mitään, joten niitä voidaan syyttää kuvien valotuksen muuttumisesta. Sen takia ihoni saattaa joissakin kuvissa näyttää todella ruskealta ja terveiltä ja toisissa kuvissa sitten kalman valkoisilta... Ei anneta sen häiritä!
Aloitetaas...


 - Tässä olisi sitten alkutilanne. 

 - Kosteutin kasvoni Vichyn Aqualia thermal- kasvorasvalla. Jonka olen todennut toimivan mun kuvaan ihoon. Huuliin laitoin Dermosilin huulirasvaa.
Kaupat: Apteekki ja (lahja)

 -Pohjustukseen käytin Maybelline NewYorkin  Baby Skin:n  ja Lumenen pohjustusaine sekoitusta. Olen todennut tämän kombon pitävän meikin paikallaan todella hyvin.
Kaupat: Sokos

 - Peitin epäpuhtaudet ja punoittavat kohdat L'oréal Paris:n peiteaineella. Levitin sitten kasvoilleni Lumenen Blur-meikkivoidetta. Kyllä, tämä on ihme, että laitan meikkivoidetta. Ostin muutenkin tämän meikkivoiteen vain näitä wanhojen tansseja varten. Meikkivoiteen jälkeen tuputtelin kasvot täyteen MAC:n Studio Fix-puuteria.
Kaupat: Sokos, Sokos, Stockmann

 - Näiden vaiheiden jälkeen tilanne näytti tältä. 

 - Yleensä teen kulmat tässä vaiheessa, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen. Nimittäin vuorossa oli silmät. 

- Pohjustin silmäluomeni NYX:n luomivärin pohjustusaineella.
Kaupat: Sokos



- Aloitin luomivärien työstämisen MUA paletin sävyllä Rose Ash (ylärivi), jota laitoin silmäluomen ihan sisänurkkaa. Häivytykseen luomen keskellä käytin paletin sävyä Tawny (alarivi).
Kaupat: (Lahja)

 - Silmäluomen ulkonurkassa käytin H&M:n poskipunaa sävyssä 18. Sweet Rose. Jonka päälle tuputtelin häivytyssiveltimellä NYX:n luomiväriä sävyssä Bad seed rebelle. Kaiken tämän päälle tuputtelin todella hennosti IsaDoran luomiväriä sävyssä 11 Vintage rose tuomaan vielä lisää kimallusta.
Kaupat: Sokos, H&M, Sokos

 - Lopputulos näytti tältä! 

- Luomiväri sodan jälkeen siirryin kulmakarvoihin. Piirsin kulmani Lumenen kulmäkynällä sävyssä 2 harmaanruskea. Tämän jälkeen pistin Lumenen kulmageeliä ja kulmien muotoiluvahaa, jotta kulmat pysyisivät siedettävän näköisinä tanssienkin aikana ja niiden jälkeen.
Kaupat: Sokos, Sokos, Sokos
 
- Tältä nämä mun kulmat tällä kertaa näytti. Ehkä turhan tummat tuli, omaan makuuni...

 - Kulmien jälkeen oli vuorossa rajaukset ja ripset! Rajasin silmäni Rimmel London:n vedenkestävällä eye linerilla sävyssä 003 Glossy Black. Rajausten piirtämisen jälkeen laitoin kevyen kerroksen ripsiväriä ripsiini, jotta ne eivät erottuisi niin selkeästi mustien tekoripsien seasta. Ripsivärinä käytin Maybelline NewYork:n vedenkestävää Lash Sensational-ripsiväriä. Tämän jälkeen vuoroon tuli tekoripsien liimaaminen. Joka nykyään sujuu paljon paljon nopeammin kuin pari kuukautta sitten! Tekoripsinä käytin Kiss:n Jazzy-ripsiä ja olen todennut kyseiset ripset todella hyviksi!
Kaupat: Stockmann, Sokos, Prisma


 - Ripsien laittamisen jälkeen tulos näytti tältä. 

 - Seuraavaksi astui vuoroon huulet! Ostin tämän Urban Decay:n huulipunan jo joulukuussa? Ja vasta nyt päätin avata sen! Sävynä on siis Streak, joka on täysin saman sävynen kuin mekkoni! Enkä varmaan koskaan ole levittänyt mitään noin pehmeän tuntuista huulipunaa.
Kaupat: Sokos

 

 - Tältä huulipuna näytti huulissa.

 - Tässä oli koko lopputulos! Itse tykkäsin tästä meikistä todella paljon ja se sopi mekkooni todella hyvin. Harvemmin mua näkee vaaleanpunaisissa luomiväreissä. 

Tällainen postaus tällä kertaa! Vähän erilaisempi kuin ennen. En edes muista milloin viimeksi olisin tehnyt tällaista? Joten siitä on aikaa! Toivottavasti tykkäsitte. Sunnuntaina sitten taas normaaliin tapaan postausta.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti