perjantai 14. joulukuuta 2018

Smashit Luxury Palette Matte and Glitter

~Hetket höheren kevyet,
valuu läpi sormien,
kauas ikuisuuteen.
Luokkakuvaa katselen,
mustaks sä yhä sen,
kuolemattomuuden~
-Kymppilinja - Forever Young-

Mooi!
Taas vierähti viikko ilman postauksia. Antakaas kun meitsi kertoo... Homman nimi oli se, että koulu. Mä siis hiketin viime viikon keskiviikosta eteenpäin aivan täysillä tenttiin. Mä en nimittäin ollut käynyt kuin maksimissaan 3 luennolla koko jakson aikana, joten ei asiat olleet ihan samallalailla muistissa kuin silloin, kun on opiskellut tasaiseen tahtiin koko kurssin ajan. Toivon että se koe meni sentään hyvin, koska tuntui, että osasin ja luin tuon viikon aikana aivan sikana. Enää yhdet matikan tehtävien palautukset ja matikan tentti, niin tämä eka syksy yliopistossa on takana päin!
Tänään  ei kuitenkaan puhuta koulusta vaan mun ns yhtäkkisestä ostoksesta. Nimittäin haluan jakaa Smashit Luxury Palette Matte and Glitter-mielipiteeni.
Aloitetaas...

| Oletus |
Meitsihän oli ihan mainoksen uhri. Nimittäin näin tämän paletin eräässä Youtube videossa, jossa kyseistä palettia hehkutettiin. Musta se vaikutti aivan täydelliseltä paletilta arkeen sekä juhlaan, joten tieni vei Cocopandan sivuille, josta kyseisen paletin tilasin. Mun oletus oli suurimmilta osalta se, että paletti sisältää 5 matta luomiväriä ja 5 glitter luomiväriä, jotka olisivat kummatkin puuteripohjaisia... Paletti myös näytti videolla muoviselta ja jämptiltä. Hinta ei ollut paha ja sävyt olivat juuri sellaiset mitkä puuttuivatkin mun luomivärikokoelmasta! 
(Tästä voi olla moni osapuoli sitten eri mieltä, että kuinka tarpeellinen ostos tämä sitten oli... Nimittäin mulla niitä luomivärejä löytyy vaikka muille jakaa...)

| Miinukset |
- Glitter luomivärit ovat geelipohjaisia.
- Paletti oli jo heti yhden käyttökerran jälkeen kuin pommin jäljiltä, nimittäin matta luomivärit ovat todella jauhemaisia siveltimeen ottaessa.
- Glitterit varisivat aika nopeasti poskille, vaikka laittoi luomivärinpohjustajaa alle.



| Plussat |
+ Matta luomiväreissä aivan tajuttoman hyvä pigmentti.
+ Todella helposti pystyy häivytttämään .
+ Glitteriä tulee paljon kun hipaisee edes luomivärinapin pintaa.
+ Peili on ihanan suuri.
+ Peilin ja luomivärien välissä on muovinen läpyskä, jonka ansiosta luomivärit eivät likaa peiliä.
+ Paletti sopii arkeen sekä juhlaan.

Tällainen postaus tällä kertaa. Toivottavasti tykkäsit ja ehkä innostuit kyseisestä paletista. Itse paletin toimituksessa meni todella vähän aikaa, juuri luvattu 3-5 arkipäivää. Itse tilasin paketin sunnuntaina ja paketti saapui torstaina. Hintakaan ei ollut paha, kun ostin alennuksesta 22,45€. Suosittelen lämmöllä!
Se olisi sitten sunnuntaihin!

~Moikka ja ens postaukseen~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti