sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Vuosi 2018

~Oltiin kai vaan liian erilaisii,
Harvoin saavutettiin samaa energiaa,
Siksi oon varma, et tää ei ollut virhe,
Kuulut edelleen sinne, nostalgiaan~
-Evelina - Nostalgiaa-

Mooi!
Alkais tämä vuosi 2018 olla paketissa. Tämä vuosi on ollut todellakin yllättävien muutosten vuosi! Nimittäin vuoden alussa en ajatellut, että mun kesätyöpaikasta tulis mun duunipaikka. En todellakaan olettanut muuttavani helsinkiin, olin jopa sitä lievästi sanottuna vastaan. En olettanut kirjoittavani 5 ainetta kevään ylppäreissä siten, että en ollut ihan hermoromahduksen partaalla. Enkä varsinkaan olettanut, että lukisin niin vähän matikkaa mitä luin, niin sellaisen arvosanan johon olen jopa tyytyväinen. Jäi kyllä kirpasemaan se, että parin huolimattomuus virheen takia jäi se erinomainen suoritus saavuttamatta. 
Tänään paneudutaan mun vuoden niihin kohtiin, jotka listasin alkuvuodesta. Nämä halusin saavuttaa vuonna 2018...

Aloitetaas...

| 1. Etsi täydellinen ylppärimekko |
- Onnistui -
Oma ylioppilasmekkoni oli Ted Baker:n valkoinen aika yksinkertainen mekko, jossa yläosassa oli pitsiä. Rakastan edelleen tuota mekkoa yli kaiken ja olen erittäin iloinen, että tämä kysinen kaunotarlöytyi Ajatar nimisestä kaupasta Forumista. Vaikka alunperin olisin halunnut punaisen tai vaaleansinisen ylioppilasmekon. Eiks punainen ja vaaleansininen ole aika lähellä valkoista...

| 2. Kasvata kynnet |
- Onnistui -
Ihme ja kumma! Kyllä mä onnistui alkukesästä. Sain pidettyä ne kynnet joten kuten kunnossa töidenkin aikana, mutta sitten tuli syksy ja stressi alkoi. Sinne katosi kynnet.

| 3. Pyri päästä opiskelemaan |
- Onnistui -
Kyllä vain. Meitsi pitkän harkinnan jälkeen otti tuon opiskelupaikan vastaan, vaikka se oli Helsingissä ja se ei ollutkaan lääkis. Nimittäin hain lääkikseen ja noh, ei musta tullut ekan kerran ihmettä, mutta ehkä toisella yrittämällä pääsenkin jo sisään? En kuitenkaan kadu, että aloitin opiskelut kemialla. Nimittäin kemia on tosi jees, mutta en mä näe itseäni kemistinä. Mutta ne ihmiset!? Mä vaan niin tykkään meidän porukasta.

| 4. Pyri terveelliseen elämäntapaan |
- Epäonnistui -
Mä en tiedä että yritinkö edes? Nukkuminen o ollut aina mulle suuri heikkous. Roskaruoka on hyvää... Vähän liiankin hyvää... Sipsitkin on liian hyviä. Jos aattelee, niin en ole karkkia tai suklaata vedellyt tässä vuoden aikana. Suklaalevyjen määrä on vuoden aikana ollut varmaan 2 ja niistäkin puolet menneet roskiin. Mutta se ei kuitenkaan auta, epäonnistui ja oikein kunnolla. 

| 5. Käy katsomassa leffa Scape-salissa |
- Onnistui -
Jee! Onnistui ja käytiin katsomassa pikkuveljeni ja Steffen kanssa tuo Ihmeotukset 2 Scape salissa ja oli muuten mukava istua niillä penkeillä, kun kerrankin tuntu siltä, että oli tilaa ja oli ne penkit kyllä mukavat! Suosittelen. 

| 6. Hae ja saa töitä |
- Onnistui -
Päivää ennen lääkiksen pääsykokeita kävin työhaastattelussa pitkän ja oikeasti rankan hakuprosessin jälkeen. Nimittäin en ole koskaan varmaan hakenut kesätöitä noin monesta paikkaa ja tuollaisella apinanraivolla. Sain sitten samalla viikolla jo soiton, että voisitko aloittaa kesäkuun 11. päivä. Ja sillä tiellä on pysytty! Eikä loppua ainakaan ole vielä näkyvissä.

| 7. Vie Steffe Korkeasaareen |
Onnistui -
Kyllä vain, sain Steffen raahattua Korkeasaareen. Se oli kyllä yksi kesän kohokohdista. Mentiin bussilla sinne ja kierrettiin kaikki aitaat läpi ja tuli kyllä räpsittyä paljon kuvia. Näin saatiin Steffen Korkeasaari neitsyys menetettyä.

|  8. Luovuta verta |
- Epäonnistui -
Me puhuttiin tästä oikeesti vakavissaan Steffen kanssa keväällä. Ja sitten taas kesällä. Ja sitten se jäi tällä ihan viimeiselle viikolle. No meitsi sitten tuli kipeäksi ja kipeänä ei saa luovuttaa verta, joten tämä kohta siirtyy ensi vuoden tavoitteeksi. 

| 9. Ole onnellinen |
- Onnistui -
Tänä vuonna olen ollut jotenkin erityisen onnellinen! Ja se jos joku on ihanaa. Mahtuu mukaan niitä surullisia hetkiä ja niitä hetkiä, jolloin ei ole ollut kivaa. Kuitenkin pääasiassa tämä on ollut todella onnistunut vuosi. Pyrin tekemään vuodesta 2019 vielä paremman ja onnellisemman, vaikka tiedän että se tulee olemaan suuren stressi määrän takia ja ainakin aika rankan tulevan kevään ansiosta vähän haastavaa. Mutta otan ilomielin haasteen vastaan.

| 10.  Matkusta Belgiaan |
- Onnistui -
Kyllä vain! Vaikka se ei tapahdukkaan nyt enää tämän 2018 vuoden puolella, mutta lasken sen kuitenkin mukaan onnistuneeksi, koska me ostettiin liput Roosan kanssa Iikun luokse marraskuussa. Ja silloin pohdittiin, että mennäänkö ennen uutta vuotta vai vasta uuden vuoden jälkeen? Ja Iikun porukoille kävi paremmin, että uudenvuoden jälkeen ja se passasi mulle ja Roussillekin. Niin pari päivää ja me lennetään! Apua...

| 11. Kerää kasapäin hyviä muistoja ja valokuvia |
- Onnistui -
Tämä vuosi 2018 on ollut yksi tapahtumarikkaimmista vuosistani. Niinkuin aluksi sanoin tämä on ollut muutosten vuosi heti tammikuusta ihan tänne jouluun asti. Tammikuussa värjäsin hiukset ekaa kertaa ikinä kokonaan muun värisiksi kuin blondeiksi. Meitsistä tuli punapää! Tai no oranssi/kupari. Se jos joku oli ollut pitkään mun haave. Helmikuussa oli penkkarit, Iiku kävi Suomessa, risteilin Viroon sekä Ruotsiin. Maaliskuussa meitsi sai kirjoitettua kaikki 5 ylioppilaskoettani. Kaikki meni läpi ja ihan nätti paperi tupsahti käteen. Huhtikuussa luin hulluna pääsykokeisiin, mutten niin täysiä kun olisi voinut. Hain samalla hullunlailla kesätöitä. Toukokuussa kävin farmasian sekä lääkiksen pääsykokeissa. Sain kesätyöpaikan. Kesäkuussa valmistuin lukiosta ja sain vihdoin painaa kauan haaveilemani valkolakin päähän. Vietin mukavan lakkiaisillan ja yöllä haettiin Steffen kanssa ihan yllättäen kebabit. Sain tiedon, että sain opiskelupaikan. Aloitin töissä ja siellä mä sitten hiihtelin koko kesä- ja heinäkuun. Elokuussa oli Wknd, sain tietää, että sain vuokra-asunnon. Aloitin opiskelut. Syyskuu meni koulussa, töissä ja kaiken uuden opettelussa. Meillä myös tuli Steffen kanssa vuosi kihloissa täyteen. Samat kuviot töiden ja koulun suhteen jatkui lokakuussa ja marraskuussa. Joulukuussa alkoi koulu pikkuhiljaa hiljetä, töitä tupsahti vähän enemmän. Tuli joulu ja nyt ollaan jo tässä. 

Kiitos tästä vuodesta! Toivottavasti jatkat mun touhujen seurailuja vielä vuonna 2019. Tammikuun alku ainakin jatkuu samalla temmolla kuin nytkin eli tortaina ja sunnuntaina ilmestyy postauksen. Paitsi, että tammikuun ekalla viikolla olen Belgiassa, enkä ole varma nettiyhteydestäni, mutta yritän parhaani.
Hyvää uutta vuotta!

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti