maanantai 28. toukokuuta 2018

Rakastan luomivärejä

~Kun suotta sua kuuntelin,
Ja vähän liikaa itseäni vuokses muuntelin,
Kuin kolikko kaivossa,
Mä hukuin kaikkien sun toiveidesi mukana~
-Haloo Helsinki - Kaksi Ihmistä-

Mooi!
Täällä taas sunnuntai-maanantai yönä kirjoittelen. Mä en varmaan ole viimeiseen vuoteen saanut yhtäkään postausta torstain tai sunnuntain puolella ulos! Aina se on torstain ja perjantain välisenä yönä tai sitten sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Todellisuudessa mähän aloitan postausten teon jo sunnuntain ja torstain puolella, mutta tähän menee oma aikansa. Harvemmin postaus on valmis tunnissa varsinkin jos kuvien ottoon menee oma aikansa. Sitä tulee harvemmin ajateltua, jos sitä ei ole itse kokenut!
Jos mua yhtään tuntee niin mulle tulee ajoittain tai no nykyisin hyvinkin usein kausia, jolloin käytän paljon luomivärejä ja en vain mitään helmiäistä lähes ihon sävyistä vaan ihan oikeasta kirkkaita värejä. Mutta on sitten taas vähän harvemmin niitä kausia, jolloin mennään pelkällä vaaleanruskealla tai hempeän vaaleanpunaisella luomivärillä. Tässä postauksessa haluan esitellä teille mun 10x parasta luomiväriä, jotka ovat aikalailla ympärivuotuisessa käytössä. 
Aloitetaas...

| a2o - Sävy: M3 |
- Kyseessä on siis a2o merkkinen luomiväri, jonka olen saanut Ainolta joululahjaksi 2017. Jos etsii täydellistä mattaa vaaleanruskeaa luomiväriä niin se on tässä. a2o:ta ei tietääkseni saa muualta kuin netistä, ainakin täältä ja hinta laatu suhde on aivan käsittämättömän hyvä! Kerta yksi nappi maksaa noin 2 euroa ja pigmentti on erittäin hyvä samoin koostumus. Esimerkiksi itse käytän kyseisen merkin sävyä: M1, kulmakarvoihini ja pigmenttiä todellakin löytyy. Itselläni tulee harvemmin käytetty ruskean eri sävyjä luomivärinä, mutta silloin kun haluaa olla hillitty eikä väripommi niinkuin mä yleensä olen luomivärien suhteen niin tämä on erittäin hyvä silloin.

| a2o - Sävy: L3 |
- Niinkuin edellinekin tämäkin luomiväri on a2o merkkinen luomiväri, jonka olen saanut Ainolta joululahjaksi 2017 ja edellisen tapaan tässäkin on erittäin hyvä hinta laatu suhde! Pigmentti on aivan käsittämättömän hyvä ja varsinkin glitteriseksi luomiväriksi erittäin glitterinen, mutta silti pigmenttinen, ettei ole pelkkää hilettä, mitä voisi luulla vähän päälle 2 euron luomiväristä. Musta tuntuu välillä, että jopa 20 euron luomivärit ovat vain pelkkää glitteriä, joka leviää pitkin kasvoja! Tämä ylitti mun odotukset aivan täysin.

| Anastasia Beverly Hills - Sävy: Pink Champagne | 
- Anastasia Beverly Hillsin luomivärit ovat alun alkaen mietityttäneet mua, mutta sitten kun Iiku meni ostamaan sen Modern Renaissance-paletin niin sen jälkeen aloin harkitsemaan, että ehkä jonain päivänä itse ostan kyseisen paletin ja hinku ei todellakaan ole hiipunut sen takia, koska Heini sai poikaystävältään joululahjaksi myös kyseisen paletin! Mutta päätin ensin sijoittaa yhteen luomiväriin 15 euroa kuin kokonaiseen palettiin 57,40 euroa. Jonain päivänä vielä! Kuitenkin tämä kyseinen luomiväri on mun lemppareissa uusin, mutta varmaan yksi käytetyimpiä eikä se edes näy tuossa napissa! Jos etsii täydellistä vaaleanpunaista glitter luomiväriä niin kannattaa harkita tätä kaveria! Huom! Painotan sanaa glitter, koska wow! En ole katunut päivääkään tämän ostoa, vaikka aluksi sitä kovasti harkitsin. 

| NYX - Sävy: Girl Talk |
- NYX:n Girl Talk on mun tylsien arkipäivien pelastus, mutta myös juhlameikissä erittäin ihana lisä! Esimerkiksi tämän kyseinen kaveri on suuressa osassa mun ylioppilasjuhla-meikkiä. Mä rakastan glitteriä, mutta tästä luomiväristä tulee enemmänkin hehku mieleen kuin glitter. Erittäin pigmenttinen hehku! Ja ton koostumus on aivan jotain eri luokkaa verrattuna muihin NYX:n luomiväreihin. NYX luomivärit on pääosin ainakin omasta mielestäni aika "jauhoisia" niin tämä on ihan pehmeää ja jopa silkkistä. Mutta suosittelen laittamaan tätä sormin eikä siveltimellä, koska itse saan tästä kaiken pigmentin ja kauneuden irti, kun levitän sen sormin. Jos mun pitäisi suositella näistä kymmenestä vain yhtä glitter pohjaista luomiväriä niin se olisi ehdottomasti tämä! 

| Kiko - Sävy: 17 |
- Sain tämän kyseisen Kikon luomivärin Sannilta ja Hannalta Espanjasta ja tämä jos joku on aivan täydellinen pohja koko luomivärille sekä kiinnittää erittäin hyvin luomiväri primerin. Jos oikein kiire tulee niin tälläkin pelkästään pärjää ja näyttää kuitenkin siltä, että olisi nähnyt edes jotain vaivaa naamavärkkinsä eteen. Tämä on kuulunut lemppareihini siitä lähtien, kun ensimmäistä kertaa pääsin kokeilemaan tätä. 

 Vasemmalta oikealle
Sävyt: 17, Girl Talk, Pink Champagne, L3, M3

| MAC - Sävy: Gleam |
- Kyseinen MAC:n sävyssä: Gleam oleva luomiväri on mun ihan ehdoton lemppari ollut siitä asti, kun sen ostin. Samoin tämä on tämän lempparikokoelmani vanhin luomiväri. Tämä jos joku on täydellinen puhdas kulta, mutta maailman ärsyttävin luomille laitettava tuote. Nimittäin mä en tiedä onko mulla joku maanantai kappale, vai mikä on! Koska mulla tämä ei tuo mieluisaa lopputulosta varsinkaan siveltimellä! Ehdoton nou! Eikä ilman jotain erittäin tahmeaa pintaa, sen takia olen käyttänyt tämän luomivärin kanssa luomivärikynää Kleancolorilta, jonka olen joskus aikaa sitten saanut Ainolta synttäri/joulu/kissanristiäislahjaksi. Silloinkin tämä pitää painella luomille! Ei missään nimessä vain vetäistä, koska lopputulos on variseva kulta. Aivan ihana sävy ja pysyy ehdottomasti lemppareissani, vaikka kuinka rasittavaksi ryhtyisi! Epäilen, että mulla on vain maanantai versio tästä, mutta se ei minua lannista.

| MAC - Sävy: Expensive Pink |
- Sain tämän MAC:n luomivärin joululahjaksi 2017 ja on ollut siitä lähtien ahkerassa käytössä. Tämä on sellainen luomiväri, joka ei tarvitse kaverikseen muita luomivärejä, jos ei halua. Koska tällä saa mahtavan lopputuloksen siitä huolimatta! Mitään luomiväri en ole koskaan ennen toivonut niinkuin tätä, koska tämän luomivärin koostumus on aivan ihana ja sävy ei ole todellakaan samanlainen kuin NYX:n Golden Peach, vaikka nopeasti katsottuna voisivatkin näyttää aika saman sävyisiltä. Ainoa miinus näissä MAC:n luomiväreissä on se hinta, mutta kyllä sen laadussa huomaa verrattessa NYX:n jonka halvimmat luomivärit ovat 3-4 euroa. Mutta suosittelen tätä erittäin lämpimästi, jos etsii tai muuten vain tykkää ei niin vaaleanpunaiseen taittavasta oranssin ja vaaleanpunaisen sekoituksesta. Taittaa jopa enemmän mun mielestä oranssiin, kuin vaaleanpunaiseen. 

| NYX - Sävy: Golden Peach |
- Tämä Golden Peach kuuluu siihen vähän kalliimpaan NYX:n luomivärisarjaan ja sen kyllä huomaa pigmentissä ja glitterisyydessä. Tähän kyseiseen luomiväriin on mulla muodostunut jo kuoppa, joten siitä päätellen on ollut kovassa käytössä. Mä olen itse käyttänyt tätä hyvin usein siihen, että häivytän keltaisesta oranssiin, koska tämä toimii siihen erittäin hyvin ja sitten siin samalla tulee glitterii! Tämä on vain aivan ihana ja tulee olemaan myös pienessä ehkä jopa liian pienessä osassa mun ylioppilasjuhla-meikissä. Tämä on ehdottomasti sen vähän päälle 6 euron arvoinen luomiväri. 

| NYX - Sävy: LOL |
- Oranssista luomiväristä on tullut aivan mun tavaramerkki ainakin heti kun aurinko alkaa paistamaan. Rakastan tämän luomivärin koostumusta, mutta pigmenttiä tässä saisi olla vielä hitusen lisää niin olisin aivan extra tyytyväinen. Mulla kyllä on MAC:n Bright Response, jolla lisään pigmenttiä niihin kohtiin, joissa sitä tarvitsen. Kuitenkin pääasiallisesti käytän tätä, koska tämä on matta. Mä olen aika monta kertaa ollut todistamassa tilannetta, jossa joku etsii NYX:n pisteeltä oranssia luomiväriä ja kun myyjä on näyttänyt tätä niin asiakas on vain epäröinyt. Ei todellakaan kannata epäröidä ja pistää kokeiluun. Itse ainakin yllätyin erittäin positiivisesti. 

| NYX - Sävy: Stfu |
- Itse löysin keltaisen luomivärin vuoden 2017 kesäkuussa ja siitä lähtien se on ollut mun luotto kesäluomiväri. Samoin tämä on mun aivan ehdoton lemppari matta luomiväri. Käytän itse yleensä tämän keltaisen kanssa myös oranssia ja punaista ja vaaleanpunaista, mutta en ole varmaan vielä kertaakaan uskaltautunut laittamaan vain keltaista luomiväriä. Johtuen varsinaisesti siitä, että tykkään siitä keltaisen ja oranssin yhdistelmästä silmissä. En ole vielä kertaakaan törmännyt näin täydelliseen keltaiseen luomiväriin kuin tämä NYX:n sävyssä: Stfu. Ne kaksi muuta keltaisen eri sävyä ja se yksi glitterininen keltainen, jotka NYX:llä on eivät millään tasolla vedä vertoja tälle kirkkaan keltaiselle. Pigmentti voisi toki olla vielä parempi, mutta en todellakaan valita, koska tämä on tuonut niin paljon eloa mun meikkaamiseen!

Vasemmalta oikealle
Sävyt: Stfu, LOL, Golden Peach, Expensive Pink, Gleam 

Tällainen postaus tällä kertaa. En edes välttämättä haluisi tällä hetkellä tietää kuinka paljon luomivärejä mulla on tai, että kuinka paljon mä oon niihin käyttänyt rahaa... Toivottavasti joku sai tästä esimerkiksi inspiraatio omiin luomiväri ostoksiin tai vastauksen sille kannattaako kyseisiä luomivärejä lähteä edes ostamaan. Näiden kaikkien 10 kohdalla ainakin itse voin sanoa, että suosittelen erittäin paljon ostoa! Toivottavasti tykkäsitte. Se olisi sitten torstaihin, jolloin jännitys ylioppilasjuhlista saattaa olla jo läsnä.

~Moikka ja ens postaukseen~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti