keskiviikko 14. helmikuuta 2018

~Wanhojen meikki 3/3~

~Every night I lie in bed
The brightest colors fill my head
A million dreams are keeping me awake
I think of what the world could be
A vision of the one I see
A million dreams is all it's gonna take
A million dreams for the world we're gonna make~
-The Greatest Showman  - A Million Dreams-

Mooi!
Ekat ylppärit olisi sitten ohi! En osaa yhtään sanoa miten meni, toivon että hyvin. Sen ansiosta tämäkin postaus on aivan liian monta päivää myöhässä... Syvät pahoittelut siitä, mutta tässä teille mattimyöhäsille, joilla on vielä wanhojen meikki hakusessa tai tuotteet kaupassa odottamassa ostajiaan. Tämä olisi tämän mun pienehkön Wanhojen meikki- sarjan viimeinen osa! Mennääs katsomaan mitä tällä kertaa olisi luvassa.
Aikaisemmat osat:

Aloitetaas...

- Aluksi taas ihanan naturellina ja tällä kertaa jopa suihkun raikkaana! Hiukseni ovat siis märät, että ei ne muuten näytä tuolta. Tällä kertaa käytin pohjan tekemiseen ACO:n BB voidetta, josta en osaa sanoa, että onko se kaikista paras vanhojentansseihin, mutta ainakin kevyt! 
 
Primer - Maybelline - Baby Skin - Sokos - 
Meikkivoide - ACO - BB Cream - Sävy: Soft Beige - Apteekki -
Puuteri - MAC - Studio Fix - Sävy: NW20 - Stockmann -

- Highlighter - NYX - Born To Glow - Sävy: Gleam - Lahja* -
Highlighter - PAESE - I Love Me-messut ( Saa myös Hehku nimisestä kaupasta esim Helsingin Forum kauppakeskuksesta ) -

- En ole kuin pari kertaa ennen käyttänyt Roosalta lahjaksi saatua nestemäistä highlighteria, joten en osaa vielä oikein parasta levitystapaa suositella! Mutta toi täplä tekniikka toimii ainakin tosi hyvin ja kunnon levitys! Ensiksi siis laitoin tuota NYX:n highlighteria, jonka jälkeen vielä päälle laitoin todella hennosti PAESE:n highlighteria. Laitoin kulmaluulle, amorinkaarelle, poskipäille ja nenän varteen.

 - Kulmakynä - Loreal - Sävy: 301 Blonde - Sokos -
Luomiväri - a2o - Sävy: M1 - Lahja* -
- Kulmageeli - Lumene - Sävy: 3 Vaaleanruskea - Sokos -

 - Kulmat perinteiseen tapaani! Ensiksi kulmakynällä hahmottelu ja täyttäminen. Tämän jälkeen luomivärillä oikean sävyn hakeminen ja muotoilu, jonka jälkeen koko systeemi kiinnitetään kulmakynällä, jotta kulmien väri ei varise pois. 

Luomivärin pohjustusvoide - Essence - I ♥︎ Stage - Tokmanni -
- Luomiväri - Kiko - Sävy: 17 - Lahja* -
- Luomiväri - MAC - Sävy: Expensive pink - Lahja* -
- Luomiväri - NYX - Sävy: Golden Peach - Sokos -
- Luomiväri - NYX - Sävy: Pixie (?) - Sokos -

- Ensiksi laitoin koko luomelle primeria, jonka jälkeen levitin koko luomelle Kikon luomiväriä. Kikon luomivärin jälkeen levitän vähän yli puolen välin MAC:n luomiväriä. Mutta koska tämäkään glitterin ja vaalean punaisen määrä ei riittänyt mulle, joten luomivakoa vielä tummensin NYX:n Golden Peach sävyisellä luomivärillä. Alaluomelle laitoin ensiksi samaa NYX:n Golden Peach luomiväriä, mutta koska siitä tuli niin hallitseva, niin taputtelin päälle vielä mahdollisesti Pixie sävyistä NYX:n luomiväriä.

 
Ripsiväri - Maybelline - Lash sensational -Waterproof - Sokos -
- Eyeliner - NYX - Vivid Brights - Sävy: 01 Fire - Sokos -
 - Eyeliner - Rimmel - Waterproof - Sävy: 003 Black -Sokos -

- Eyelinerit kohdalleen ja en tiedä mistä oikein idean repäisin, että punaista eyelineria voisi laittaa tuon siiven alapuolelle, mutta musta se näytti oikein hyvältä ainakin omasta mielestäni! Jos ei kato aina halua olla niin basic. Hyvä idea olisi myös se, että laittaa ensiksi mustan rajauksen ja sitten vielä siihen yläpuolelle jollain värillä tai glitter eyelinerilla ns. toisen rajauksen! 

 
- Huulipuna - Urban Decay - Cream - Sävy: Streak - Sokos -
- Soft Matte Lip Cream - NYX - Sävy: Buenos Aires - Sokos -

 - Minulla ei henkilökohtaisesti ole kauhean hyvät kokemukset tästä kyseisestä NYX:n soft matte lip creamistä, joten päätin kokeilla siten että! Laitoin ensiksi tuota NYX:n huulilakkaa? hetken kuivumisen jälkeen laitoin päälle vielä itse wanhoissa käyttämääni Urban Decay:n huulipunaa! Livenä näytti paremmalta kuin kamerassa.

 - Tällainen lopputuloksesta tuli! Itse tykkään ja voisin tanssia tässä meikissä milloin vain uudestaan wanhat. Mekkokin varmasti haluaisi päästä käyttöön, kun vain roikkua tuossa mun vaatekaapin ovessa. Vaikka käytinkin eri meikkivoidetta niin meikistä tuli kuulaampi, mutta en sitten tiedä kuinka hyvin meikki tulisi kasvoilla pysymään koko tanssien ajan. Joten suosittelen lämpimästi sitä Lumenen Blur meikkivoidetta, koska se ainakin pysyi minulla erittäin hyvin kasvoilla tanssien ajan!

Tällainen erittäin myöhässä tullut wanhojen meikki-sarjan viimeinen osa! Toivottavasi tykkäsitte ja oli edes jotain apua sitten inspiraation löytämiseksi tai edes tuote vinkkejä. Se olisi sitten torstaihin.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti