maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesäkuun suosikit!

Moi kaikille!

No niin, yksi toive postauksista toteutuu nyt! Ja se on suosikit, eli kesäkuun suosikit. Kesäkuu on ollut todella lämmin niin sen takia suosikkeihin kuuluu aik paljon kesäisiä juttuja! Ensimmäisenä...

 ...Hajuvesi! Tämä hajuvesi tuoksuu cocokselle, ostettu Prismasta ja hintaa oli joku päälle 4e

2. Kuulokkeeni! Nämä kuulokeet ovat parhaat mitä mulla ikinä on ollut. Kuulokeet ovat merkiltään Samsung, ostettu Anttilasta ja makso 19.95e

3. Shortsit! Vasemmalta oikealle, mustat shortsit: Gina Tricot, hinta: 19.90e?, farkku shortsit: H&M, hinta: 29.95e, liilaat shortsit: Gina Tricot, hinta:?, mustat collage shortsit: ?, hinta: 19.95e

4. Luomivärit! Nämä kaksi luomiväriä ovat peräisin H&M:ästä! Värit ovat siis oikeasti kulta ja pronssi, koska tossa kuvassa ne näyttää vähän erikoisilta. Sävyn nimi taitaa olla Hot sand. 

5. Huulipuna! Huulipuna on sävyltään 303 nimi: Rose tendre, L´oreal paris:in. Kauniin vaalean vaalean punainen, ihanaa jälkeä huulilla! Ostettu Ruotsin laivalta, maksoi: ?

6. Latvasuoja! Käytän tätä joka kerta kun tulen suihkusta ja silloinkun hiukset ovat pyyhekuivat! Koska tätä tuotetta pitää käyttää ainoastaan pyyhekuiviin hiuksiin! Suosittelen, mun latvat ovat nykyään tuplasti paremmassa kunnossa kun ennen! Ja tämä tuote tuoksuu todella hyvälle! Ostin omani Sokokselta ja maksoi: 15.95e (On hintansa veroinen!)

7. Käsikoru! Tähän voi siis kerätään noita roikkuvia palasia/osija. Kahvikuppi: Glitter 3.95e, ruusu: Timanttiset ?, kello: kaverilta synttärilahja, lintu: serkulta joululahja, maalauspaletti: Glitter 4.95e?, tietokone: kaverilta joululahja, kasetti: kaverilta synttärilahja, aurinkolasit: Glitter 3.95e

8. Aurinkolasit! Hyvät kun aurinko on nyt paistellut. Seppälästä ostettu, hinta oli alennuksessa: 5.95e

9. Läpinäkyvä paita! Ei ole oikeasti noin valtava! Ostettu One Way:stä ja hintaa oli jotain päälle 15e? Ihana paita kun alla on vain bandeau! 

10. Värikkäät ponnarit! Ihanaa saada tällee kuumalla säällä hiukset ylös niin nämä ponnarit saavat tämän raskaan tukan pysymään ylhäällä. Noit ponnareit on kertynyt  mm. Prismasta, City marketista jne. 

BONUS!
11. Tanssi! Joo tää on tälläinen bonus! Oon aina rakastanut tanssia ja tulen aina rakastamaan! (Kuva: weheartit)


Tälläiset oli mun tän kesäkuun suosikit! Kiitos ja kumarrus!
Itse olen tällä hetkellä Power park:issä. Ihana ja kaunis paikka! Huomen itse huvipuistoon. Aijon käydä kaikis laitteis (Kulps...) Mutta ehk teen huomisest päiväst ja koko tästä väli etapista oman postauksen, siis ollaan menos perheen kanssa Lappiin ja päätettiin käydä tässä enne ku lähetään kunnol ajaa sinne että käydään tääl Power parkis pyörähtämässä! Huomen ensiks laitteissa juoksentelua ja sitten 5-8h autossa kökkimistä... Toivottavasti kännys riittäis täl kertaa akku koska viime matkal jouduin kuuntelemaan Suvi Teräsniskaa kun kännyst loppu akku kesken matkaa tänne... Mut nyt hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti