maanantai 8. joulukuuta 2014

8. Luukku

~Enkä ketään muutakaan,
minä pysty muuttamaan,
kuin itseäni ainoastaan.
Ja mä kaiken uhrasin,
sä lähdit kuitenkin~
-Diandra - Kuitenkin-

Hello!
Viikko tai kaks viikkoo sitten kuvautettiin tää postaus, joka on haaste taas vaihteeks... No mutta loppu joulukalenteris ei taidakkaan enään ainakaa montaa haastetta olla? Ei varmaan yhtäkään? Mutta kumminkin nyt tulee taas haaste, niinku eilinenkin postaus oli haaste. No mä voin ainakin sanoa, että tän haasteen jälkeen ei oo kauheest tehny mieli 1. muroja 2. lihapullia tai 3. vanilija jugurttia. Huom varsinkaan niitä sekasin... Joku saattaa arvaa mist postauksest o kyse ja ainaki kaverit tietää, että mist o kyse, mut alotetaa!


~Smoothie-haaste~
 Voin tähän alkuun sanoo, että jos joku o tekemäs tätä joskus nii kaikki respect sille, jos se saa juotuu sen kaiken, hyi saatana... Mut joo, nyt te näätte miten mul ja Heinil kävi.

 Okei eli meijän alku reaktio on tämä, kun tajuttii et mitä oltiin oikeest tekemäs, heh!

 Siin oli kaikki meijän ainekset, ei ees ollut sellasii pahoi, niinku jotkut o laittanu. Mut mä voin sanoo, et ihan tollasistki saa aivan "ihanan" smoothien aikaseks, jos vain haluaa...

 Arvottiin siis ainekset perinteisel lappu tekniikal. Mä niinku nostin ain Heinille aineksi ja Heini mulle.

 Lopputulos oli siis tämä.

Millan juoma piti sisällään:
-Cokista
-Jäätelöä
-Viinirypäleitä
-Jotaa sipsejä
-Mansikkahilloa
-Pipareita
-Mandariinin palasia
-Muroja
-Riisikakkuja
-Jugurttia
&
-Riisiä

Heinin juoma sisälsi:
-Maitoa
-Jäätelöä
-Vaahtokarkkeja
-Marjoja (mustaherukka)
-Kurkkua
-Lihapulla
-Vanilliinisokeria
-Paprikamaustetta
-Kaakaojauhetta
-Riisiä

Heinin juoman teko:



 Oikeest ton sekotuksen haju oli aivan järkyttävä! Yök!

Mun juoman teko:



 Lopputulos näytti tältä, ei ehk näytä pahalta. Paitsi tos Heinin juomas oli sellanen ihme kokkare, joka oli kylläkin se vaahtokarkki, mutta yök! Mut toi mun näyttää ehk ihan sillee juotavalta, mutta se haju ja se, ku mä oon tosi herkkä oksennusrefleksi, et jooh...

 Heini sai kunnian juoda ekana ja mä sain nauraa kameran takana, heh!


 Heini ei pystynyt juomaan tota juomaa ollenkaan. Mä maistoin ja ymmärrän miks Heini ei pystynyt juomaan, koska ei todellakaan ollut hyvää! Vaan päinvastoin!

 Mun vuoro oli sitten Heinin jälkeen... Joo siit ei kyl tullu mitään...

 Mua oksetti niin paljon ettei mitään rajaa, se haju ja se maku! Ne vilja murot, hyi... En oo enään ton jälkeen ees halunnut haistaa murjojen tai vaniljajugurtin hajua, koska heti alkaa ällöttämään.
Me saattiin siis kummatkin juotuu yhet sellaset maistijaiset, koska mul ei todellakaan olis mennyt toi koko lasi mitenkään! Vaik aluks oltii Heinin kaa sillee: "Ihan helppoo, ei oo ees paha!" Hyi...
Mutta loppujen lopuks heitettiin ne meijän juomat vessasta viemäriin, koska yök! Kokeilkaa ihmeessä kotonanne ja kattokaa riittääkö teillä kyky juoda tollanen pienikin lasillinen, mulla ja Heinillä se ei onnistunut, mutta onnea muille!

~Tälläst tällä kertaa ja nyt huomiseen!~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti