sunnuntai 6. elokuuta 2017

Weekend-Festival 2017

~If we go down then we go down together
They'll say you could do anything
They'll say that I was clever
If we go down then we go down together~
-The Chainsmokers - Paris-

Mooi!
Minulle kuuluu erittäin hyvää, vaikka olenkin väsynyt ja nilkkaan vähän jomottaa. Pientä stressin poikasta on ilmassa, koska koulu alkaa torstaina. En ole vielä valmis kouluun! Tarvitsen ainakin kaksi viikkoa vielä lomaa! En ole tehnyt bilsan 4 ja 5 kurssin abitehtäviä ja kemiankaan suhteen ei ole kehumista... 
Mutta onneksi viime perjantaina eli 4.8.2017 ei todellakaan painanut mieltä mitkään koulun alkamiset, tanssin alkamiset, ylioppilaskirjoitukset tai muutkaan vastaavat. Nimittäin minä ja Roosa päädyttiin Weekend-festivaaleille, vaikka mä jo vähän lupailin viime syksynä, että Weekend 2016 olisi mun viimeiset Weekend festarit. Toisin kävi! Onneksi! 
Eli tämän sunnuntain postauksen aiheena on Weekend-Festival 2017 perjantai päivä.
Aloitetaas...

 - Me saavuttiin Roosan kanssa Kyläsaareen jo siinä noin tasan kahdelta. Kumminkin sisään päästiin itse festari alueelle vasta 16:10. Eli jonotettiin sellaiset kevyet 2h. Koko sisäänpääsy järjestelmä oli aivan täyttä kuraa tänä vuonna! Miksi ei voitu vain käyttää viime vuoden mallia? Silloin ei jonotettu lähes ollenkaan! Tai joo jonotettiin, mutta se meni todella sukkelaan. Se jono silloin viime vuonna liikkui koko ajan! Me hyvällä tuurilla tänä vuonna liikuttiin siin jonossa 10cm eteenpäin 10min välein... Varsinkin se 1 päivän-lippujen jono oli aivan täys kaaos! Ei niillä tainnut olla aluksi, kun vain yksi lippujen ja laukkujen katsomispiste auki! Onneksi puolentoista tunnin jälkeen ne avasi toisen! 

 - Mehä oltiin siinä jonottaessa missattu Alan Walker, joten kun oltiin päästy alueelle niin mehän sitten rynnättiin Future Lavan läheiselle baarialueelle. Jossa vietettiinkin sitten koko festari päivän kaikki tauot. Positiivista oli se, että vessoihin oli lyhyempi jono baarialueella kuin niissä yleisissä vessoissa. 


- Baarialueelta päästyämme, kipitimme päälavan läheisyyteen kuuntelemaan Don Diabloa.

 - Siinä päälavan edessähän oli sitten aivan järkyttävät lammikot! Oli ihan hupaisan näköistä, kun toiset varoivat kenkiään lammikoiden kuralta ja toiset vain hyppivät riemuissaan lammikoissa. Me oltiin Roosan kanssa päätetty, että kerran me ollaan festareille tultu niin tanssitaan koko rahan edesta, vaikka sitten lammikossa! Kengäthän siinä kastui ja mulla meni ainakin täysin pilalle. Mutta sen oli sen arvoista ja festareille ei muutenkaan kannata laittaa mitään parhaimpiaan kenkiä! Koska voi alkaa sataa ja muodostua lammikoita tai ihmiset saattavat hyppiessään talloa kengät jne jne. 


 - Ite en ollut kuunnellut aikaisemmin mitenkään erityisesti Don Diablon musaa. Mutta ihan hyvän setin sekin jätkä heitti!



 - Seuraava esiintyjä eli Rae Sremmurd aloitti sitten 18:15. Itse en montaakaan Rae Sremmurdin biisiä tietänyt. Ehkä kolmeen biisiin osasin sanat jotenkin? Mutta Rae Sremmurd oli enemmänkin Roosan hehkutuksen aihe! 



 
- Sisulle kiitos tästä kuvasta!

| Asu |
- Paita - Monki -
- Lei - Weekend-festival 2016 -
- Glitterit - Tiger -
- Ruutupaita - Abercrombie & Fitch -
- Farkut - VeroModa -
- Kengät - Vans - 
"Näissä mun vanhoissa mustissa Vanseissa oli kummassakin kengän kärjessä reikä, joten meitsi ompeli ne reiät kiinni aamulla ennen lähtöä!"

 - Löydettiin Sisukin festari- eli baarialueelta pariin otteeseen!

- 19:45 aloitti sitten oma suosikkini eli Armin Van Buuren! Joka kyllä kovasti taistelee omalla suosikkilistallani The Chainsmokersia vastaan! 


 


 - Mun puhelimessa on varmasti yli 100 kuvaa tästä, kun Armin Van Buuren hyöri ton lipun kanssa tossa pömpelin päällä! 

 - Tämä oli jo kolmas kerta, kun näin Armin Van Buurenin! Oon nähnyt kolme huikeaa keikkaa! Ja pakko sanoa, että tämä oli oma suosikkini! Koska Sunny Days, I Need You ja This Is What It Feels Like. Ei ollut kaukana, että olisin alkanut itkemään onnesta! Parasta koko esityksessä oli se, että hän teki saman, kun 2015 eli tuli tuolta pömpelistä riehumaan siihen ihan lavalle. Kun esim. 2016 hän oli koko esityksensä ajan vain tuolla pömpelissä. 

 - ❤️ Meillä oli tosi pitkä tauko Armin Van Buurenin jälkeen. Joten mentiin joraamaan Future lavan eteen siihen asti, että kello löisi 23.

- Viimeisenä eli pääesiintyjänä esiintyi The Chainsmokers! Mulla oli niin epätodellinen fiilis koko keikan ajan ja musta tuntui vain, että kaikki oli täyttä unta! 


 
- Oma henkilökohtainen lemppari biisini on ollut jo pitkään "All We Know". Joten olin ihan shokissa, kun kyseinen biisi alkoi soida! Mun teki vain mieli itkeä siinä vaiheessa, mutta ei multa vain tullut kyyneliä! 


 - "All We Know" lisäksi "Paris" ja "Something Just Like This" tuntu tosi erityisiltä livenä! Kummankin biisin aikana olin vain niin onnellinen, että Roosa mahdollisti mulle sen, että pääsin kuulemaan ne biisit livenä! Mulla on yksi video ja yksi kuva, joista paistaa läpi mun ja Roosan onnellisuus! Harmi, että sen kuvan laatu on vain niin surkea! 

 - Koko keikka oli ihan mieletön! Mä jäin ihan sanattomaksi samoin mun nilkka! Koska se kipeytyi loppumetreillä aivan tajuttoman kipeeksi! 

- Koko päivä oli todella onnistunut! Vaikka aluksi pelotti ajatus, että me oltiin menossa oikeesti kahdestaan Roosan kanssa festareille! Nimittäin 2015 meitä oli ainakin koko ajan kasassa neljä, 2016 meidän porukassa oli 6-7 henkeä koko ajan! Nyt meitä oli vain kaksi. Mutta jos rehellisiä ollaan, niin mitä pienempi porukka sen helpompi liikkua! Koska me oltiin tosi sukkelaan esim. Roosan kanssa päälavalta Future lavalla ja alueelta pois! Vaikka festareilla on just jees, kun on iso porukka. Niin mun mielestä tämän kokemuksen perusteella kahestaankaan ei ole tylsää tai mahdotonta olla festareilla! 
Paikko sanoa vielä, että alue oli tosi huonosti suunniteltu sen suhteen, että siitä ruoka alueelta ei päässyt päälavalle eli ainoa kävely kaista oli siitä Weekend Storen vierestä. Se nimittäin aiheutti se, että oli aivan jäätävä ruuhka, kun päälavalta keikka loppui! Muuten alue toimi! 

Tällainen postaus tällä kertaa! Toivottavasti tämänkin vuoden Weekend-festival postaus kelpasi niinkuin edeltävien vuosienkin! Tästä alkaa tulla perinne jo. Iso kiitos vielä Roosalle seurasta! Ja kiitos myös Steffelle, joka tuli hakemaan meidät!
~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti