perjantai 25. toukokuuta 2018

7 Syntiäni

~Mietin, et suuteleekohan joku muakin vanhana,
Niinkuin oltais nuoria,
Säilyykö ensirakkaus,
Perhoset, mahanpurut,
Soiko kirkossa urut~
-Ellinoora - Sininen hetki-

Mooi!
Aika kuluu tällä hetkellä aivan tajuttoman kovaa vauhtia. Vastahan oli sunnuntai! Onneksi ajan kuluminen tarkoittaa sitä, että kohta on ohi kaikkien pääsykoerumbat ja että mulla on pian kampaaja. Jos mä voisin niin mä piilottaisin kaikki mun hiukset yhden ison pipon alle, sillä ne ovat niin haalistuneet, niihin laitetut ihme raidat näyttää hiuslisäkkeiltä tämän mun järkyttävän pitkän tyvikasvun rinnalla... Onneksi ei enää montaa päivää ja sitten toivottavasti voin olla taas ylpeä mun hiuksista. 
Tänään pääsette lukemaan mun seitsemän syntiä. En olisi heti ensimmäisenä uskonut, että mä ryhtyisin tähän seitsemän syntiä-haasteeseen, mutta sitten niitä tuli lueskeltua muiden blogeista ja innostuin! Ehkä opitte jotain uutta minusta tai sitten saatte taputtaa itseenne olkapäälle, että tiesitte kaikki mun synnit jo entuudestaan.
Aloitetaas...

Herkuttelusyntini...
... On aivan ehdottomasti sipsit! Mä en niinkään ole makean ystävä, suklaa ei varsinkaan muhun uppoa. Olen ehdottomasti enemmän suolaisen ystävä ja parhaat sipsit on Pringlesin Sour Cream & Onion.

Ihonhoitosyntini...
... On se, että mä en enää nykyään rasvaa mun kasvoja aamuin illoin. Se voi johtua siitä, että mun iho ei kuivu samallalailla kesällä varsinkin nyt kun on ollut näin lämmin. Mutta talvella mun iho on kuiva kuin korppu, niin silloin on pakko rasvata aamuin illoin.

Siivoussyntini...
... On lattioiden pesu. Mä olen elämäni aikana kaksi kertaa tehnyt sen virheen, että olen rätin kanssa pessyt koko talon lattiat. Niiden kahden kerran jälkeen tuli kantapään kautta opittua, että jos äiti kysyy: imuroitko vai pesetkö lattiat? Niin vastaus on aina imuroin.

Hiussyntini...
... On se, että nukun hiukset kiinni. Yleensä kun nukun hiukset kiinni, niin mulla tulee seuraavana päivänä migreeni ja mun niskat on järkyttävän kipeet! En tiedä vedänkö sitten joko nutturan, letit tai ponnarin liian tiukalle vai teenkö sen jotenkin sellaiseen kohtaan, et mun niskat jännittyy? Mutta varsinkin nyt, kun on näin kuuma niin on aivan ihanaa nukkua hiukset kiinni.

Ystävyyssyntini...
... On se, että olen maailman huonoin pitämään yhteyttä tai kysymään, että nähtäiskö. Asia on vain mun mielestä pahentunut iän myötä ja varsinkin nyt keväällä kun kaikki aika on pääosin mennyt lukemiseen. Mutta haluan petrata tässä, koska nyt kun lukio päättyy 2.6. niin sen jälkeen koko meidän mahtava porukka hajoaa. Jokainen tulee menemään vähän sinne sun tänne eri puolille Suomea. Kuitenkin haluan pitää yhteyttä ja kysellä, että miten menee!

Pukeutumissyntini...
... On mukavuus ja siihen samalla tylsyys. Nimittäin jos haluan pukeutua epämukaviin vaatteisiin niin mulla on jotenkin hyvin pukeutunut olo. Mutta yleensä en halua pukeutua niihin epämukaviin farkkuihin ja ihon myötäiseen toppiin, niin mä pukeudun mukavasti mutta erittäin tylsästi! Tämän kesän tavoitteena olisi löytää oikeasti mukavia vaatteita, jotka eivät kuitenkaan olisi tylsiä tai alipukeutuneen näköisiä.

Parisuhdesyntini...
... On se, että mä jaksan aina nalkuttaa. Siinä suhteessa ollaan Steffen kanssa aivan yö ja päivä, että mä koen todella tärkeäksi olla asioista, aikatauluista ja kaikesta tällaisesta perillä. Kun taas Steffe on sellainen, no katson sitten kun olen perillä, että kuinka pitkä matka siitä asemalta on yliopistolle. Kun taas minä olen selvittänyt tämän jo kuukauden etukäteen ja tyyliin opetellut reitit ulkoa... Mä sit jaksan nalkuttaa Steffelle sitten siitä, että se vaikuttaa siltä ettei kiinnosta, jos ei ole perillä kaikesta. 


Tällaista tällä kertaa. Toivottavasti tykkäsitte. Alkaa meitsiä pikkuhiljaa jännittämään tuo ylppäri päivä koska siihen on enää vähän yli viikko. Tuntuu että kaikki on kesken ja en osaa kävellä korkkareilla yms. Onneksi mua stressaa vähemmän kuin äitiä, koska hän on melkein hermoromahdus. 
Se olisi sitten sunnuntaihin.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti