keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kääretorttu♥

Hello rakkaat ihmiset sielä ruudun toisella puolella!

Tein eilen tylsyyden takia kääretorttua. Opin koulussa tekemään tätä, kyllä koulun köksäntunneist on hyötyä! Tässä tulee nyt tämä kääretortun resepti:

~Ainekset~ (Koko pellillinen)
-4 kananmunaa
-1½dl sokeria
-1dl vehnäjauhoja
-2/3dl perunajauhoja
-1tl leivinjauhetta

~Täyte~
-hilloa (Ihan maun mukaan)
-sokeria (Oma sovellus)
-vaniliinisokeria (Oma sovellus)


1. Pane uuni 225 asteeseen. Päällystä uunipelti leivinpaperilla.
2. Sekoita perunajauhot, leivinjauheet sekä vehnäjauhot keskenään kulkoon. 
3. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jauhoseos munasokeri vaahtoon siivilän läpi kaapimella sekoittaen. 
4. Levitä taikina uunipellille ja paista keskitasossa 6-8min.
5. Ripottele pellinmittaiselle leivinpaperille sokeria ja kumoa torttu siihen sokeroidun leivinpaperin päälle. Irroita alustana ollut leivinpaperi ja anna torttupohjan jäähtyä. 
6. Levitä hilloa ja ripottele sokeria sekä vaniliinisokeria. Rullaa sen jälkeen torttu rullaksi paperin avulla. 
7. Anna tortun jäähtyä ja nauti!

Uunissa ollut noin 4min?

Tälläinen siitä sitten tuli! Oli hyvää! Maistui koko perheelle!

Tänään sitten olin Julian kanssa. Oltiin trampalla ja pelattiin jotain jännää Egyptissä keksittyä pelijä. Oli kyllä mukava päivä. Huomenna olisi tarkoitus mennä värjäämään hiukset. Tai no värjäämään ja värjäämään... Aattelin laittaa koko pään täyteen vaaleita luonnonblondeja raitoja koska nyt pitemmän päälle on alkanut kyllätyttää nämä maantien harmaat hiukseni. Ennen oli tummia raitoja mutta nytten ne on kasvanut/haalistunut pois. Siis värjään mutta myös leikkaan vähän latvoja koska nää latvat ei oo ihan parhaimmasta päästä, nää on vähän huonossa kunnossa. Joten huomenna toivottavasti nämä hiukset vaalenee niitten raitojen avulla. Ainoa ihminen jolle olen kertonut että värjään niin on Julia mutta nyt te kaikki rakkaat lukijani tiedätte! Katotaan huomaako kaverini että hiukset ovat muuttuneet.
Hyvää päivän/ illaan jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti