sunnuntai 27. joulukuuta 2015

What I got for christmas 2015

~Till I hit the dance floor
Hit the dance floor
I got all I need
No I ain't got cash
No I ain't got cash
But I got you baby~
-Sia - Cheap Thrills-

Mooi!
Mä sanoin tänään aamulla (päivällä, nimittäin heräsin taas vähän ennen kello yhtä...), että tästä tulee hyvä päivä! Niin tästä tulikin. Näin pitkästä aikaa Heiniä sillee kunnolla ja sain pelastettua mun kuolemaa kohtaavat hiukset. Näköjään hiusöljy voi tehdä ihmeitä, koska eilen mun hiukset olivat ihan karheat ja latvat tuntu siltä kuin olisi jotain heinää sivellyt. Kumminkin nyt, kun näitä sivelee niin latvat tuntuvat ihan normaaleilta. Hetken jo pelkäsin, että oonko ajanut mun hiukset niin huonoon kuntoon, että joutuisin leikkaamaan ihan tärkeästi pois. Sillä on huomattavasti väliä, että laittaako shampoota kaikkialle hiuksiin, vaiko vain tyveen. Koska nyt olen monesti hiuksiani pestessä  laittanut shampoota kaikkialle hiuksiin, jotta saisin hiuksistani harmaat/violetit. Näköjään sillä ei ole väliä, koska nämä latvat ovat ihan saman väriset kuin ennenkin, vaikka en tänään laittanut shampoota kuin vain tyveen! Tavoitteenani on kyllä nyt saada näistä mun hiukista yhtä paksut ja tuuheat kuin ne olivat kesällä ja kumminkin pitää viileä sävy yllä. En tiedä tuleeko onnistumaan tämä haave, mutta ainahan voi kokeilla!
Tämän päivän postaukseksi kumminkin lupailin viime postauksessa, että joululahjojen esittelyä. Esittelen tässä siis Aapolta saamani lahjan, kavereilta ja ne, mitkä sain jouluaattona perheeltäni/suvultani. Tarkoitus ei ole lesoilla, joten mölyt saa pitää ihan oman pään sisällä. Mennään postaukseen!
Aloitetaas...



 - Roosalta mä sain tuollaiset suloiset kehykset, pitää kehittää siihen joku Roosan söpö kuva! Ja sitten kauan himoamani Ikeasta saatavat kulhot! Kumpa niitä ns. kaakao mukejakin vielä joku päivä sinne Ikeaan ilmestyisi niin olisin hyvin, hyvin onnellinen. Noi on sitten hyvät, kun lukion loputtua muutan pois kotoa tai ainakin viimeistään silloin muutan kotoa. Iso kiitos Roosalle!

 - Iida-Marialta sain aivan tajuttoman hyvän tuoksuisen suihkugeelin! Mä oon aina tykännyt noista "I love..." tuotteista, mutta yleensä mä oon todella skeptinen kaikkia muita tuoksuja kohtaan paitsi mansikkaa! Mutta mä yllätyin todella positiivisesti, että noi muutkin tuoksuu aivan tajuttoman hyvältä! Tai ainakin tämä kirsikka manteli tuoksuu aivan taivaalliselle! Nuo sukat näkyvätkin jo mun jouluaatto päivän postauksessa ja nuo ovat niin ihanat sekä lämpimät! Kiitos Iikulle!

- Julialta sain hopeashampoon ja hoitoaineen! Mä en siis osaa olla kiitollisempi, mitä olen! Koska mä tappelen päivästä toiseen mun keltapikmenttisyyttä vastaan kaiken maailman shampoilla. Toivon, että näistä on apua ja uskonkin, että mun hiuksista tulee vihdoin sen sävyiset kuin haluan näiden avulla. 



 - Oltiin äitin kanssa joulua edeltävänä viikonloppuna käymässä Stadissa ja äiti tokaisi, kun käytiin XXL:ssä kattomassa isälle jotakin. Että ei viittinyt ostaa mulle mitään vaatteita joululahjaksi, koska ei tiennyt mistä pidän enää. Joten hän passitti mut Superdryn liikkeeseen pyörimään ja sain valita jotkain. Oon pitkään ettinyt ja haaveillut pitkähihasest jossa olis napit ja se olisi niin yksinkertainen kun olla ja voi! Ja nyt kun sellainen löytyi niin olisin voinut sulaa onnesta siinä kohtaa, kun myyjä ojensi mulle sen oranssin Superdryn kassin.

- Käytiin siellä torilla/markkinoilla, mitkä siellä Senaatintorilla oli/on? ja sieltä lähti tälläinen söpöliini mukaan. Äitin oli kuulemma pakko ostaa tämä mulle, koska se näytti ihan multa. Pakko kyllä myöntää, heh! Kuulemma nyt on sitten ainakin yksi joulukoriste omaankin kotiin.

 - Samoin sieltä markkinoilta/torilta yhdestä kojusta tarttui mukaan ehkä yksi maailman kauneimmista kaulakoruista! Mulla on todella paljon kaulakoruja, mutta nyt mulla on selkeä top 3! Ja tämä kyseinen kaunokainen kuuluu siihen kolmikkoon mun rippiristin ja Aapolta saamani kaulakorun lisäksi.



 - Mä ostin sitten itse ittelleni joululahjaksi tämän M-kirjaimen. Mä oon pitkään halunnut jonkilaista koriste juttuu mun huoneeseen ja mikä olisi itsekkäämpää kuin oma nimikirjain? Haha, okei se ei ollut mun päämäärä se itsekkyys, mutta musta toi on jotenkin sopiva sisustuselementti tähän mun valkoiseen huoneeseen! Eikä ees ollut kallis, juuri sopivan hintainen mun lompakkolle (5€) Stockmannilta. 

- Aapolta sain Spotifyhin 30€ lahjakortin eli toisin sanoen kolmen kuukauden premium! Mä en voi kiittää Aapoa tarpeeksi, koska hän tietää varsin hyvin, että vihaan niitä Spotifyn mainoksia, vaihtoja on vain se 5-6 ja takaspäin ei pääse, jos meneekin jonkun hyvän biisin ohi! Samoin se sattumanvarainen biisien arpoja on välillä todella ärsyttävä. Mä en oikeesti osannut edes odottaa mitään Aapolta, joten olin/olen todella positiivisesti yllättynyt, koska esim. mä käytän Spotifytä lähes koko ajan. Joten tämä oli todella käytännöllinen ja täydellinen lahja.



 - Äiti näköjään kuuntelin, mitä selitin joskus ikuisuus sitten Vans:n liikkeessä. Nyt mä ymmärrän, miksi se niin vastahakoisesti tuli mun mukana Vans:n liikkeeseen silloin viime viikonloppuna! Tämä oli todella positiivinen yllätys.





 - Äiti oli huomannut kuulemma, kuinka huonossa jamassa mun puuterisuti on tällä hetkellä, joten päätti sitten antaa mulle uuden lahjaksi. Mulle olis kelvannut, vaikka joku H&M:n laaduton puuterisivellinen, mutta äiti näköjään hommasi mulle Real Techniques:n puuterisiveltimen! Mitä ihmettä? Mä istuin meijän olkkarin lattialla varmaan viisi minuuttia täysin hiljaa (mulle harvinaista!) tuijottaen vaan tota purkkia. Mä en vain osannut olettaa mitään tälläistä! Äiti osasi tänä vuonna yllättää mut todella hyvin! 



- Sain nämä kaksi mun isotädiltä. Toinen on todella mun näkönen sisustusesine ja toinen on kuusenkoriste. Nämä olivat todella ihanat, kiitos hänelle!

 - Mun kummitäti tietää jo liian hyvin, mitä ostaa kummitytölle. Nimittäin se on nyt kai ostanut kahtena jouluna mulle tämän joululahjaksi ja 16v synttärilahjaksikin hän oli tämän pistänyt pakettiin! Tämä on yksi mun lemppari hajuvesistä, samoin Aapon, sillä aina kun mulla on tätä niin Aapo sanoo, mun tuoksuvan hyvältä. Multa oli juuri muutenkin loppunut tämä hajuvesi, että sieltä tulee ehkä just ja just sitä hajuvettä. Joten todella hyvään saumaan sain tämän joululahjaksi. Kiitos kummitäti!



 - Mä viime vuotisen tulitikku/tuli pelon voittamisen jälkeen oon tykännyt polttaa kynttilöitä todella paljon. Näköjään äiti halua mun polttavan jonkun muun tuoksuisia, mistä hänkin tykkää! Sillä niistä Ikeasta ostamistani kynttilöistä äiti ei tykkää yhtään ja kun se tuoksu kumminkin leijailee ympäri kämppää, vaikka polttaisin niitä kynttilöitä huoneessani ovi kiinni! Äiti sitten haluaa tätä kautta näköjään mun polttavan kynttilöitä, joiden tuoksua hänkin sietää! Mutta nämä oli todella hyvä lahja, koska noi oikeesti tuoksuu tajuttoman hyvältä ja ne on niin nätitkin vielä! 



 - Mä en siis tiedä edes mitään yhtä käytännöllist lahjaa kuin yökkäri! Olin niin ilonen ja kiitollinen, koska olin juuri heittänyt mun vanhoja yökkäreitä pois niin ihanaa saada uusia tilalle! Tykkään myös noiden shortsien väristä ja toi paita on ihana, kun tuo teksi on hopealla.



 - Mä oon kattonut näitä lökäreitä niin monta kertaa! Ja juuri tätä kuosia, mutta silloin näitä on ollut vain haaremihousu versioina. Sit kun käytiin joskus kauan aikaa sitten äitin kanssa jossakin taas shoppailemassa, niin sanoin näistä Sweet Pants housuista, mutta vain sellaisena ruusukuvioisena. Mutta ne olivat juurikin olleet sellaiset haaremihousut myös! Ja joskus myös kauan aikaa sitten mä etsin farkkuja, jotka olivat tämän kuosiset. No äiti sitten yhdisti kaksi mun haavetta, mun alkuperäiseksi haaveeksi. Mun silmät vaan tyyliin kimmelsivät onnesta, kun revin sitä lahjapaperia näiden housujen ympäriltä. 



 - Kun mä näin kaikkien lahjojen seassa pienen neliön mallisen purkin, niin mun päässä vaan naksahti, että ei kai vaan kaulakoru! Koska olin juuri päivällä siivonnut mun pöytää ja putsannut mun kaulakoruja pölystä ja samalla uhannut tekeväni inventaarion mun kaulakorujen suhteen, jos saan kaulakorun joululahjaksi. Sain nämä kaunokaiset siis isältäni! Hän yllätti minut täysin, sillä mä oletin sitä kaulakorua. Mutta sitten, kun avasin tuon pienen rasian niin mun leuka loksahti melkein pois sijoiltaan. Koska mä en ollut ikinä ennen nähnyt mitään noin kimaltavaa ja kaunista! Noi on lähes samanlaiset, mitkä isä on ostanut äitille silloin kuin synnyin eli kohta 17 vuotta sitten! Niin mun mielestä nämä korvitset olivat tajuttoman suloinen lahja juurikin siksi, koska sillä oli ns. jonkin sorttinen tarina taustalla. Isä juurikin halusi mulle samanlaiset kuin äitillä on, joten suuri kiitos isälle ajattelevaisuudestasi ja todella kauniista korviksista! Pitää ainoastaan näiden korvisten takia alkaa taas käyttämään korviksia.


- En olettanut serkkujeni ostavan mulle mitään! Kumminkin lahjojen seassa oli yksi yksinäinen lahjakassi ilman nimeä. Äiti luuli sitä pikkuveljeni lahjaksi. Pikkuveljeni ilme oli sanoin kuvailematon, kun avasi kassin ja otti sieltä kalenterin ja kortin. Kortissa kumminkin luki mun nimi ja olin oikeeastaan aika yllättynyt! Mun serkut on saanut täysin oikean kuvan mun elämästä, ihan liian kiireistä. Joten kalenteri oli, mitä parhain lahja! Mulla meni koko loppuilta jouluaattona täydentäen tuonne ensi vuoden asioita. Kiitos rakkaille serkuilleni.



- Mä en toivonut tänä jouluna mitään muuta kuin tätä! Eli ainoa lahja, jota osasin olettaa oli tämä ihana Beats merkkinin bluetooth-kaiutin. Mä oon nyt jo jonkin aikaa kyseisestä kaiuttimesta haaveillut, koska tuon saa mukaan sen pienikokoisuuden ansiosta ja itse tykkään esim. kotona treenatessani treenata musiikin kanssa. Kuulokkeet, ei, huono idea! Kännykän ja koneen äänentoisto, ei... Joten tämä tulee oikeasti tarpeen! Olen hyvin kiitollinen äitille, kun toteutti pitkäaikaisen haaveeni. Äiti on jo tähän mennessä kerennyt katumaan tämän ostamista, koska nyt olen suurempi häiriöntekijä kuin ennen. Sillä kun mä kuuntelen musiikkia, niin kyllä sen pitää kuuluakkiin? Mutta mä oon ihan rakastunut tähän! Materialismi onnellisuuteni on ihan katossa.






Toivottavasti tykkäsitte, mun tarkoituksena ei tämän postauksen kautta ole lesoilla tai mitään! Nämä postaukset ovat vain jouluaaton jälkeen hyvin kysyttyjä, joten en näe asialle mitään miksi en esittelisi? Jonkun mielestä tässä oli "liian vähän" ja jonkun mielestä aivan liikaa. Omasta mielestäni aivan liikaa, koska oletin että olisin tyyliin saanut pelkän tuon kaiuttimen. Olen hyvin kiitollinen kaikista noista lahjoista ja noiden lahjojen antajat tietävät sen! Toivon, että kaikilla oli rauhallinen joulu ja saivat viettää sen mukavassa seurassa.
Yksi postuas ennen vuoden vaihtumista on tulossa toivottvasti, yritän saada motivaation siihen postaukseen takaisin! Mutta muuten hyvää uutta vuotta 2016 tällee lievästi ajoissa.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti