tiistai 30. joulukuuta 2014

~Christmas presents 2014~

~I may cry,
 ruining my makeup.
Wash away all the things you've taken,
I don't care if I don't look pretty.
Big girls cry when their hearts are breaking~
-Sia - Big Girls Cry-

Moi!
Tänään olis niiden joululahjojen esittely postauksen vuoro. Mietin tavallaan kyl hetken, et en tekis koko tätä postaust, koska oon lukenu koko jouluaatost lähtien kuinka esim. Ask.fm koko ajan valitetaan 1. siitä, että tyypit o köyhiä, jos he eivät ole saaneet näiden ihaninen anojen mukaan "paljon" lahjoja. 2. Tyypit o kermaperseitä, jos ovat saaneet näiden anojen mukaan "liian paljon" tai "liian kalliita" lahjoja. Mun mielipide on se, et eiks se ajatus oo tärkein eikä lahjojen määrä tai arvo. Esim itteni mielest mä sain aivan liikaa lahjoja! Mut varmast jonkun mielest täs on ihan kauhee määrä ja joidenkin mielest iha hirveän vähän? 
Mut aattelin, et teen tän vähä niinku sen takii tän postauksen, et kiitän tätä kauttaa kaikkii keilt sain lahjoja! Joten aloitetaan.

Mä esittelen ensiks, mitä sain ihanilta kavereiltani ja Aapolta.

Tässä on siis kaikkien lahjat toisillemme siis tyttöjen kanssa, eli nää kaikki ei todellakaa olleet mulle!

Iso kiitos kaikille kolmelle urpolleni, Iida-Marialle, Roosalle ja Ainolle näist lahjoist, ootte ihania!

-Ainolta-
Suklaata
Kynsilakka pakkauksen (Tai mikä onkaan, heh!)
Risti kaulakorun

-Iida-Marialta-
Huulirasvan
Yökkäri shortsit

-Roosalta-
Suihkugeelin
Maailman sulosimman muumi pyyhkeen

Vaihdettiin myös Julian kanssa lahjat toisillemme. Kiitti myös Julialle ehk maailman ihanimman tuoksusista kynttilöistä!

Mä ennen pelkäsin kynttilöitä ja tulta muutenkin ja aattelin, ku sain nää kynttilät, et mu o pakko rohkastuu, et voin polttaa noi, ku ne tuoksu nii hyvältä! 

-Sain siis Julialta-
Kaksi Yankee Candle-merkkistä kynttilää
Valkoinen - Angel's Wings
Vaaleanpunainen - Pink Sand

Venlan siitä paketti osuudest mulla ei ole harmi vaan kuvaa, mut ehk luovin paketti ratkasu ikinä! Siitä pisteet Venskulle, nimittäin Venla oli paketoinu aivan ihanasti vanhaan sipsipurkkiin ton kynttilän, ihan hirveen määrän suklaata (Oon syöny jo melkee kaikki, hups) ja virkatun/neulotun neliön <3 Kiitos, kiitos Venla, toi kynttilä ja toi unisieppari on aivan ihanat! Ja niil o tunnearvoo niin paljon, ku oot ite tehny ne! 

-Venlalta-
Virkatun neliön
Unisiepparin
Suklaata
Kynttilän

 Sain myös lahjan lapsuudenystävältäni Sannalta.

Kiitos Sannallekkin suloisesta lahjasta!

-Sannalta-
Vanilijan tuoksuisen suihkugeelin
2x tollast KitKat-suklaapatukkaa

Mul ei ollut ennen tän lahjan saantia mitään hajua, mitä Aapo oli mul hommannut. Varmaa miljoona kertaa kysyin, et mitä se oli ostanu ja et ei tarvis ostaa mitään. No kumminkin kehotuksesta huolimatta Aapo oli ostanu mulle ehk maailman kauneimman kaulakorun! Mä e tiiä olinks mä oikeasti punastunut sillon, ku avasin tän bussis, mutta siltä ainaki musta tuntui! Oon iki kiitollinen Aapol tost korust. oon iha rakastunut siihen <3

"Pienissä sydämissä on suuri lupaus.
 Kaikki alkaa hymystä ja leikistä,
 toisiaan kohti keinahtelevista sydämistä.
 Sydämistä,
 jotka ovat täynnä yllätyksiä ja ihastusta.
 Muuttuko ihastus rakkaudeksi?"

-Aapolta-
Kalevala kaulakorun

Sit vielä mitä sain perheelt, serkuilt ja kummitädilt.


 Puuteri - Mac, sävy: B14 NW20
Mä pyysin äidiltä puuteria joululahjaks, ku se mun nykyinen on ihan loppu ja tuhantena eri pirstaleena. Joten äiti näköjään luki mu ajatukset, ku osti just Mac-merkkisen puuterin. Mä muistan, ku kerran oltii äitin kans shoppailemas ja sanoin just Stockmannilla, et haluisin ton Mac:n puuterin, mut luulin äitin unohtaneen koko jutun! Eipä näköjään ollu unohtanut. heh!

 The Fault In Our Stars - kirja
The Fault In Our Stars - leffa
Mun ilme, ku avasin sen paketin mis noi oli nii oli jotain itkun ja ilon sekaista. Äiti nauro mulle ihan huolel, ku aloin jollaan ihme kimitys äänel kimittää et: "Kiitos, kiitos, kiitos". Koska olin just halunnut ton Tähtiin Kirjoitetun Virheen ton kirjan enganniks, et innostuisin tost enkust ees, jonkun verran enemmän. Itseasias, mä e tajuu miten mu enkun ope kehtas sanoo mul, et e muka ymmärtäis enkkuu, jos se o kirjoitettu johonkin. Mä oon ainakin tähän menees ymmärtänyt kaiken, mitä tos kirjas o lukenu, ilman et olisin ollut sillee: "Mitä kettua?" Joten turha sanoo, et e ymmärrä, kyllä vain mä lukemisen ymmärtämisen ymmärrän! Et bitch please.
Ja toi leffa! Ah! Oon nähnyt sen kolme kertaa, yhen kerran sillon, ku kävin kattoo sen leffas Julian kans, sit toisen kerran katoin YouTubest englanniks ja nyt kolmennen kerran, kun katoin ton iha DVD:ltä. Kunnon spoilaus, mut mä aina vaan alan itkee ihan huolel siin muistopuhe kohassa, siel hautajaisis, jossa viel Augustuski o mukana. Koko leffan ihanin kohta, sitten Amsterdam kohtien jälkeen, heh! Sit ku katoin ton leffan nyt kolmannen kerran himas, niin olin samaan aikaan Skypes Roosan, Keken ja Aapon kans, nii oli hyvä, ku oli just tullu se hautajais kohtaus, nii sit tulin takas tähän koneel, nii oliks se Keke joka kysy mult sillee: "Oliks se noin herkkää?" Nii se todellakin on herkkää! Ainakin tälläiselle mun kaltaselle itkupillille.

 Remingtonin hiustenkuivain
Oon täst ikionnellinen mu kummitädille, jolta sain tän joululahjaks! Koska tää tuli tarpeeseen, sillä mun vanha hiustenkuivain alkaa haisee palaneelta ain jossain vaiheessa, ku sil föönaa. Niinkun varmaan huomasitte, kun selitin siin mun jouluaatto postaukses, ku kuivasinhiuksiani. 
Mä oon kerran tol kuivannut mun hiukset, nii oikeasti! Toi o paras hiustenkuivain, jota oon koskaan käyttänyt, sillä tol tulee hiukset kuivaks hetkessä!

Torkkupeitto
Mä en ees muitanut, että olin ollut mukana ostamas tätä sillon, ku äiti kysy mult et millasen uuden torkkupeiton haluisin. No toi on aivan ihana ja oon ny pitäny sitä koko ajan melkee peittona, ku oon esim. kattonut leffaa (Harry Pottereita) Koska toi o niin lämmin ettei mitään rajaa! Täs on myös hauska juttu takan, et sain viime vuonna joululahjaksi valkoisen torkkupeiton, jos joku muistaa niin nyt, ku avasin ton paketin sillon jouluaattona, nii olin sillee: "Oii ku ihana!" Jne. No sitten äitipä sit oli sille: "Nii, nytku sait uuden torkkupeiton, niin mä varmaan saan sen sun vanhan" Eli tällänen juoni äitil oli tän torkkupeitto asian suhteen, heh!

 Pussilakana ja tyynyliina
Must tuntuu, et saan joka joululahjaks pussilanan ja tyynyliinan, mut kyl ne käyttöön tulee ja sit viimeistään, ku muuttaa omaan kämppään.

 Superdry:n lökärit 
Superdryn: villapaita
Noist lökäreist tuli heti mun ykkös suosikit, koska ne on niin lämpimät ja jopa viel lämpimämmät, ku ne Hollisterin punaiset lökärit. Ja koska nyt, ku on talvi ja on oikeasti kylmä niin näis ei ainakaa tuu kylmä! 
Tota villapaitaa en oo, ku vaan kerran kokeillut, mutta aivan ihana se on ja oon ain halunnut tollasen, jos on tota palmikkokuvioo ja se ei sellanen yli iso villapaita, niin nyt mä sain tollasen unelmieni villapaidan, kiitti äiti <3

2x yökkäriä
Sain siis noi ruutuhousut ja ton punaisen topin mu serkuilta joululahjaks ja sit ton harmaan topin ja noi shortsit äidiltä. Noi on aivan ihania! Nyt on ainaki tarpeeks yökkäreitä, niinku äiti totes, että nyt ei ainakaan tarvii ostaa sulle mitään yökkäreit vähään aikaan, heh!

Suklaata ja  sulonen koriste esine
Mä saan ain joululahjaks ja synttärilahjaks mun isotädilt, jonkun koriste esineen ja purkin! Siitä lähtien, ku oikeesti muistan niin oon aina saanut, jonkun purkin ja koriste esineen. Ei se siis mua haittaa, vaan ihana tällänen perinne mielumminkin. Ainoo huonopuoli on se, että jouduin puolet noista suklaista eli kaikki noi Geisha suklaat lahjottaa mun pikkuveljelle, koska itse en pysty Geisha suklaata syömään, koska olen pähkinä allerginen, jonka mun isotäti oli kokonaan unohtanut. mutta eipä se haitannut yhtään! Sainpahan kumminkin normi suklaatki, jee!

Kiitos kaikille keiltä sain jotain ja oon tosi iloinen kaikist lahjoista! Sain sit myös rahaa lahjaks, mut en koe mitenkään rahaa esittelyn arvoiseksi, joten en ala esittelemään kuinka paljon tai jonkun mielestä vähän rahaa sain. Joten parempi näin. Tässä oli mun tän vuoden lahjat, toivottavast tykkäsitte täst postauksest. Huomiseks tulee postaus, koska huomen on vika päivä tätä 2014 vuotta! Joten pakkohan sillon on postauksen tulla. Mut taas pelottaa, kun lupaan, niin en sit tietenkää saa tehtyy sitä postaust, mut katotaan!

Mut nyt, moikka! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti