sunnuntai 28. tammikuuta 2018

~Wanhojen meikki 1/3~

~Mul on yks elämä, 
Jos laskin oikein,
Eli ei aikaa kuunnella sun toiveit,
Piti tehä tänää palveluksii vaikka kenelle,
Mut omat hommat meni edelle~
-Roope Salminen & Koirat - Kusipää-

Mooi!
Täällä ehkä lievästi reippaampi tyttönen taas kirjoittelee. Kaksi postausta jäi tässä viime viikolla välistä, koska lukio. Onneksi se on ihan juuri ohi enää vain pari preliä ja parit kirjoitukset ja muut tapahtumat, kuten penkkarit! Tämän kuluneen viikon torstaina miulla oli 5 tunnin pituinen painiottelu äidinkielen tekstitaidon preliminäärin kanssa, en nauttinut sekunttiakaan. Mua nauratti ihan suunnattoman paljon, kun ekan puolen tunnin - tunnin ajan mä ja Heini lähes kilpailtiin siitä, että kumpi huokailee enemmän. Onneksi tuo oli vasta preli, koska on huomattavasti vielä vähän kertailtava esimerkiksi runon sanastoa ja siten, että miten otetaan runosta lainauksia...
Tänään aiheena olisi kuitenkin jonkin sorttinen wanhojen meikki sarja ja tämä olisi sen ensimmäinen osa. Nimittäin yksi mun blogin suosituimmista tai jopa suosituin postaus on mun viime vuoden wanhojen meikki. Teema värinä oli tänään punainen, koska mitä nyt muistelen niin se oli tosi suosittu väri mekoissa viime vuonna ainakin meidän koulussa. 
Aloitetaas....

 - Elikkäs aluksi aloitetaan heräämällä ja pesemällä nassu. Siis olin ehkä maximissaan ennen tämän kuvan ottoa ollut hereillä 30 minuuttia. 

- Primer - Maybelline - Baby Skin - Sokos - 
- Meikkivoide - Lumene - Blur - Sävy: 0 Valon hehkua - Sokos -
- Puuteri - MAC - Studio Fix - Sävy: NW20 - Stockmann -

 - Aloitin pohjustamalla kasvot, koska halutaan meikin pysyvän naamassa koko tanssimisen ajan. Sen jälkeen laitoin meikkivoiteen ja kiinnitin sen puuterilla. Itse olen todennut tämän kombon pysyvän todella hyvin mun kasvoissa ja tuota meikkivoidetta en voisi olla kehumatta! Primerin levitin sormin samoin meikkivoiteen ja puuterin RealTechniques:n puuteri siveltimellä.

 - Kulmakynä - Loreal - Sävy: 301 Blonde - Sokos -
- Kulmakynä - Lumene - Sävy: 3 Vaaleanruskea - Sokos -
-Luomiväri - a2o - Sävy: M1 - *Lahja* -
- Kulmageeli - Lumene - Sävy: 3 Vaaleanruskea - Sokos -

 - Mulla on vaihtunut hiusten väri joten myös kulmienkin väri on vaihtunut samalla. Tässä kyseisessä kuvassa mun hiukset näyttävät ruskeilta ja mun kulmakarvat punaisilta, mutta ei anneta sen häiritä! Luonnonvalossa kulmat ovat ihan hiusteni väriset. Ensiksi siis täytän ja piirrän kulmat oikeaan muotoonsa Loreal:n kulmakynällä, jonka jälkeen täytän niitä lisää Lumenen kulmakynällä. Tämän kulmakynä kamppailun jälkeen käyn kulmien häntäpäät ja muutenkin rajat läpi luomivärin kanssa MAC:n 231 siveltimellä ja kulmien alkuosan täytän Duroy:n siveltimellä. Lopuksi laitan vielä kulmageeliä, jotta luomiväri ei lähtisi varisemaan päivän kuluessa. 

 - Luomivärin pohjustusvoide - Essence - I ♥︎ Stage - Tokmanni -
- Luomiväri - NYX - Sävy: Bad Seed Rebelle - Sokos -
- Luomiväri - MAC - Sävy: Let's Roll - *Lahja* -

 - Tarkoitus tässä luomivärissä oli se, että väri on liikkuvalla luomella ja glitteri vain häivyttyy yläluomelle. Aloitin pohjustamalla liikkuvan luomen ja jonka jälkeen töpöttelin ihan sormin NYX:n luomiväriä koko luomelle, jotta saisin kaiken mahdollisen pigmentin luomiväristä irti. Sen jälkeen töpöttelin vielä MAC:n luomiväriä liikkuvalle luomelle ja siitä häivytin Make Up Storen 708 siveltimellä glitteriä yläluomelle. 

 - Eyeliner - Rimmel - Waterproof - Sävy: 003 Black -Sokos -
- Ripsiväri - Maybelline - The Rocket volume express - Waterproof - Sokos -
- Ripsiväri - Maybelline - Lash sensational -Waterproof - Sokos -

 - Ensiksi taiteilin ainakin kymmenen minuuttia hyvää rajausta, jonka jälkeen taivutin yläripset ja laitoin alaripsiin The rocket volum express ripsiväriä ja yläripsiin Lash sensational ripsiväriä. 

 - Huultenrajauskynä - We Care Icon - Sävy: 5 true red - Sokos -
- Huulipuna - Gosh - Sävy: 007 Cherry - Sokos -
- Huulipuna - MAC - Sävy: Plumful - Stockmann -
- Luomiväri - MAC - Sävy: Let's Roll - *Lahja* -

 - Mä olin ennen meikkauksen aloitusta laittanut Vaselinen huulirasvaa. Ensiksi rajasin huulet. Sen jälkeen laitoin Gosh:n huulipunan, mutta kun se on matta huulipuna niin sitä on aika ikävä levittää ja jää aika kuivan näköiset huulet, joten lisäsin siihen päälle MAC:n huulipunaa tuomaan vähän eloisuutta. Kuitenkaan tämäkään ei riittänyt mulle, koska mulla oli teemana tässä meikissä alunperinkin näyttävät huulet ja pitkät ripset, joten taputtelin vielä sormella MAC:n Let's Roll luomiväriä huulten keskikohtaan. 

 - Highlighter - Paese - I Love Me - messuilta -

 - Ripset - Kiss - Nimi: Jazzy - Sokos -

- Tällainen tuli koko lopputuloksesta! Tätähän voi soveltaa mille tahansa värille esimerkiksi itse olisin voinut käyttää tätä meikkiä viime vuonna, mutta vain vaaleanpunaisilla sävyillä! Itse tykkään erittäin paljon tästä lopputuloksesta.

Tällainen postaus tällä kertaa. Toivottavasti tämä sai sinut inspiroitumaan edes jollain tavalla! Ensi viikon sunnuntaina sitten uusi meikki räjähdys! Se olisi sitten ensi viikon torstaihin.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti