sunnuntai 14. joulukuuta 2014

14. Luukku

~Niin pienen hetken rakkaus on lumivalkoinen,
on puhdas niinkuin hanki helmikuisten aamujen.
Voi kunpa joskus kauemmin sen loisto kestää vois,
vaan illan tullen katoaa ja tummuu aina pois~
-Suvi Teräsniska - Rakkaus on lumivalkoinen-

Moi!
Nyt siis tää toinen postaus eli oikea tän päivän postaus! Mä aattelin, et mä korvaan sen keskiviikkon pieleen menneen päiväni-postauksen nyt eli tän postauksen aiheena on...


~Päiväni~
Elikkäs tässä teille mun päivä eillisest!

Mun ja äitin suunnitelmana oli siis eilliselle lauantai päivälle se, että mennään moikkaa mun kummitätii ja serkkui. No meijän piti lähtee joskus aamul aikasin, mut mä vähän niinku olin syypää siihen, et lähettiinki vast tollon 9.33... Koska mul oli herätys 6.15, mutta olin näköjään vain sammuttanut sen ja nukuin sitten 8.49 asti, hups! Onneks äitikään ei ollut iha valmis viel sillon millon piti, nii ei se haitannut, et olinki melkeen kolme tuntii jäljes oikeest aikataulust, heh! Mä en ollut pakannut edellis iltan, ku aattelin, et mul o aamul aikaa, ku herään niin aikasin, no mä sit pakkasin hirvees kiirees ja samaan aikaan yritin meikkaa myös. Äitin mukaan se näytti mielumminkin sähläämiselt, ku pakkaamiselt tai meikkaamiselt, sitä se kyl oliki! 

#Ootd:
Paita: Stockmann
Farkut: Carlings
Mä sain kumminkin loppujen lopuks itteni meikattuu, sekä vaatteet päälle ja laukutki pakattuu! Lähettiin sitten äitin kans aikamoisel vauhdil, koska haluttiin olla ennen 11 peril.

No ei me oltu peril 11 vaa vähä yli, mut ei se haitannut. 

 Tärkein oli se, että päästiin perille ja vastassa oli kummitäti ja Leo! Mun kummitädin luona oli niin joulust, et kateeks kävi! Mul o kännykkä ja kamera täyn kaikkii koristeist otettui kuvii, mut tuskin kukaa jakais niit kaikkii kattoo, heh!

 Kerettiin vaan hetki olla mu kummitädin luon, kunnes lähettiin kaupungil! Niinku aina. Muutenkin tarkotuksen oli mennä shoppailee.

Mentiin eka kahville, jonnekkin uuteen kahvilaan, joka oli vast vähän aika sit ilmestynyt sinne keskustaan. Oli tosi hieno kahvila ja sekin oli tosi joulunen paikka! Mä oon varmaa tulos joksikin joulu hulluks täs joulun alla, heh!


 Oltii kaupungil päälle 4h, mäkin löysin pari juttuu, mut en ihme kyl paljoo! Se on oikeest ihmeellist, jos mä e löytäis mitään, ku olisin shoppailemas.

Mentiin sit uudestaan kahvil, ku toinen serkuistani ilmestyi paikalle töistä ja sillä oli nälkä niin mentiin sitten uudestaan kahvil. Ite join kyl vaa Cokist, mä oon varmaan menos sekasin, koska oon alakams salee kyllästyy Cokiksee, omg!

 Päästiin sitten shoppailu reissun jälkeen takas kummitädin luo. Me vaan koko naisporukka isuttiin keittiös ja mä sekä mun serkku yritettiin suomentaa meidän mummin kiermuraisesta käsialasta, jotain kotijuusto ohjetta. Nyt mä ymmärrän mist oon perinyt kiemuraisen ja sotkusen käsialan, heh!

Ostoksia:
Ostin siis jo perjantaina Heinin kans, ku olin shoppailemas joululahjoi niin mulle joulujuhlaan paidan, koska mekkoo ei löytynyt! 
Punainen peplum paita - Modex 27.95€
Korvakorut - Sokos 11.95€
Ripsiväri (Maybelline New York-The Rocket Volum' express) - Sokos 12.95€?
Villapaita - H&M 29.99€
(Ei ole kuvassa)
Käsikoru - Bijou Brigitte 5.95€

 Leo<3

 Katettiin sit pöytä ja päästiin syömään! 

 Syönnin jälkeen mun kummitäti ja äiti meni johonki "ruokalevolle" ja jäätiin siin kohtaa kahestaa mu serkun kans, nii katottiin tv:t ja juteltiin siin samal. Onks teist kukaa tajunnut kui härö se Saarioisten uus mainos on, se joululaatikot manos? Me naurettiin iha huolel sille mainoksel, ku kummatki yhteen ääneen sille: "Mitä toi pukki oikee selittää?" Heh, on meilki huumori... 
Menin sit 19 jälkee herättää ne yhet nukkujat ja ne kuulemma säikähti, ku komennus olis ollu, ku armeijas xD Must tulis näköjää hyvä se armeijan herättä, vois mennä muute armeijaa! Mut sit, ku sain ne kaks hereil nii vaa maaduttiin olkkaris ja mä snäppäsin Aapol melkee koko ajan ja sit siin vaa juteltiin.

 Illalla sit jossain puol kahentoist aikaan mä menin jo nukkuu, ku olin valmis menee nukkuu jo kello 20.00. Jäätiin siis mun kummitädil yöks, koska ei jaksettu lähtee enään ajaa takas kotiin.
 Niinku kuvast huomaa, mä olin iha poikki! Koska mä olin mennyt 2 sillon perjantai lauantain välisen yön nukkuu, koska tein sitä postaust teille, mutta ei se haittaa, tää blogi o täl hetkel se pääkohde! Mut illal mä vaan siis kuuntelin musaa ja tietenki tavalliseen tapaan juttelin Aapol ja Julialle. Mut menin aikasin kumminkin nukkuu.

Hyvää yötä!

~Huomiseen ja seuraavaan luukkuun!~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti