Hello rakkaat ihmiset sielä ruudun toisella puolella!
Tein eilen tylsyyden takia kääretorttua. Opin koulussa tekemään tätä, kyllä koulun köksäntunneist on hyötyä! Tässä tulee nyt tämä kääretortun resepti:
~Ainekset~ (Koko pellillinen)
-4 kananmunaa
-1½dl sokeria
-1dl vehnäjauhoja
-2/3dl perunajauhoja
-1tl leivinjauhetta
~Täyte~
-hilloa (Ihan maun mukaan)
-sokeria (Oma sovellus)
-vaniliinisokeria (Oma sovellus)
1. Pane uuni 225 asteeseen. Päällystä uunipelti leivinpaperilla.
2. Sekoita perunajauhot, leivinjauheet sekä vehnäjauhot keskenään kulkoon.
3. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jauhoseos munasokeri vaahtoon siivilän läpi kaapimella sekoittaen.
4. Levitä taikina uunipellille ja paista keskitasossa 6-8min.
5. Ripottele pellinmittaiselle leivinpaperille sokeria ja kumoa torttu siihen sokeroidun leivinpaperin päälle. Irroita alustana ollut leivinpaperi ja anna torttupohjan jäähtyä.
6. Levitä hilloa ja ripottele sokeria sekä vaniliinisokeria. Rullaa sen jälkeen torttu rullaksi paperin avulla.
7. Anna tortun jäähtyä ja nauti!
Uunissa ollut noin 4min? |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti