keskiviikko 16. joulukuuta 2015

~Annetaan vaan muiden tuijottaa~

~Ja niin kauan kun hengitetään samaa ilmaa,
mä aion olla sun honey,
kunnes kuolema erottaa~
-Evelina ft. Mikael Gabriel - Honey-

Mooi!
Katsokaa, mä tein sen! Mä pidin kerrankin lupaukseni tälle blogille. Sillä niin kauan, kun olen tätä blogia kirjoittanut ja niin monta kertaa, kun olen jotakin luvannut, että tekisin postausta tiettynä päivänä yms. Niin ei se lupaus ole pitänyt. Taisin tehdä juuri jonkinmoisen ennätyksen! Nimittäin teen tätä postausta, joo päivän myöhässä, mitä alunperin lupasin, mutta sentään alkuviikosta! Tai no itse lasken keskiviikon vielä alkuviikkoon. 
Mulla oli eilen se matikan korotus, joka oli minusta ainakin helppo! Joten oon ilonen, että menin siihen enkä aatellut vaan sillee: "nääh 7 riittää mulle". Koska nyt voi tulla jopa ainakin 9? Mä olin kyllä ennen sitä koetta aivan paineissa ja tavallista levottomampi. Näköjään se stressasi mua enemmän, kun osasin olettaa ja heti, kun pääsin kotiin mulla oli paljon helpottuneempi olo! Ja tätä helpottunutta oloa helpottaa entisestään ajatus siitä, että perjantaina alkaa loma! Lomalla mä en mieti koulua, oikeesti oon haaskannut niin paljon aikaa koulun eteen tässä parina päivänä/viikkona, että saan minäkin varmasti välillä hengittää! Mun päämäärä lomalle on se, että mä saisin nukkua vihdoinkin mun univelat pois ja saisin korjattua mun unirytmin (eli oikeesti tuhoamaan sen lopullisesti)
Tämän päivän postaus koskee mun kouluaamurutiinia. Tämä ei kauheasti muutu edes vuosien saatossa, mutta tämä on jo jonkin sorttinen perinne näin jouluisin tehdä postaus muotoon. Eli tämä ei kauheasti poikkea viime jouluisesta kouluaamurutiini postauksesta, jos joku sen vielä muistaa. Joten mennään postaukseen!
Aloitetaas...

 - Niin kuin mun jokainen kouluaamu alkaa herätyksellä. Se herätys soi joko 6.45 tai 7.58. Oikeastihan voisin nukkua esim. 6.45 sijaan 7.10, jos en kuuntelisi musiikkia ollenkaan. Mutta ilman sitä musiikin kuunteluu mun päivästä tulee ihan hirvee, joten kuuntelen sen takia lähes joka aamu musiikkia! #taikauskoinen

 - Kyllä, se olen minä... Yleensä mä herään säikähtäen mun unien loppua tai sitten mun herätyksen ääneen, koska jos joku omistaa iPhonen niin tietää sen hirveen meritorvi tööttäys-soittoäänen? Niin mä säikähdän siihen, mutta sen on pakko olla se, mikäli haluan herätä! Koska mä en vaan herää sellaiseen tuulen kohinaan yms. 

 - Sitten mä suuntaankin sulkemaan äitin ja isän huoneen oven, koska heidän mielestään meluan liikaa aamulla. Samalla suuntaan kohti vessaa.

 - Mä käytän edelleen kasvovetenä tätä samaista, mitä olen käyttänyt varmaan kolme vuotta putkeen kohta. (Siis saman merkin kasvovettä, mutta uusi pullo aina kun loppuu. Miksi tänään tämä mun selittäminen ei onnistu...)

 - Siinä välissä, kun annan sen kasvoveden "vaikuttaa" niin harjaan nämä mun sekalaisen väriset hiukset, koska ne eivät mitään kaunista katseltavaa ole herätessäni. 

 - Sitten laitankin tätä mun kasvorasvaa, koska talvella mun kasvot ja muutenkin iho kuivuu erittäin herkästi. Ja olen todennut tämän hyväksi kasvorasvaksi, koska koen että meikkikään ei lähe niin helposti päivän aikana, jos käytän aamulla tätä.

 - Ennen kun alan pukemaan otan mun kännykän latauksesta ja laitan sen sijaan jouluavalot päälle samoin välillä kynttilänkin palamaan.



 - Yökkäristä päivävaatteisiin. 

 - Meikkaamisen vuoro. Siinä on mun huikeat seitsemän tuotetta, joita käytän. Mä oon todennut, että meikinpohjustusvoide lisää kiiltoa, joten en käytä sitäkään enää! Meikkivoidet en oo koskaan oikeen käyttänyt? Joskus 8lk lopetin kokonaan. Sekä varjostaminen/korostaminen eivät vain ole mun juttuja... Puuteri, kulmat ja ripsari on se mun juttu!

 - Aamupala on yleensä mulla pelkkä toi jugurtti, mutta mulla oli näköjään aamulla nälkä. 

- Spotify yleensä aukeaa kylläkin jo siinä kohtaa, kun laitan jouluvalot päälle. Mutta siis tässä kohtaa, kun olen syönyt niin alan virallisesti pelkästään sitä musiikkia kuuntelemaan.

- Sitten kun kello lyö 7.35 niin laitan vain hajuvettä, petaan sängyn, pesen hampaat ja lähen, joko hakemaan Heiniä tai käppäilemään asemalle ja menen normaalisti kouluun.

Tälläiset ovat yleensä mun normaalit aamut, paitsi joskus mulla on niin kiire, että syöminen jää tai sängyn petaaminen. Toivottavasti tykkäsitte ja ens postaus tuleekin jo taas sunnuntaina.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti